Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119.996
Cevap
90
Favori
1.822.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş

Nisa bence :)

• Hail Hydra kullanıcısına yanıt

...

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt

Sercan da mı yazmış. Beklenir ondan. Özgüre ben de şaşırdım.

Özgür de zamanında kaptan olduğu için yazılmasında bu açıdan itiraz etmişti diye hatırlıyorum. Bu takım o kadar şuursuz ki takım kaptanını yazıyorlar gibi bir laflar etmişti.

Şimdi ise kaptan olabilirsin ama genel performansta seni yazıyorum demiş. Sadece performansa bakıyormuş gibi göstermeye çalıştığını düşünüyorum. Yemezler Özgür efendi. Benim de gözümden düştün.

Sema da Pınarı tahminim geçmişteki sezondan sevmediği için bugün etkisiz eleman olayım ayağını çekti. Merve ise adayı karıştırdığını düşünüp yazmış. Zamanında da Özgürü yazmıştı :) Mustafayla bile bu konuyla tartıştı.

Pınarın gereksiz hareketleri konuşmaları itici tavırları var o kesin. Ama onun da oturup biraz düşünmesi gerekiyor neden bu kadar takıntılı şekilde adı yazılıyor diye. Bozok bile Ersine sözüm var hep Pınarı yazacam diyor. Gerçi Ersin konusunda Pınar haklıydı. Ama haklı da olsanız insanların gözüne batınca onlar size haklı haksız ayırmıyor maalesef.

Bence Aleynaya bu kadar takıntı yapmamalıydı. Sonuçta burası performans sezonu ve izleyenlere bir şey göstermek zorunda değilsin. Yazılmamak için sen de onlar gibi kişileri kendine çekmek zorundasın.

Ben stratejik olamam herkesin yüzüne söylerim diyorsan da yazılınca ağlamayacaksın. Hodri meydan diyeceksin gelin diyeceksin. Dokunulmazlıklarda kasmadan oynayacaksın ki senin karşına gelsinler.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Bunlar yaşanmamış gibi davranıyor bazı arkadaşlar konuda 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Kötü sezon geçirdi deyip geçin faniysaniz uzatmaya gerek yok 2016 halinin çeyreği yoktu adamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pınar Aleyna ve Gizem'in önündeyken önce Pınar yazılması komik

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?x (formerly twitter)
    Survivor Türkiye (@survivorturkiye) on X
    https://twitter.com/survivorturkiye/status/1756793984515756069?s=20

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?Survivor Türkiyeyoutube
    Survivor All Star 2024 32. bölüm tanıtımı yayınlandı! Survivor All Star 2024 31. Bölümünü izlemek için; https://youtu.be/oVxBgW-IN2c Survivor, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Kırmızı Takım: Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Goren, Nihat Altınkaya, Özgür Tetik, Kardeniz Kılıç, Mustafa Kemal Kurt Mavi Takım: Seda Aktuğlu, Seda Ocak, Nefise Karatay, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Uğurtan Dora Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye X: https://x.com/survivorturkiye #SurvivorAllStar2024 #Survivor2024 #TV8
    https://www.youtube.com/watch?v=1SbkmfLOXOE&feature=youtu.be

• Atakan da başlamış kolpalığa daha ikinci oyun 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? Bugün sarmaş dolaş Yunusu tutuyordu öğütler veriyordu. Yamana sallıyor beni bırak mırak.

Bu arada Survivorın klasik sözleri arasında girdi şu sözler. Ben başkasına benzemem 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

tanıtımda Atakan'ın aniden durması ne kadar iğrenç ya o şey biraz sert olsa burnunu falan kırabilir adam

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

hocam sinsi laf taşıyıp takımı karıştırıyo her şey performans değil

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Nisa,Damla,Begüm, Hakan,Cemalcan,Kolpa Yasin.

• SahteKabadayı kullanıcısına yanıt

O zaman performans demeyecekler hocam. Gerçek yüzlerini ve düşüncelerini söyleyecekler. Yok öyle ben performansa bakıyorum deyip herkese aynı yaklaşıyormuş gibi yapıp içten pazarlıklı olmak.

• Başkan “ Seni de koliliycem “ efsane ya

Artık Yumutunus fanıyım
    Siyu Turabii

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Özgürün kendi adıyla Bozoğun adı eşit çıkınca kurduğu cümle aynen şu hocam ''Bu takım o kadar şuursuz ki kendi takım kaptanlarını bile yazabiliyorlar''... sonradan da turabinin elinde 5 kişinin kumandasını tuttuğunu söylemişti Bugün yaptıklarıyla hem ilk laflarını yemiş oldu hem de ona göre o kumanda edilen 5 insandan biri olan gizemi korumuş oldu... Ben bu durumu biraz düşen performansına bağlıyorum hocam şu anda yeni gelen erkeklerle beraber Bozoktan sonra yazılması en muhtemel isim haline geldi o da kendisinden önce Mustafa Kemali kendisinden önce bir kez daha yazacak 5'linin yanında olmayı tercih etti...

Sema direkt seyircilere oynadı bana kalırsa adaya Pınara dolu halde geldiği belli ve pınarın grubunun da sayıca az olduğunun farkında o yüzden seyircilere bakın ben pınara takıntılı değilim derken aslında kendini ele verdi... yakında Nagihanla Mervenin arasını bulmaya çalışıp sanki barışçıl bir yol seçermiş gibi görüneceğini ve bu sayede pınarı yalnız bırakacağını düşünüyorum en azından buna çalışacağını...

Pınar konusunda ben sizinle aynı fikirde değilim hocam kendisinin adı zaten her türlü yazılacaktı AleynaK bunun yolunu yapıyordu (hatırlayın Merve baraka yapmışken takıma gelip ''Pınar bu barakanın gruplaşma yapacağını söyledi'' gibisinden Pınarın aslında söylemediği bir konuyu takımla söylemiş gibi paylaşmıştı) o da AleynaK'ya cephe alıp haklı olarak Nagihanı biraz doldurdu ama şu konuda haklısınız AleynaK sms olmadığı bir sezonda kurallarına göre oynuyor oyunu diğer ekibin AleynaK işini başka türlü çözmesi gerekiyordu

• bugunki oyun tam Ayiya bakiyordu. Tek 2 kisiyi birden yenerdi

Tamam da Pınarda Gizem ve Aleynadan çok iyi uçan kaçan değil.Hatta fikrimce en zayıf halka Gizem sonra Pınar.Aleyna Pınardan daha iyi yarışmacı.İstatistiktede Pınar 44, Aleyna ve Gizem 43.Ha Pınar 44 diğerleri 25-30 olur ona haksızlık denilir.Üçüde birbirine yakın olunca karaktere, iyi anlaşmaya bakılması gayet normal.

gizem 43, pınar 44 hocam zaten yüzdesel olarak onlara gizem'le pınar denk şeklinde görünebilir çok yanlış bi söylem değil. zaten ne dediklerinin bi önemi yok sms yok kaşının üzerinde gözün var diyip yazsalar yeridir. Sinsi seda, Begüm'ü canım istedi yazdım diyerek yazdı, sms yok seyirciye şirin görünme derdi yok, kebap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahteKabadayı -- 12 Şubat 2024; 1:44:8 >
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyorum da son yıllardaki belki (5 10 sene) maçlarına çok atıfta bulunan şaibeli laflar edenler çok okudum. Turabi gibi tabi kolpa değil.

• 
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.