🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (21. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Lütfen gelmesinler ya. Evrim'in çenesine ve Adem'in mağdurluğuna maruz kalmak istemiyorum.
-
Yakayım mı gemileri ha yakayım mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fedopar yaptı fedopar yaptı.
Ritim kaçtı.
Ne yapayım yağmuru mu tutsyım
Geel murat ceylan geel
Yakarım bu adayı
Herkes çorbasına baksın
Taşımıyorum ulan palmiyeleri
Berna Berna nasılsın burnun kapıya kısılsın
Kıskanıyorsun kızııım
Ahıretlik
Yeterrrrrrr
Keşke gelse yarışma daha eğlenceli olurdur
G*tleri yemeyenler gibi geldi, sms olmayınca korku salmış demek
-
Utanmadan Nisa'ya teklif mi götürmüşler? Onun yüzünden 2022 o kadar rezil bir sezon ve final oldu ki 2 sene sonra tekrar All Star yapılıyor. Zerre hak etmediği bir birincilikti.
-
-
...
-
Seco Başkan bu sene çok sağlam hazırlanıyor hocam, performans anlamında 2022'den çok daha iyi olacağına eminim, hatta bence 2020'nin başlarındaki performansından da iyi gelecek yarışmaya, ama asıl soru Bireysel Seco modunu ne zaman açabileceği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belli belli...
Sezon başlayana kadar SERCAN ve diğer belli olan yarışmacılarda sakatlanan/sağlık sorunu yaşayan falan olmaz umarım.
-
Acun 4 Ünlü erkek, 4 Gönüllü erkek, 4 Ünlü kadın, 4 Gönüllü kadın (Dengeli olduğunu tahmin ettiğim için Turabi ve Gizem'i Ünlüler kadrosunda açıkladığını tahmin ediyorum) açıkladın sonra durdun. Kuruduk bir 16 kişi daha açıkla artık. İsim lazımsa hemen eksikleri benim listeden tamamlayalım bak. Okuyun buraları teklifleri götürün
Adem Kılıççı, Çağan Atakan Arslan, Ahmet Dursun, Parviz Abdullayev işte buyur sana 4 ünlü erkek daha.
Hilmi Cem İntepe, Cemal Can Cansever, Yusuf Karakaya, Atakan Işıktutan işte buyur sana 4 gönüllü erkek daha.
Sema Aydemir, Elif Gören, Merve Oflaz, Berna Canbeldek işte buyur sana 4 ünlü kadın daha.
Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu, Ayşe Yüksel, Meryem Kasap işte buyur sana 4 gönüllü kadın daha.
Hadi Acun kuruduk artık. Gör bizi açıklamaya devam ekipleri. Lazım olursa yedek kadro önerilerimizi de yaparız. Sen yeter ki formatı özüne yaklaştır. Gerisi bizde
-
Nihat Altınkaya dışında alfa karakter yok Turabi'nin çiftliğine hazır olun
-
-
Finale kadar daha çok sular akar. Acun kervanı yolda düzme şeklinde hareket ediyor son yıllarda ama bu önerinizi tamamen destekliyorum. Hatta neredeyse 2010 finalinin aynısı.
2010 finalinde "best of 5" durumu vardı. Beş kriterli şampiyonluk. Üçünü alan şampiyon ilan edilecekti.
Merve'nin seçtiği bir oyun;
İhsan'ın seçtiği bir oyun;
Prodüksiyonun hazırladığı bir oyun;
Performans olarak rakibini domine edip 3-0 yapan olursa şampiyon olacaktı böylelikle de.
Yanlış hatırlamıyorsam eğer ilginçtir Merve'nin seçtiği oyunu İhsan, İhsan'ın seçtiği oyunu Merve kazanmıştı. Böyle olunca şampiyonun sadece performansla olmayacağı kesinleşmiş oldu.
Prodüksiyonun oyununu İhsan kazanıp durumu 2-1'e getirdi ve oyun kısmı sona erdi işin.
Sonra halk oylaması yapıldı. Halkın tercihi Merve oldu. Böylece durum 2-2 oldu.
Şampiyonu belirlemek elenen yarışmacılara düştü. Bir oy farkla da Merve Oflaz sezonun şampiyonu oldu.
Adil bir performans mücadelesi + rakibini 3-0 domine edemezsen halkın seni ne kadar desteklediği + daha da eşitlik bozulmazsa diğer yarışmacılarla olan ikili ilişkin. Bu bence olabilecek en adil sistem mevcut şartlarda. Hatta SMS'i hiç katmamaya çalışarak ada oylaması SMS'ten de önce yapılabillir. SMS son çare olarak kalır. Umarım yine bu tarz bir final olur.
-
Cevher hayim ve erman gelmelidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun'un yerinde olsam kadroyu çok kalabalık tutmam ve 4 elemede bir son elenen 4 kişinin oynadığı adaya geri dönme oyunu oynatırım kazanan kişi geri döner geri dönüşler sonrası farklı kaoslar görürüz heyecan gelir
-
Erdi başkanın parkuru yok hocam SMS iptalmiş
Sms siz sistemde ne olacağı belli olmaz. Unutmayın göbeğini kaldıramayan Oğuzhan hakan ı göndermişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X