Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
119.996
Cevap
90
Favori
1.821.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18691870187118721873
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Nihat altınkaya bu oyunda tek başına 75 80'i görürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de biri böyle ayırsa her gün kavga ederdim inanılmaz bir kız atakan aradan çık başkanı aleyna sultan ayıracak
    sibil (@kafabirmiiilyon) on Xtwitter
    sibil (@kafabirmiiilyon) on X
    https://twitter.com/kafabirmiiilyon/status/1756754177600921694?t=rhlS1aVnsN2zSwqkiXFiAw&s=19

• Ultimateproawpmaster kullanıcısına yanıt

Soldaki kim?

• samuel20 S kullanıcısına yanıt

İşler ters olsaydı net olarak Gizemi performans yüzünden yazarlardı. Über fark olmasına gerek yok. Demek istediğim performans diye yazılacak ilk kişi değil. Performans olarak çok fark göremiyorum ama ada hayatındaki davranışların yüzünden seni yazıyorum dersin mesela.

Direk genel performans diyerek yazınca pek tutmuyor. Özgürün bu açıdan herkese nötr olduğunu düşünmüyorum. Ama içindekini de söyleyecek yüreği yok. Kapalı kutu kalmak istiyor.

• Bu papatya ikide bir iletişim diyip duruyo, Acun seyirci olarak iletişim oyunlarını hiç özlemedik, uzunca bi süre de özlemeyeceğiz. ver haftada 1 kez birinci derece akrabayla 10dk telefon konuşması geç, yalandan gözyaşı izlemeyelim.

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

• SahteKabadayı kullanıcısına yanıt

İzleyici olarak ne dediklerinin tabi önemi var burada onları analiz ediyoruz. Sms atılmıyor olması bunları analiz etmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Canım istedi yazdım diyen de zaten karakterini davranışlarını sevmediği için yazmıştır. Yoksa canın öyle bir tercih yapma durumu yok :)

İşler tam tersi olsaydı Yüzde 100 eminim ki Gizemi performanstan yazacaklardı. Ben söylemler ile niyetlerinin aynı olduğunu düşünmüyorum. Biri performans diyor diğeri karakterden giriyor mesela.

Neyse çok bir önemi yok düelloda kapışsınlar :)

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Acun halen buna tolerans gösteriyor ama umarım Acunun bu toleransının sınırını daha fazla zorlamaz. Biraz durulsun sonra devam edecekse etsin bari 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• 2017 Tuğçe

• SahteKabadayı kullanıcısına yanıt

Tamam Pınar sinsi diyelim de Aleyna çok mu dürüst? Orda en büyük sinsi Aleyna bence

• Değeri çok geç anlaşıldı. Semih gibi bir kalitesizi sırf realite getiriyor diye övenler asıl gerçeği çok geç anladılar. Serkay 10 numara karakter.

• Çöp Adam kullanıcısına yanıt

Çok iyi rol yapıyor hocam yakında dizi teklifi gelir 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

2023 sezonunu izlemedim bu sene turabiyle ters düşünce hoşuma gitti ama bu gece gerçek yüzünü gösterdi gerçekten

• DİGİMAX55 D kullanıcısına yanıt

Atakan:- üzerim.

Adem:- nasıl üzersin mesela?

Atakan:- oyunda yener üzerim seni.

Söz müzik kolpa ziyahan.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

hocam Kelcan reizle papatyayı etkileyip konseyde aynı ismi yazmaya çalışıyor Aleyna Sultan 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?  Başka bi yılanlığını görmedim valla 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• ben çoğunluğun aksine pınar ın sinsi ve mixer olduğunu düşünmüyorum. nagi yi o gazlıyormuş falan. nagi yi bilmesek inanacağız. keza, nagi ile anlaşamadıkları noktalar da var. örneğin nagi, mkk ve nefo ile yarışmadan çekilince o çekilmemişti. hatta adada başka bir olayda sözlü kavga da etmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. kırmızıya dikkatli bakarsanız pınar a gelene kadar sinsilik konusunda master tipler var. düz mantıkla kadın sinsi ve iş çeviren biri olsa zaten konseyde onun adı çıkmaz, o seviyeye getirmez. sonuç olarak. bir; kendini çok iyi ifade ediyor. iki; kesinlikle güçsüz bir yarışmacı olduğunu düşünmüyorum. hatta survivor 2024 ün en renkli karakterlerinden biri diyebilirim. henüz bu zamanlarda giderse bu sene için kayıptır.

• Çöp Adam kullanıcısına yanıt

+1 Hocam izlemesi kesinlikle zevkli bir yarışmacı AleynaK'nın Bernadan sonra rotayı kendisine kırdığını görüp pozisyon aldı, o saatten sonra Nagihanı gazlasa bile haklı zaten buna bazıları gazlama olarak bakar bazıları benden sonra bunlar seni de yer şeklinde uyarması olarak bakar... bazı yarışmacıların nerden geldim ben buraya triplerinde olduğu sezonda kılıçlarını çekti savaşıyor kadın

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

BASKANA BU GECE OPERASYON DUZENLENMISTIR BASKANA NERF GETIRILDI UMARIM BIRKAC BOLUM GECICI SURELIGINE DURGUNLASIRIZ DA ACUN SEZON BASINDAKI GIBI YUNUS EMRE BASKANIM MODUNA GECER HOCAM.

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt

Nefise iyi ki şampiyon olmuş valla çok ağlak, zırlak diyordum da Özgür'de sinsilik varmış. Halk geçen sene nadir de olsa doğru karar vermiş. Özgür'e güven olmaz. Seco başkan biraz daha iyi performans gösterip önüne geçmeli ve düelloda atış avantajına sahip olmalı

• Ultimateproawpmaster kullanıcısına yanıt
    Ogesu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18691870187118721873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.