Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.833.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • 2014 2018 turabisi yoktu zaten o yüzden beni etkilemedi saçı sakalı birbirine karışmış bi turabi sarmadı eski fişek turabi eğlenceliydi iyice kendini dede moduna sokmuş saçmalıyordu

olayında sakatlık olduğunu sanmıyorum ya kendisi bıraktı ya acunla tartıştı zaten parayı bulmuştu acundan alacağı haftalık 100k ya uğraşacak değildi eyvallah çekmedi gitti sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turabi nin elenmesi kesinlikle sakatlıktan değil bence. acun la aralarında kesin bir şey oldu. acun un ismini o kağıda yazarken ayrılmayı kafasına koymuştu bence.

olan bunun yanındaki yalakalara oldu. bozok, gizem, ersin, aleyna falan bir apışıp kaldılar böyle biz ne yapacağız hesabı.

turabi survivor un en renkli yarışmacılarından biri olsa da aslında biraz da iyi oldu. turabi nin tuzu kuru. tıpkı geçen seneki gulyabani gibi toplamıştı yanına betaları doğru eksilme diyerek güçlüleri eleyecekti. hesap buydu ama tutmadı.

• İyi Geceler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Turabi'ye bel bağlayıp hesap yapan sığıntı yarışmacılar ne yapacak bakalım. Boyundurluk altına giren tayfa. Hepiniz teker teker gideceksiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HAYIRRRR!!!! BU GERÇEK OLAMAZ TURABİ VEDA ETMİŞ YAPMAYIN GÖZÜNÜZÜ SEVİM TURBOYU GERİ GETİRİN SURVİVOR BENİM İÇİN BİTMİŞTİR TURABİSİZ SURVİVOR İZLENMEZ HADİ EYVALLAH

• ...

• Kud27 K kullanıcısına yanıt

turabi köleleri tam liste; merve,bozok,ersin,gizem,aleyna. şimdi soru şu bu çer çöp köle tayfa kime sığınacak yanlayacak.

a-atakan b-hilmicem

• Turabi'nin sakatlıktan elenmesi tamamen palavra, 2020'de Uğur Pektaş'ın da survivor'dan sakatlık bahanesiyle ayrılmasına hiç inanmamıştım kesinlikle altında başka bir sebep vardı, aynı şekilde Turabi olayının arkasında da kesin başka bir sebep var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 8 Şubat 2024; 1:2:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kud27 K kullanıcısına yanıt
    Çer çöp tayfadan devam hocam o,başka seçeneği kalmadı, kankası Turabi de gitti. Yalnız Nagihan için survivor yeniden başladı şu transferlerle beraber.

• Ya şampiyon olarak ölürsün ya da Survivor'a yeterince çok katılıp patates olduğunu görürsün.

Turabi'nin özeti bu.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt
    Tarihin en alfa şampiyonluğuydu 2016. 2022’de çok dedikodu işine girdi Berkan ve Ogeday’la maviye geçince,yoksa çok severim ben de.

• Acun Sema'yı karşıya verip Seda'ya sana jest yaptım ödeştik der mi? Acun beni kandıramazsın hemen çözdüm oyununu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Şubat 2024; 1:21:56 >
  • Eragone kullanıcısına yanıt
    Sema kırmızıya giderse bunu yer hocam.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Aynen hocam 2016 bende baya beğenirdim 2022de maalesef daha çok kulis ve dedikodu yapmaya çalıştı

• sema umarım o korkunç dudağı indirmiştir. yoksa kabusuma girer.. bakıyorsun vucut taş 10/9 yüze bir geçiyor kamera 10/1 veya 2.

sedada yine vucut 10/8 yüz 10/4

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

• 
Sayfa: önceki 16301631163216331634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.