< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1620. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Bomboş yorum.O sene herkes birbirine yakin gucteyti.
Anil,Batu,Adem,Oge,Hikmet,Berkan devamli birbirlerini yenbiliyordu.
En iyi Ademde yuzde 55 ile bitirdi o seneyi.
Atakan bide en baslarda ben carpiscam diyip zımba gibi gelen Berkan Anila cok kaybetmisti.
Ama dümdüz bakarsan bunlari goremezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hilmi nin gelmesi de hiç hoş olmadı hocam
neyse gelsinler başkan hepsini adam eder
2022 BATUHAN’IN BURADA YENEMEYECEĞİ ADAM YOK HOCAM.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ulan arkadaş turbiş niye topukladı ya, atakanla beraber izleyecektik ne güzel soğuk savaşlarını. acun nihattan ve turabiden açılan bütçenin üstüne biraz daha ekleyip atakanı hilmiyi ikna etti demek. atakan hazır smssiz survivor baskınlığını, kulisçiliğini de kullanıp finale kadar yürürüm ben dedi demek, o yüzden gelmiştir
-
Etkileşim için yaptığı belliydi.
-
komik neşe deyince kastettiği zırlak sema değildir heralde. ikiziyle triplerini zırlaşmalarını çekemem. ilayda şeker felan olsa neyse.
-
Atakan yine en iyi 3-4 erkekten biri olur çok çöp var yarışmada, kara parkurlarında hızlı baya
-
avarel en fazla ne yapabilir ki hocam
Müthiş görsel arşive attım
-
Takımları karacaklar bi daha zaten
PRIME BATUHAN = 2022 BİREYSEL BATUHAN
-
Turabinin oteline 5 porsiyon çiğköfte göndermişler hocam
-
Adam kötü falan değildi zaten sürekli poyraz ve ogedayla oynuyordu ikisininden de geride değil birebirde sakatlığı geçince performansı artardı reality olarak da on numara. Hilmi ile Atakanı topla bir Turabi anca eder. Adanın dinamiklerinin içinden geçti artık geçtiğimiz üç günkü gibi bölümler izlememiz çok zor. Yarışma 2022 ve 2018'e dönecek.
-
-
anıl ve berkan niye gelmedi arkadaş smssiz performans senesi tam bu ikisi için oluşturulmuş format
ben anıl olsaydı sezon başı izleyecektim baktım kadro zayıf hiç bakmadım bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X