Şimdi Ara

Survivor All Star (7387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 73857386738773887389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baveran

1.time dergisine çıkmamış. Gazetede günün sporcusu seçilmiş. Gören kapağa çıkmış sanacak sahtekar adam. 10 dan fazla Türk çıkmış kapağa.
    2.olimpiyatta 800 metrede bir koşucu nasıl sakatlanmayı becerir aklım almıyor. Bence baktı rakipler kaptırıp gidiyor, sendelemeye başladı. Klasik ağlamalar. Ömrünün en verimli yıllarında yarışma için harcadı, bu saatten sonra zor koşar.

Sırf bu sahtekarlık için Turabi ye 3 oy attım

Hem rakipleri gram gram yediklerini hesapliyor tum gunu antrenman yaparak geciriyor merve burada surtuyor zor gider rioya

Ayrica Times a cikmak basari mi yani 3 turkden biriymis iyi salladi babasi kizindanda itici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BİRİSİ DİYORKİ DURUMU OLMAYAN OY ATMASIN BENİM VİCDANIM EL VERMEZ EĞER DURUMU VARSA VE BENİ SEVMİŞSE OY ATSIN DİYOR DİĞERİ KIZINI GÖKLERE ÇIKARTIYOR NERDEYSE ATATÜRKLE AYNI KEFEYE KOYACAK KADAR YALAN YANLIŞ BİR BİLGİ İLE SALLIYOR DA SALLIYOR..... UMARIM TÜRK HALKI BU AĞLAMALARA KANMAZDA GERÇEKLERİ GÖRÜRR.

• Maydının kazanmasını zerre kadar istemiyordum

Ne konuştuğunu bilmeyen dengesiz babası işimizi kolaylaştırdı

• Aynen kardeşim Acun Merve'yi kolluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracanna -- 3 Temmuz 2015; 22:52:33 >
  • Merve kapağa çıkmamış ayrıca Time'da 9 Türk kapak olmuş tam anlamıyla Atatürk'ün adıyla ve yalanlarla oy toplamaya çalışıyorlar, yazık ben vereyim 3 kuruş terkedin bu ülkeyi. Merve'nin yerinde olmak isteyen kaç sporcu vardır bu ülkede kendisi Survivor'da boş işler peşinde koşarken gayret gösteren, çalışan, hazırlanan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mervenin babası turabiye calisti, turabinin de Başı sürekli önde güzel taktik. Adada sürekli havadaydi kingti neden böyleoldu simdi. TTTurabi uzak ara şampiyondur

• yusufcn kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/photo.php?v=276550229216899

akp kafası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Acun abi diyor babası da oğlu gibi boş boş sırıtıyor hareketlere bak.Ailecek antipatik olmak nasıl bişey lan.

Seni yazdım :)it herifin tekisin sen adam abi diyor merve aydının ailesi de kendi gibi egolu karaktersiz

Yazmazsan şerefsizsin namussuz köpek seni.Hoşunuza gitmeyen bişey duydunuz mu turabi gibi hakaret edersiniz , idolünüzü örnek alıyosunuz sonuçta.

Milletin ailesinee rencide edici cümleler kullanan karaktersiz it sensin adam ol anana babana şöyle seni egitsinller

Hocam bırak böyle **lerle uğraştığına değmez
    Allahın izniyle çatlatsak yeter

• Olum burda sms atanları tek tek listeye alıyorum forumda paraya ihtiyacım var, yok şunu alamıyorum faturayı ödeyemiyorum her şey pahalı diye konu açan olursa vay haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 3 Temmuz 2015; 22:58:04 >
  • biri temizlikçi hıkayesı anlatır bırnın babası zırvalar. Finaldeki yarısmacılara bak yazıklar olsun Hasan nasıl elendi
  • Geçen sene hem şampiyonluğu hem de arabayı almış birine karşı kim olursa olsun desteklerim o yüzden Merve kazanır inşallah.Keşke Hasan-Hilmicem finali olsaydı ama Turabi'nin kazanmasındansa Merve alsın bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o koltuklardan biri hilmicemin hakkıydı ah ulan ah yazık oldu çocuğun emeklerine o değilde hilmi benim bu duruma üzüldüğüm kadar üzülmüyor hep gülüyor olsun diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

acun kizini izleyicilerin icine oturtmus helal olsun ayricalik tanimamis

Daha ne yapacak ki kral koltugu mu ayarlayacakti? Merve ne zaman gorunurse cocuklarida gorunuyor tam görüş açısına oturtmuş cocugunu.

• Merve'yi destekleyen biri olarak söylüyorum babası gerçekten saçmaladı. Eğer Merve 1. olamazsa babası yüzündendir.
  • BUGÜN TURABİ DENEN ADAMI DESTEKLEYENLERİN YARIN MERVE AYDIN ÜLKEMİZE MADALYALAR GETİRDİĞİNDE GURURLANMAYA HAKKI YOK !
  • Mervenin babası milliyetçilk ruhu üzerinden prim yapmaya kalktı sırf şu baba yüzünden sinir oldum. İnşallah Turabi bu finalinin de galibi olacaktır. Ayrıca Turabi nin kardeşi yanlış bişey söylemedi ona yüklendi mervenin babası. Diğer yandan Turabinin babası efendiliğinden utangaçlığından konuşamadı bile adamcağız. Finali merakla bekliyoruz bakalım ne olacak ancak gönlüm Turabiden yana.
  • Hasan veya Hakan destekçileri,Turabi'ye oy atarsa Hasan'cıyım veya Hakan'cıyım demesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuşan Usain Bolt'un babası mı anlamadım ben?
  • OYLAR REİSE BASTIRIN MERAK ETME BABAAA SENİNLEYİZZ
  • maydın'ın babası merve'den daha iticiymiş gördük bu akşam, böyle bir kepazelik yok. adam kızını Atatürk'le kıyaslıyor nerdeyse!! olimpiyatmış milli gururmuş filan derken demagojinin kralını yapıyor, ama 2 yıldır kızı survivor yarışmasında sürünüyor. nasıl bir olimpiyat sporcusuysa artık, olimpiyatlarda yarışmak herkesin harcı değilmiş. ben böyle kepazelik görmedim, hiç utanmadan sıkılmadan saçma sapan konuştu.

• 
Sayfa: önceki 73857386738773887389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.