survivordan sonra bir ara öldüğü iddia ediliyordu. survivor erman öldümü diye çıkıyordu google yazınca. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1208. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
-
-
Beyler şimdi aklıma geldi
*Yunus Emre'nin nah çektiği bölüm yaklaşık 4-5 gün önce yayınlandı.
*Acun canlı yayında Yunus Emre'ye konuşma yasağı getirdi. Hadi bu detayı gün farkı ve canlı yayın farkından dolayı pas geçiyorum.
*Şimdi bugünkü bölümde ise Acun, "geçtiğimiz günlerde hareketinle hepimizi zor durumda bıraktın Yunus Emre, bugünde bu hareketlerin Survivor'a uygun değil falan fistan" diyor
Buradan anlayacağımız;
1-) Canlı yarışma ile yayınlanan bölüm arasında 7-9 günlük bir fark olduğu söyleniyordu. Oysa aradaki fark 7-9 değil, 4-5 günlük bir fark mı ?
ya da daha kötüsü
2-) Yunus Emre Başkan'a önce bilerek montajdan kesilmeyen nah hareketiyle, sonra da bugünkü davranışlarla OPERASYON çekiliyor olabilir mi ?
Umarım 1.maddedir.
Eğer ikinci madde ise yanlarına kalmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
BASKAN SADECE KADINLARA SARILIR HOCAM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 gün fark var sanıyordum ben.
Bu arada sosyal medyada bazı kanallar var kimin kazanacağını veya düello haftası kimin eleneceğini 2 gün önce yayınlıyor.
Ben heyecanı kaçıyor diye bakmıyorum
-
Hangi kanallar onlar? Bu sene bulamadım hiç birini. Özelden yazar mısın?
-
-
...
-
...
-
Nihat kesin elendi mi ? Yoksa 1-2 hafta hastanede tedavi gördükten sonra Survivor'a dönme ihtimali var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ŞUNLARI BİR KOLAJ HALİNDE UZUN VERSİYONUNU BULSAMDA YANINA PATLAMIŞ MISIR ALIP İZLESEM...
-
YUNUS EMRE BAŞKAN'IN TİKİ POYRAZ VE PROFESÖR OGEDAY'A UYGULAYAĞI TARİFE
https://twitter.com/ArsivVid3/status/1737850199555641511?t=yxmuUw2eC_-Ic5lTfynf6Q&s=19
-
AVAREL
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X