Alfa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1306. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
MANDARIN...
-
Herkes garantiye gidiyor maalesef
Ogeday ve Seda zaten Nefise ve Sercan’dan daha iyi atış yapıyor bu oyunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla damla dan ve berna dan daha iyi atıcı, düellooya kalsa eler ikisini de
-
Acun bi sakinleşelim diyerek ara veriyor, çok bir şey yok gibi
Ersin'den kötüymüş hocam. Bir de takım Özgür abi yüzünden bu hale gelmiş ne alakaysa.
-
Yağmur'a her şey serbest
LAN DIŞARIYA GELSEM NOLACAK ?
YUNUS EMRE BAŞKAN
-
2022'de atakanın eteğinin altından çıkamayan,sevgilisi niza buna lakap takarken mal mal duran ogesu olsa olsa beta olur hocam
Acun ben varim burda diye diye önünde kafa gox birbirlerine dalmaya niyetlendi yarismacilar, ben Acun'un yerinde olsam onumde bunu yapacak kadar haddini asmis 2 kisiyide diskalifiye ederdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Ersin erkeklerin en kötüsü şuan.
özgür de 1v1 de hiçbiri işe yaramıyor işte hocam, sinsirella kaleynaya dua etsin 2lilerde o taşıdı
-
'Konseye 15 dakika ara, kavgaya ikinci turda eşli olarak devam edeceksiniz' -Sir Acun Ilıcalı
-
Sen bir dışarı gelsene.
-
Eşli oyunlarda Dora, Begüm, Yaman, Berna falan çıkıp duruyor. Yani oyunu zorla uzatmak yerine o süre boyunca ada hayatı verseniz ne kaybedersiniz
Ogeday en fazla 3. alternatif olarak falan desteklenebilir hocam, 2017'de biraz da bu sayede kazanmıştı
-
Acun api Ginga beni dövmekle tehdit ediyor
- sir lumos
-
-
Nefise Mustafa Kemal ya da Nefise Yunus Emre olsa anlarım o ikilinin Seda Ogeday'ı yenme ihtimali var ama Sercan başkan zaten parkurda yavaşken bu ikiliyi seçmesi tam korkaklık oluyor
-
O yaşta ancak bu kadar oluyor hocam. Ama halâ; Ersin, Dora ve Hakan'dan daha iyi bence. Ben Özgür abiden razıyım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X