Şimdi Ara

Survivor All Star (7276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72747275727672777278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: emirzrk

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

üzüldüm adına. Allzheimer belirtileri var sende.

Ahmet Dursunun kuyruğundaydı kameralara bile Ahmet Dursunun hepinizi tek tek göndereceğim lafını söyleyip gülüyordu. O grubun lideri de Ahmetti. Diğerleri o ne derse onu yapıyordu.

Anıla performansını smste geriye kalınca söylemeye başladı. O zamana kadar Anıla diğerlerini kötülüyor, Anılda kendisi sayı almamasına rağmen kameralara diğerlerini kötüleyip duruyordu.

Hakanın ilk haftadan beri amacı Merveyi kullanmaktı. Son haftada bunu başardı. Merve peşinden ayrılmaz oldu. Hatta Hakan ne iyiymiş keşke başından beri yanyana olsaydık demeye başladı.

Mervenin ben ağlamam pes etmem diye kameralara ağlarken lap diye çıkan olimpiyattaki ağlama sahnesini unuttuysan da bir doktora görün gecikmeden.

Hadi sağlıcakla.

Sadece güldüm hemde sesli 😂

Bu arkadaşı takma yarışmayı izlemeden kendi kafasından senaryo uydurup yazıyor :d

Belli belli izlemedigi de yani insan izlemese bile bu kadar mantiksiz birbiriyle celisen cumleler kuramaz neyse ki ciddiye alip cevap bile yazmadim kendi capinda ( varsa eger ) ugrassin dursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Survivor All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athn -- 2 Temmuz 2015; 4:31:49 >
  • Survivor Allstarın şampiyonu Turabi oldu çoktan. Bu saatten sonra Merve ancak sms birincisi olur. Adam 1 ay önceden Kıbrısı garantiledi, final koltuğunu bileğinin hakkıyla kazandı, istatistikte de 1. liği kaptı son haftada.

Daha fazla kimse haketmemiştir şimdiye kadar. Geçen sene ama Turabi'de smsle şampiyon oldu diye ağlayacaklara cevabım; geçen yıl Turabi final oyununda fena değildi sonuçta kaybetti ama onun dışında sene boyunca yine iyiydi. Gönüllüler takımını tek başına sırtladı. Zaten her şey ortada adam yardıra yardıra finale gitti. Daha neyin tartışmasını yapıyosunuz. Hadi iyi geceler herkese.
  • hilmicem gerçekten içimi sızlattı kesinlikle merveden de turabiden de daha iyiydi kendisinin zaten ümidini kaybettiğini haftalar önce konseyde "şampiyon oldum olmazsa buradan da iyi bir dereceyle ayrılırım" demesiyle anladım isim açıklandıktan sonraki gülmesi hiç üzülmemiş gibiydi çıkıncada kurtuldum demiş zaten zorla getirilmiş acun şampiyonları toplamak istemiş çok zorlamış öyle gelmiş

yarışmanın başlarında isteksiz olduğu çok belliydi zaten bir de duygu gibi biri başına bela oldu şöyleki twitterda kıbrısta olanların dediklerine göre hepsi doğru mu bilmiyorum bir kaç şey gördüm duygunun annesi hilmicemin annesine hakaret etmiş ve hilmicem özgecanın katiline çok benziyorsun demiş heralde bilmiyorum. duygunun annesininde olduğu bir grup merve hilmicemi zehirle sabaha çıkmasın diye tezahürat yapmışlar bu nasıl bir insanlıktır

merve aydının ailesi ve fanları sırf destek veriyor diye bu kızın kepazeliklerini görmezden geliyorlar fanları intikam alındı falan diyorlar mervenin hilmiyle bir sorunu yok neyin intikamı acaba cidden acınası haldeler

• Turabi MERVE değilde Hilmi merve finali olmalıydı adam haketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 2 Temmuz 2015; 5:04:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itwasalblue

hilmicem gerçekten içimi sızlattı kesinlikle merveden de turabiden de daha iyiydi kendisinin zaten ümidini kaybettiğini haftalar önce konseyde "şampiyon oldum olmazsa buradan da iyi bir dereceyle ayrılırım" demesiyle anladım isim açıklandıktan sonraki gülmesi hiç üzülmemiş gibiydi çıkıncada kurtuldum demiş zaten zorla getirilmiş acun şampiyonları toplamak istemiş çok zorlamış öyle gelmiş

yarışmanın başlarında isteksiz olduğu çok belliydi zaten bir de duygu gibi biri başına bela oldu şöyleki twitterda kıbrısta olanların dediklerine göre hepsi doğru mu bilmiyorum bir kaç şey gördüm duygunun annesi hilmicemin annesine hakaret etmiş ve hilmicem özgecanın katiline çok benziyorsun demiş heralde bilmiyorum. duygunun annesininde olduğu bir grup merve hilmicemi zehirle sabaha çıkmasın diye tezahürat yapmışlar bu nasıl bir insanlıktır

merve aydının ailesi ve fanları sırf destek veriyor diye bu kızın kepazeliklerini görmezden geliyorlar fanları intikam alındı falan diyorlar mervenin hilmiyle bir sorunu yok neyin intikamı acaba cidden acınası haldeler

Ardından eline pombalıyı alan Duygu'nun annesi Hilmicem'e uzatmış ve taramış şuan hastanedeler acil şifalar..

Kardeşim siz dalga mı geçiyorsun böyle şey olur mu :d Bu bir yarışma programı twitterdaki ergen fanların dediklerine inanmayın. Bu bir yarışma programı herkes birbirini unutacak zaten. Öyle şeylere niye girsinler koskoca kişiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

MAYDIN ZATEN ŞAMPİYON
    ACUNUN ELEMANLARI TWITTERDA MAYDINA 700TLLIK 1000TLLIK SMS ATTIK SIZ DE ATIN DIYE MILLETI GAZLIYOR
    ACUN CEPLERINI DOLDURACAK İYİCE MILLETE SMS ATTIRIP
    GIDIN FAKIRE FUKARAYA VERIN PARANIZI ACUN YERINE
    ŞAMPİYON ZATEN BELLİ

Link? Örnek ver bitane?

Not turabiciyim SONUNA kadar

• Olaki Merve 1. olursa söyleyeceğim tek şey var

BU ÜLKE BİTMİŞ !!!

• Taner olmalıydı be .
  • quote:

quote:

hilmicem gerçekten içimi sızlattı kesinlikle merveden de turabiden de daha iyiydi kendisinin zaten ümidini kaybettiğini haftalar önce konseyde "şampiyon oldum olmazsa buradan da iyi bir dereceyle ayrılırım" demesiyle anladım isim açıklandıktan sonraki gülmesi hiç üzülmemiş gibiydi çıkıncada kurtuldum demiş zaten zorla getirilmiş acun şampiyonları toplamak istemiş çok zorlamış öyle gelmiş

Ardından eline pombalıyı alan Duygu'nun annesi Hilmicem'e uzatmış ve taramış şuan hastanedeler acil şifalar..

Kardeşim siz dalga mı geçiyorsun böyle şey olur mu :d Bu bir yarışma programı twitterdaki ergen fanların dediklerine inanmayın. Bu bir yarışma programı herkes birbirini unutacak zaten. Öyle şeylere niye girsinler koskoca kişiler.

ergen fan değil işte turabinin kardeşine de sormuşlar periscope yayınında doğru demiş orada bir sürü kişi gitti hadi biri yalan söyledi hepsimi yalancı dediğim gibi tam olarak bilmiyorum bunları gördüm ne kadar doğru bilemem ama duyguyu biliyorum her şey beklenir valla

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

quote:

MAYDIN ZATEN ŞAMPİYON
    ACUNUN ELEMANLARI TWITTERDA MAYDINA 700TLLIK 1000TLLIK SMS ATTIK SIZ DE ATIN DIYE MILLETI GAZLIYOR
    ŞAMPİYON ZATEN BELLİ

Link? Örnek ver bitane?

HOCAM ÖNCEKİ SAYFALARDA VE TWITTERDA DETAYLI OLANLAR DA VAR
    BU BIR TANESI
    BAZI ARKADASLAR DA BURDA YAPIYOR AYNI OPERASYONU

Survivor All Star Survivor All Star

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 2 Temmuz 2015; 5:12:34 >

• quote:

quote:

quote:

ergen fan değil işte turabinin kardeşine de sormuşlar periscope yayınında doğru demiş orada bir sürü kişi gitti hadi biri yalan söyledi hepsimi yalancı dediğim gibi tam olarak bilmiyorum bunları gördüm ne kadar doğru bilemem ama duyguyu biliyorum her şey beklenir valla

Okurken bile güldüm. Böyle bir şey olsa zaten nefret eden yarışmacılardan birileri söylerdi.Yok tezahüratt yapıyorlarmış da falan böyle şeylere inanmak bile komik :d Bu ergen fanlara inanmayın yaşları max 12. destekçilerini körü körüne ölümüne destekliyorlar toz kondurmuyorlar. Yarışma oldugun falan unutuyorlar bikaç kere desteklediğim Merve Aydın fanı bile olsa gerçekten çok iticiler ve komikler.Diğer fanlar için de geçerli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Hasan yarınki yüzleşmede turabi'yi madara etse süper olur.Ama yapar mı bilmiyorum.
    Şurası kesin finalde merve'yi destekleyecek

Turabi onu şeytan olarak çizdiğinde sesini çıkartamyan adam şimdi mi çıkartacak hiç sanmıyorum.

turabiyi ağlatan adam olarakta geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maracanna kullanıcısına yanıt
    işte sana diyorum ki fan değil kıbrıstaki bir kaç kişi bununla ilgili tweet atmış turabinin kardeşine sormuşlar o da doğrulamış bunlar yaşandı demiş ne kadarı neyi doğru bilmiyorum ayrıca bu kadar şaşırılacak bir şey yok duygu zaten dün yaptığı periscope yayınında hilmicemi özgecanın katilleriyle bir tuttu bu primci kızın ülkemizin kanayan yarası olan özgecan kardeşimizi kullanması cidden kepazelik ve çoğu merve destekçisi buna destek çıkıyor

• Turabi'nin koltuklari altina siginip,hamakta yatmaktan baska bisi yapmayan Hilmicem'i mi savunur oldunuz ahahahahahahahahhahaah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

Survivor Allstarın şampiyonu Turabi oldu çoktan. Bu saatten sonra Merve ancak sms birincisi olur. Adam 1 ay önceden Kıbrısı garantiledi, final koltuğunu bileğinin hakkıyla kazandı, istatistikte de 1. liği kaptı son haftada.

Daha fazla kimse haketmemiştir şimdiye kadar. Geçen sene ama Turabi'de smsle şampiyon oldu diye ağlayacaklara cevabım; geçen yıl Turabi final oyununda fena değildi sonuçta kaybetti ama onun dışında sene boyunca yine iyiydi. Gönüllüler takımını tek başına sırtladı. Zaten her şey ortada adam yardıra yardıra finale gitti. Daha neyin tartışmasını yapıyosunuz. Hadi iyi geceler herkese.

Yoo gayet de Gokhan'la Merve Turabi'yi tokatladi ama Turabi sms'le 1. oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

quote:

MAYDIN ZATEN ŞAMPİYON
    ŞAMPİYON ZATEN BELLİ

Link? Örnek ver bitane?

$
     Survivor All Star

• quote:

işte sana diyorum ki fan değil kıbrıstaki bir kaç kişi bununla ilgili tweet atmış turabinin kardeşine sormuşlar o da doğrulamış bunlar yaşandı demiş ne kadarı neyi doğru bilmiyorum ayrıca bu kadar şaşırılacak bir şey yok duygu zaten dün yaptığı periscope yayınında hilmicemi özgecanın katilleriyle bir tuttu bu primci kızın ülkemizin kanayan yarası olan özgecan kardeşimizi kullanması cidden kepazelik ve çoğu merve destekçisi buna destek çıkıyor

Diğerleri kesin yalandır da şu Özgecan'ın katili muhabbetini yapmışsa çok büyük terbiyesizlik yapmıştır..
  • Yahu Merve neden Survivor'a gelmiş de olimpiyatlara hazırlanmıyormuş diyenler,
    öncelikle Merve şampiyon olacağım veya madalya alacağım demiyor ki, kız zaten açıklıyor 1.58.64 koşabilmek istiyor. Bu Türkiye rekoru ama kesinlikle madalya derecesi değil, son olimpiyatlarda dahi bu dereceyle ancak 5-6 olabilirdi. Rio'da ise bence ancak yarı final koşabilme şansı olur. Biz ülkemizde futbol ve birazda basketbol, volrybol dışında hangi spora para veriyoruz ki?
    Kız buraya gelerek 130 gün kalmış, yaklaşık 18-19 hafta. Hafta başına eğer söylendiği gibi 15 bin TL alabiliyorsa, 300 bin civarı para demek, bir de finali kazanabilirse ekstradan 500 bin demek olur ki, bu miktar bu kız için çok büyük bir para, hatta belki de geleceği demek.
    Olimpiyatlarda derece alması neredeyse imkansız olan bir sporcu, devletten de hiçbir destek almaz. Klübününde ödediği aylık sizi temin ederim 4-5 binden fazla değildir. Bu durmda neeyin sömürüsünü yapsın kız, herkesin isteyeceğini istiyor, geleceğini kurtarmak.
    Hemen herkesin TV'lerde boy gösterdiği düşünülürse ( Hasan, Hakan, Turabi, Hilmi, Serenay, Merve Oflaz, Almeda, Anıl, Pascal vs ), Merve böyle bir fırsat yakalarsa neden reddetsin. Hepinizin dünden razı olacağı imkanları, Merve hedeflerse tu kaka oluyor. Tamamınız ikiyüzlüsünüz.
    Merve'ye ailesi üzerinden algı yaratmak isteyenler, Turabi'nin oyunlar sırasında rakiplerine ( Hakan, Anıl, Doğukan hatta Hasan'a) yaptığı hakaretler yanında çok masum kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: roce

Olaki Merve 1. olursa söyleyeceğim tek şey var

BU ÜLKE BİTMİŞ !!!

Turoş gibi delikanlı ayakları takılan ailecek o yarışma senin bu yarışma benim gezen oryantel turoş olucağına merve olsun daha çok sevinirim...nokta

• 
Sayfa: önceki 72747275727672777278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.