< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (3426. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Batuhan'ın yazılmasına Haksızlık diyenler nasıl bir kafa yaşıyorsunuz. Bugün iyi oynamış olabilir ama şuan %34 ile oynuyor. Ondan kötü sadece Aysu var. Batuhan'ın aday oluyor olması gayet doğal bu performansla. Anormal olan dün Hakan'ın aday olması. Yaman ve Batuhan olmalıydı adaylar. Niye yazılmıyor dediğiniz Furkan birebirde %54 ile oynuyor, arada bu istatistiklere baksanız keşke😀 Yasin yazılmadan ne kadar devam edecek bilmiyorum. Yazılması lazım ama hala Yasin'in birebir istatistiği Hakan, Batuhan ve Yaman'dan baya önde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batu keşke kırmızıya geçse.Mavi de olmadı.
evli olduğunu bildiği erkeklere rahatsızlık verecek kadar yaklaşan biri bundan mı duyacak?
bir önceki senesinde en yakın kız arkadaşlarının özellerini tüm türkiye nin önünde söyleyen bir kızdır aleyna.
poyraz ın bunun ve batucuğun yalanlarını patlattığı konsey tarihe geçmiştir.
hiç zırlamasın boşuna. kendi etti kendi buldu. mobbingden falan da bahsetmesin. mobbingin kralını şu an çemkirdikleri ile beraber başkalarına yaptılar. o zaman iyiydi.
oyunlara kafasına göre çıkmamayı da adet haline getirdi. bu iki oldu. morali bozuk olduğu zaman oyunlara çıkmamak gayet normal bir şey ona göre.
paraya ihtiyacı yok. reklam için orada. anasına dua etsin sosyal medyada ordu tutmuş 7/24 bunu güzelliyorlar. mavi takım bile onu sevmiyor, istemiyor. daha da kötüsü reklam için gittiği survivor da kendi hal ve hareketleri ile tüm karizmayı kalıcı olarak çizdirdi. bütün o çıldırmalar ve başına gelenleri dış mihraklara bağlama edebiyatı işte bundan. kendini ümitsizce temize çıkarmak için. o da biliyor ki bir daha survivor a katılsa bile artık herkes ona mesafeli duracak.
sonuçta dün yediğin hurmalar bugün bir yerini tırmalar. kendi düşen ağlamaz. orası survivor. kimse seni çocuk gibi sevmek, ilgi göstermek zorunda değil. kaldıramıyorsan bu psikolojiyi hiç katılmasaydın. kimsenin mobbing yaptığı falan da yok. insanların arkasından iftira attı. duyuldu. dolayısıyla patladı. şimdi ondan haklı olarak uzak duruyorlar. ne yaptıysa kendi kendine yaptı.
he aleyna gitsin mi?. hayır gitmesin. umarım aklını başına devşirir. oyunlarına bakar. toparlar. ondan önce gitmesi gerekenler var. özellikle mavi takımdan. yarışmaya renk katıyor. bu da bir gerçek.
bu arada aleyna mı seda mı? yüz kere sorsalar yüzünde de aleyna. seda dan öyle bir nefret ettim ki sesini duysam tüylerim diken diken oluyor, yüzünü gördüğüm anda midem bulanıyor. onu kim yenerse başım gözüm üstüne. hatta şöyle diyeyim. "bana göre" hikmet, gelmiş geçmiş en iyi survivor dır. en sevdiğim survivor dır. o sedacılık yapsın büyük konuşmayayım ama onu bile tanımam. o derece.
-
...
-
-
-
x (formerly twitter)
Survivor Türkiye (@survivorturkiye) on Xhttps://twitter.com/survivorturkiye/status/1769835852396380205?s=20Survivor Türkiyeyoutube
Survivor, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Kırmızı Takım: Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Bozok Goren, Özgür Tetik, Mustafa Kemal Kurt, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Sema Aydemir. Mavi Takım: Seda Ocak, Berna Canbeldek, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Batuhan Karacakaya Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye X: https://x.com/survivorturkiye #SurvivorAllStar2024 #Survivor2024 #TV8https://www.youtube.com/watch?si=e9Rrg2oqFe1ZLQBk&v=kO8MNmubioA&feature=youtu.be
-
Farklı şey ne olaki.
Tutmayım beni dominiğe gidiyom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun iyi morarttı Nefise ve Nagihanı ama daha çok morartılcak vardı orda, Mervenin sakatlanmalarına inanmayan ama şimdi susan Hilmi ve diğer erkekler de ortaya çıkmalıydı, kız çıldırmış birde halen etti buldu diyolar barakada, Atakan, Sercan, Hilmi tam reziller, Gizem için de Allahın sopası yok derler
Özel pompa alanı
İşte burada olay yine oyuna çıkıp çıkmama mevzusuna geliyor. Yarışmacıların zorla oynatılması saçma. Strateji yapabilmeleri gerekiyor. Batuhan bugün 7de 7 yapsa bile yazılacaktı. Bu adam tepki koymasın mı? Hakan da aynısını yapmalı. Oynamak zorunda olmamalılar. Sadece düellodan düelloya çıkabilirler yani. Böyle bir hakları olmalı.
-
Sanmıyorum görmedim ben. Verilmesi lazımdı aslında.
Poyraz ogeday Furkan içlerinde seda da var bunlar tehlikeli bak herkesi içten içe eritmek istiyorlar
-
BEN KEDİ OLMAM!
Tam tersine Nefise zaten atlet 20 m parkur ona çok koymaz. Ne kadar çok çıkarsa o kadar atış tecrübesi edinir. Ayrıca gizem aleyna gibi çöpler 10m önde gelse dahi nefise kadar başarılı olamaz.
Hocam bu at değil ki ejderha.
Daha manyağı aleyna hocam. En manyağı da Nefise.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X