Hocam bu arkadaşın alfaligi gerçek alfa ortaya çıkana kadar sürüyor herkesin bildiği şeyleri tekrar tekrar millete söyleyip kendini zeki gösteriyor alttan alttan seda gibi kendine benzeyen karakterleri de yanına toplayıp sinsi sinsi takım içindeki diğer ekibe mobbing uygulamaya çalışıyor ama karşısına adem,Atakan, Turabi gibi gerçek alfa tipler çıkınca direkt pısıyor hele bir de performansı yoksa 2022dek gibi 8. Falan oluyor. Kısaca hava cıva bir tip. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 5 Şubat 2024; 22:20:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1307. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
MAĞDUR ADEM İYİ İÇİNDEN GEÇMİŞTİ BUNUN 2022 BİREYSELİNDE
-
En iyi atam varken kötüler yok mu hocam o yıl. %80 imkansız dediğim gibi özgür den bir tık hızlı ve iddia ediyorum gelsin %60 ı geçemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o sene bırakın Adem'i , Batuhan ve Anilla bile baş edemiyordu. Bunların malum cadde tayfası(Berkan,Atakan) o sene sürekli Adem'i sindirme peşindeydi ama adam sinmeyince hepsi birden söndü tokatı yedi yerlerine oturdu. Balonun teki.
atakan'ın elenmesiyle başlayan zincir ogeday ve berkan ile devam etti zaten hocam domino etkisi yaptı adem o 3lüye teker teker yolladı.
-
YAĞMUR VİDEOSUNU İZLEDİM AĞIR ŞİKE VAR #ACURİSTİFA #DOMİNİKTEKARAGECE #ŞEREFVERENMAĞLUBİYET
-
#HullCityKümeye
#tv8kapatılsın
Alfalık gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Daha önce de söyleyenler olmuştu, Ogeday robot gibi bir tip, tribi bile kodlarına uygun atıyor
-
#dominiktekaragece #şikevar ESAT ACUR MURAT İSTİFA
istatistik kasmaya çıkıp yenildikleri isimlere bak.
Havuça bak sen çok iyi attı
-
Bu sene Survivorda Alfa karakter yok harbiden
Nagihan kimin yüzünden kaybetti bu sefer?
Nagihan hanım öyle hep ben güçlüleri alayım yok. Böyle zortlarsın işte.
-
Ogeday'ın 2022'deki yüzdesine çok yakın Hikmet %60 ı geçemez diyorsun Ogeday şu anda %75 le oynuyor sence de aşırı saçma değil mi? Üstelik Hikmet o sene Ogeday'dan daha çok oynadı Ogeday sonuna kadar kalsa belki %54 lere düşecekti bilemeyiz.
-
Kolsuz Furkan’a noldu öyle
kurt kolsuzu yüzünden kaybetti, çöpe bağladı bugün kurt yakışmadı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X