Pek bir şey çıkmaz 2 3 ödülden mahrum kalır en fazla. Yunus Hikmetin onu itmesini gösterirken Hikmeti itince Hikmetin Yunusu kaldırıp savurmasına kaç ceza verilmişti :) Emin ol Acunun cezası Hakanı senin rahatsız olduğun kadar rahatsız etmeyecektir |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (294. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Analiz reyiz gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğu tüm zamanların en kötüsü olarak gidecek :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Özgür ve Poyraz şampiyonluk adayları değil bana göre. En fazla 4-5 olurlar. Özgür orayı da göremez. Parkurlar uzadığında Özgür'ü atışa gelemezken bile görebiliriz. Yalnız bu isimlerin daha önceden şampiyon olmamaları Acun'un gözünde daha öne getiriyor olabilir. Acun seviyor şampiyon olmamış isimleri şampiyon yapmayı
-
-
Hele DEĞNEKÇİ TURABİ...
-
...
-
-
Saçmalıyor şu an o kadar ''NET''.
Hatta KONSEY'de ACUN da boşuna buna değinmedi ve işte DOĞUKAN-ERSİN vs. geç teklif götürülen yarışmacılar oldular, fazla zamanları olmadı vs. diye toparlama çabasını girmedi.
-
Şahsıma karşı (bilmem kaçıncı) KUMPAS'ın içerisindeyimdir...
-
Bu kızda bir şey eksik bir türlü olamıyor.O eksik şey ne çözemedim.
Tabii...
(Ç ile)
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 9 Ocak 2024; 17:33:41 >
...
-
Karakter ya da göğüs olabilir hocam
aynen memeleri eksik
-
Bölümler youtube a ne zaman yükleniyor genelde? Hemen bitincemi, yoksa bittikten 1-2 saat sonra fln mı?
Artık burdan izlemeye başladım. Boş yok, gereksiz reklam yok. Direkt çat çat 2 saate indirip bölüm ekliyolar. Güzel uygulama
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X