Zeka oyunu olursa ya da puzzle mağdur rezil olur Burdan katılıyormuş gibi ima etmişim de mağdurun rezil olabileceği oyun çeşitlerini söyledim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Eylül 2023; 23:23:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (20. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Hayırlısı...
-
Acilen çılgın sedat, ayı hikmet ve pitbull çağrı açıklanmalı
-
Batuhan Başkan ve Hakan gelmeli.
İkisinin su parkurunu görmek istiyorum. 2022 All Star’da suda en hızlı net Batuhan’dı. Havuz oyunu denince de akla Hakan gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Acun yine nerede kaslı var toplamış azıcık troll ekipten alım yapmalı 2014 Komando Ekrem, 2016 Zafer, Yılmaz bey, 2017 Erdi baskan, Sadin kel Anıl, 2018 Cumali, 2021 Dora dayı, Doğan, Tolunay Çağrı, Hayrettin, 2023 Joker Ertuğ reyiz bunlardan bazıları net gelmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Puzzle çok olmuyor ya.Olsa Adem zorlanır evet.
2018 final zamanları 2022 final zamanları gördükki,formda bir Adem cidden sıkntılı hemen hemen her atışı beceriyor.
Survivor zaten yüzde 70 el becerisi artık.
Bu arada Ademi cok sevmem ama winnerlıgi yuksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes sahraya çaksın.
Onu anca acun bilir normalde 24 falan oluyor. 5.6 yedek geliyor ama acun bakalım kaç kişiyi sakatlayıp yerine yedek alacak
Helede çoğu yaşlı çok kişi değişir gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 20 Eylül 2023; 22:3:7 >
Acur okuyosan Hakan'ı açıkla la
-
ÇağRı dora iyi giderdi.
-
Acun yarışmacı bulmakta zorlanıyor çoğu kişi reddediyor hatta gelecek diye açıkladığı birkaç kişi de gelmeyebilir caymaya çalışanlar var deniyor twitterda. Söylenene göre Atakan,Batuhan,Adem,Serhat,Nisa,Hilmicem,Semih,Cemal Can reddetmiş Ayşe'de sıcak değilmiş gelmeye ama henüz net cevap vermemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 21 Eylül 2023; 12:52:9 > -
hepsini toplasan bir ayi Hikmet etmiyor. Ayi Hikmet isini hall ede bilirse, yazilan isimlere gerek kalmayacak
-
-
...
-
Totosunu kaldırıp oraya bile gelemez. Ama gelse iyi gülerdik.
O zaman yakında beni de çağırır.
evrim ve adem niye açıklanmadı hala
-
Turbo'dan korktular diye yorumladim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X