Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
119.996
Cevap
90
Favori
1.822.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?


(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
Mesaj
  • Poyraz hakkında yazayım biraz da. Kendi sezonunun en iyi yarışmacısıydı. Final oyunlarını kazanamamıştı ama sebebi belliydi. Rakipleri halkayla hedef devirirken kendisi gidip çubuk yerine küçük topu seçmişti ve yenilmişti. Gerçi onda Acun'un etkisi vardı. Sonuçta Poyraz'ın en iyi atışı halka değilken 3 tip atış yapabileceği seçenek koymuştu. Mesela Poyraz basketbol oynamıştır o sezon küçük top yerine basketbol topuyla devirme koysa oyunları da finali de alma ihtimali vardı yani tartışmasız kendi sezonunun en iyisiydi. Bu sezon ise inanılmaz hayal kırıklığı yarattı. Ben Poyraz'ın alıp götüreceğini düşünüyordum ama gitgide şampiyonluk ihtimali düşüyor şu saatten sonra mental olarak da pek toparlayamaz gibi.


    Tabi Acun şampiyon olanları şampiyon yapmamayı seviyor. Masterchef'te de öyle bir huyu vardı. 2022 All Star'ında da aynısını yaptı. Bakalım bu sene ne olacak? Umarım yine garip şeylere girişmez de gerekirse bir isim 2 veya 3. kez şampiyon olur. Hak eden olsun yani.





  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

    Bi' ara tam yayın biterken tam ekran halini SS almıştım da (panoda duruyordu) atamadım buraya fırsat olmadı.


    Neyse atılmış en azından...


    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

    Öyle mi dersin?


    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

  • 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Hocam daha yeni başladı ne olacağı belli olur mu. Zaman geçtikçe neler olur görürüz.

    Bence erkeklerden ogeday poyraz hatta özgür bile şampiyonluk adayı kızlardan Nefise nagehan Merve var gibi.

    Ama daha yedekler bile girmedi belki çok iyi 2.3 yedek gelecek. Yedekler çok başarılı olmuyor falan deme geçen sene o tapu yıkıldı. Geçen sene 1. 3. Ve 4. Yedek yarışmacılardı. As kadrodan sadece özgür vardı son 4 de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 9 Ocak 2024; 5:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaver yalako berkan da gelse tam olur acunnn abiii🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?  Ekleme hayret ret etmiş🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Ocak 2024; 8:3:12 >
  • Hakan bunca zaman dayak yedim,artık dayak atma sırası bende demiş resmen xd
    Girdiği triplere bak xd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı papatya lütfen oyuna gir başka zaman bu fırsatı bulaman.🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

  • .CeM. kullanıcısına yanıt

    Turabi neye göre finalde ki? Üzerinde kaç tane erkek var. Performans olarak Hakan var en basitinden. Bu sezon turabi iyi yarışamıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun ‘Yıllardır Panaroma’da yarışmacıları yorumlayan Hakan bugün öfkesine yenik düştü’

    O sırada Bozok’un düşündüğü ‘Nasıl da kudurttum Patatesi’ Yüzüne de yansımış;

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 





  • Barzo Turabi'yi Minnoş Turabi yapacak tek kişi



    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
  • 2015 yılında bozok hakana kafa attığım zaman "olur öyle şeyler" tribine giren acuna bak,
    Hakancı değilim ama eğer Hakan'a kötü bir ceza çıkarsa izlemeyi bırakırım, başkan için bile izlemem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aferin Hakan hak ettiği cevabı vermiş Bozok çöpüne, hiç beklemediği için baya geri savrulmuş çakma köpekbalığı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 9 Ocak 2024; 19:42:59 >
  • Hakan çok fena oyuna gelmiş
    Çok da kurnaz değil demek ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ectavi kullanıcısına yanıt

    Survivor yeni başladı hepsi reytinglere çalışıyor. Turabi ilk oyunda nasıl patladı mesela örnek. Bunu bahaneleri de yok açlık stres sevdiklerinden uzak kalma vs vs. Bu yüzden ben survivorda reyting amaçlı bazı şeylerin bilinçli yapılabileceğini düşünüyorum.


    Hakan bunu yapacak birisi değildir yapıyorsa bunun altında bir bilinç vardır kesinlikle. Yada geçmişten kalan yediği kafanın intikamını almaya çalışıyordur 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 


    Acun zamanında Bozokun yaptıklarını sonradan görüyoruz bizim de gözümüzden bazı şeyler kaçıyor diyerek Bozoka aslında daha sert cezalar vermemiz gerekiyordu gibi bir özeleştiri yapmıştı yersen :)

  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Bu sene yıllar önce eleştirildikten sonra sms getirilip Acunun artık daha rahat ettim dediği sms'in bırakılıp o yıllar önceki eleştirilerin geri geleceği sezon olacak. Sms olmayıp direk performans olduğu için Acun şu kişi şunu atamıyor o yüzden koymadı söylemlerini çok göreceğiz.


    Nefise Nagehan finali bile yaşanabilir. Zira son yıllarda kadınlar parlatılıyor.

  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.