Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.838.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Yarını iple değil halatla çekiyorum beyler😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekstra'da herkes Turabi'nin Sercan'ın potansiyelinden korktuğunu, kendine rakip gördüğü için Best Of'ta Sercan'ı yem edip zayıf halka gösterdiğini, konseyde hedef gösterip yılanın başını küçükken ezme operasyonu yaptığını söylüyor. İnanılmaz doğru yorumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 9 Ocak 2024; 0:52:17 >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Kesin içki falandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf Bozok yazilmasin diye Turabi butun oklari Sercanin uzerine cekti.

Sercan cok pasif takiliyor. Acilen kendisine gelmesi lazim yoksa kolsuza elenecek.

• Felurian kullanıcısına yanıt

Nolcak hocam aldığı paranın çeyreğin eve bir hizmetçi tutar. Kocası da bunun çenesinden kurtuldum dlye bayram yapar.

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

Bu hafta full erkek elemesi. Haftaya full bayan.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Beşiktaş büyük kaşar hocam istanbulspor diyelim.

• Dianz kullanıcısına yanıt

Hasan'ın prime dönemi yani 2015'in 5-15 haftasındaki sms gücü survivor tarihinin en büyük sms gücüdür.

Öyle bir durum düşünün ki Turabi,Hasan'ın birinci çıkmaları sonucu artık pes ederek konsey de ''zaten halk şampiyonunu belirlemiş,bize söz söylemek düşmez abi'' diye Acun'a ağlıyordu boynu bükük sakalını okşar şekilde.

Hilmicem+Turabi+Bozok+Nadya oylarının toplamı bile bu adamın oylarına ulaşamıyordu. Hilmicem ve Turabi zaten birbirlerine kardeşim ayağı çekiyorlardı böylece bu ikisinin fanları da dokunulmazlık almayana yolluyordu tüm smslerini. Bir hafta Hilmi alıyor Hilmi'nin oyları Turabi de toplanıyor sonraki hafta Turabi alıyor bu sefer Turabi'nin oyları Hilmi'ye toplanıyor gene birinci Hasan çıkıyordu. Bozok ve Nadya'nın neredeyse fanı yoktu fakat onların ufak fanları da Hasan birinci olmadığı sürece aday olmayacaklarını bildiği için gene Hilmi ve Turabi'ye atarlardı oylarını gene geçemezlerdi Hasan'ı.

Prime Hasan'ın karşısında ne 2020 Barış'ı ne de 2022 Nisa'sı durabilirdi. Kazanamamasının sebebi malesef Merve'yi zaten elerim özgüveni ile Begüm kardeşine kıyak olsun diye oyunu salması ve fazla saf ve iyi yürekli biri olduğu için Turabi'nin iki yüzlülüğüne kanmış ve üstüne smsteki gücünün farkına varan ünlüler takımının da ''bu adam bu sms gücüyle hepimizi ezer geçer. Turabi gibi bizde onun üzerine oynamalıyız'' taktiği ile sürekli üzerine oynamasından dolayı olmuştur.

• neytullah1 kullanıcısına yanıt

Diskalifiye imkansız oyun alanında neler gördük neler 3.5 ceza yer gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ayı Hikmet oraya gelirse Turabi 1-2 bağırır sonra sesini keser. Ayı saldırır yoksa  

turabiyi dövemez hikmet taylandda dövüşen adam dayak yemez öyle dışarda
    ki adem mevzusunda da dedim ring dışında sokakta vs turabi ademi döver

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeyondG kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hatırlıyorum hocam, ben bile oy atmıştım Hasan'a o sene. O sene Begüm'e acımasa Survivor tarihinin en iyi şampiyonluğu olurdu. Ben de Merve'yi eleyeceğine emindim ama o sms'te Hilmi+Turabi+Merve oyları Merve'de toplandı. Halk da gaza geldi son dakika kadın şampiyon yapalım diye. Olan Hasan'a oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 9 Ocak 2024; 1:19:40 >
  • bu seda neden diskalifiye edilmiyor ben yerin dibine girdim

• Dövüşmek hayaliydi bu yüzden gaza gelip kariyer yaparım amacıyla Tayland'a gitti kendisi gibi amatör bile olmayan seviyedeki adamları dövdü fakat kimse bunda iş görmeyince eli boş döndü tabi. Yunus Emre'nin seviyesinde bile değil Turabi

...

...

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Üstad yine kitabın ortasından konuşmuş.

...

• Seda gerçekten değişik bir tip. Ailesi için üzüldüm. Acun işini biliyor. 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Benim hatirladigim kadariyla toplu SMS sonucuna gore eleme yapilmisti o haftalarda. Yani Hasan ve Merve aday olduktan sonra oy atmadi izleyici. Merve toplu SMS 1.si oldugu icin Hasan elendi kimsenin beklemedigi sekilde. Merveye Turabi ve Hilmi’den oy kaymadi yani.

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.