Şimdi Ara

Survivor All Star (7274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72727273727472757276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acun bu gidisle kanalin ismini survivor tv olarak degistirirse sasmamak lazim.baksaniza koca kanalda survivor kadar tutan hicbir program yok.( utopya falan bu kadar izlenmiyor brnce )...

Bu gidisle iyce psikopata baglayip dizileri falanda Dominikte-Arjantinde cekmeye baslar...adam sanki tum dominigi haraca baglamis herkes ona calisiyormus gibi bir his veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 2 Temmuz 2015; 2:54:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Geçen sene turabinin takımı çok kötüydü. Turabi başarılıydı. Bu sene mervenin durumunu yaşıyordu.

• Hakan vs Hasan finali olmalıydı diyenler + butonunu parçalasın.
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Geçen sene turabinin takımı çok kötüydü. Turabi başarılıydı. Bu seneki mervenin durumunu yaşıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Koşu yarışması ne troll ?
    Yaşın kadar Olimpiyat, Avrupa Şampiyonası, Diamond League izledim ben.
    Reklam derken ne kast ettiğimi düşük kapasiteli beyninle idrak et, sonra konuş.

Hala reklam diyor :d Sen yada ben izleyebiliriz ama Türkiyede ne kadar izleniyor sen ona bak reklamı bırak ismi çıksa öpüp başına koy. Bizim ülkemizde basketbol çok başarılken bile çok az konuşuluyor atletizm veya diğer spor dallarında isim duyurma imkansızdır. Anca twitterda 2 saat gündemde olursun o kadar..

İnsanlar tanıdıkları yarışmacıları her zaman izlerler. Beşiktaş maçı izleten quaresma gibi , psv maçı izleten zlatan gibi , senin tabirinle koşu yarışması :) nedir bilmeyenler Süreyya Ayhan ı izlemek için sıraya girdiler... Merve Aydın ı da aaa Survivor Merve diyerek izleyecek çok kişi vardır.

• Bak gene yanlış anlıyorsun. Eger her bölüm aglarsa ve benim güçlü bir karakterim var derse kendisiyle celismis olur. Merve Aydın fani olman bu gerçeği görmeni engellememeli.

• Geçen senede Turabinin karsıtı bir sürü insan vardı. Tüm sosyal medyada yandaşları olduğu kadar karalayan insanda çoktu. Sonuç Turabi şampiyon oldu. Bu senede aynısı Merve için var. Ya çok fazla eleştiriliyor ya da ölümüne savunuluyor. Yalnız herşeyden öte kimse torpil morpil demesin. Acayip oy atıldı Merveye. Twitterdan takip ettim. Turabi fanları ise oylarını finale sakladılar ve şimdiye kadar bir kez birincilik gören Hilmicem elendi. Bunun neresini bu kadar yadırgadınız anlamadım. Hilmicem Turabinin kanatlarının altına girdiği gün bu yarışmayı kaybetti. Yoksa kesinlikle finali hakediyordu ama kendi kendine sıktı kurşunu. Silik bir kişilik sergiledi Turabinin yanında ve şimdi hakettiği yerde.. O yüzden boşuna hiç sallamayın Merveye. O kız hakederek geldi buralara.

• quote:

At gözlüğü ile bakalnara harbiden laf anlatılmıyor. Ben Merve'yi destekliyorum ama dün Turabi'ye bugün de Hilmicem'e hakkını verdim.

Sen yarışma başladığında hasanı ortalarında hakanı şimdi de merveyi destekliyorsun. Anlam veremedim bu dönekliğine.

• Neyse polemiğe gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double Penetration -- 2 Temmuz 2015; 3:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

Şu Merve'ye oy atanlarda hiç kafa yok

İşte bunun gibiler yüzünden Merve Aydın

• İki senedir turabi sayesinde keyif alarak izledim survivor I gecen sene oy atamamıştım.bu sene borcumu ödeyeceğim.Sen bizi mutlu ediyosun Allah gönlüne göre versin hayırlısı öyleyse inşallah şampiyon olursun.Oylar hazır Turbo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIO MRV

Ama bak şimdi bu artık sizde öyle bir hâle gelmiş ki resmen savunma cümleniz, bahaneniz hâline gelmiş. Şimdi diyorsun ki Acun milli duyguları sömürüyor. Peki sömürülen insan ne kadar ? Sen sömürüldün mü ? Ben sömürüldüm mü ? 75 milyon insandan X kişi kadarı izliyor programı diyelim bu x kadar kişinin %100ünün duyguları sömürüldü mü ? İnsanlar neyin ne olduğunun gayet farkında, o olgunlukta bunlara takılmayın. Bir diğer şey ise şudur ki Merve ağlıyor. Merve bir bayan değil mi ? Sizin "erkek Fatma" diye tabir ettiğiniz o insan bir bayan siz bunu unutuyorsunuz. Ben de bir kızım ben de onun yerinde olsam ben de ağlarım. Tatlı çıkınca ağlıyor yahu ağlar erkek değil ki bu kızlarda bu durum farklı işte. Ne bileyim kaybedince ağlar, ben o kadar oyun kazanacağım mücadele edeceğim ama kaybedeceğim o vakit yine ben de ağlarım arkadaş. Bizim onların ne durumda olduğunu ne yaşadığını anlayabilmemiz için kendimizi onların yerine koymamız gerekir. Merve Aydın bu yıl çok ağladı çok ama kimsenin ağlayarak final koltuğunu kaptı demeye hakkı yok, kız mücadelesini verdi mi ? Elinden geldiğince hatta fazlasını ortaya koyarak verdi (buna bi' örnek vermek istiyorum fazlasını öyle çok koydu ki bugün yarışmacıların Survivor macerası videoları vardı Merve'ninkini aç bi' izle orada öyle bir kısım var ki izleyenler anlayacaktır benim burada ne demek istediğimi) Yani arkadaşım kimse beyinsiz, aptal değil. Neyin ne olduğunun farkında, sığınmayın böyle bahanelere artık Allah aşkına.

Sen bunlari inanarak yazdin mi bana onu soyle. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar acunun survivor Kanalındaki tv8 programı çok güzel gerçekten herkese tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

Şu Merve'ye oy atanlarda hiç kafa yok

Şu Trabzon Spor'u tutanlarda hiç kafa yok dersem herhalde en az seninki kadar saçma, seviyesiz ve de zeka özürlü bir cümle kurmuş olurum. Size ne kim kimi tutarsa tutar. Siyasette de böyleyiz. Başka partiye oy vereni aşağılariz.
    Keyif almaya bakacaginiz yarışmada bile kutuplaşma yaşıyoruz. Millet olarak ne kadar musaitiz demekki.
    Resime bak daha da öfkelen o zaman.
     Survivor All Star

• Yoo öfkelenmiyorum hatta aksine keyifleniyorum kömür madeninde parıldayan elmas gibi görüyorum kendimi
  • Merve AYDIN ve Turbo Turabiiii Allahım ruyada gibiyim hangisine oy atacağımı şaşırdım iki tane favorim de finalde, bugun benim en mutlu gunum olarak tarihe gecsin,sonuclar acıklandıgından beri sevinç goz yaşları dokuyorum,ALLAHIM YARRABBIM SANA SUKURLER OLSUN BU GUNLERİ DE GORDUK YA COK SUKUR BU HAYATTAN DAHA BAŞKA HICBIRSEY ISTEMEM!

• bu sene de hüsran. 4 ay bunun için mi izledik be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 2 Temmuz 2015; 3:24:01 >
  • duygu çetinkaya hilminin annesine küfretmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Yaptığı tüm Survivor ları arşivinde saklayacağına sitesine yüklesede arada baksak iyi olurdu, kısa videolar dışında hiç görüntü yok eski Survivorlar ile ilgili.

Hocam yandex video da sezon bölüm şeklinde aratın bazı survivorlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

At gözlüğü ile bakalnara harbiden laf anlatılmıyor. Ben Merve'yi destekliyorum ama dün Turabi'ye bugün de Hilmicem'e hakkını verdim.

Sen yarışma başladığında hasanı ortalarında hakanı şimdi de merveyi destekliyorsun. Anlam veremedim bu dönekliğine.

Ben hep Merve'yi destekledim ne Hakan'ı.Burda Hakan'a en çok söven benimdir heralde sen fazla forumda takılmamışsın demek :d Ama sonradan mesela Hakan'a bazı konularda hak verdim. nefret ettiğim Turabi'nin bile hakkını verdim. Sizin gibi at gözlüğüyle bakmıyoruz kardeşim :d
  • 
Sayfa: önceki 72727273727472757276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.