Şimdi Ara

Survivor All Star (4211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42094210421142124213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

Sembolü olan gitmiyor , Acun Bozoğu onun için yollamadı , yine sembolsüz Nadya gitti

Sembolsüzler gidene kadar Sembolü olanlar tehlikede değil bence

Nadyanın da sembolü vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be Nadya gitti ya içimin yağları eridi.

Hasan, onun adını söyleyince Nadya utanmadan diyor ki, beni söyleyerek yanlış yaptın. Ee sen Özlem'i söyleyip kendi maçanı kurtarmaya çalışırken ne yapıyordun Nadya hanım ? Özlem'in günahı neydi peki? Anca gidersin.. Sıradaki gelsin(Bozok)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 14 Mayıs 2015; 0:33:15 >
  • Aman Hasan Abi şu Begüm pisliğine mesafeni koy artık.Gerçı adamın doğasında yok insanlara sırt çevirmek ama...

• Yenijerry kullanıcısına yanıt
    Koltuk altı kıllarını kesse ne yazar. Bir kere vücudunun albenisini yoktu bakılacak.
  • 1aydir tam düzgün takip edemiyorum. Ben izlerken Begüm gayet iyi bir kızdı neler oldu biri özet geçebilir mi

• EFENDİLİK KAZANACAK
    HASAN REYİS
     Survivor All Star

• Özlem i resmen harcadılar, kimsenin sevmediği Bozok nasıl oluyor da Özlem i geçiyor o hafta, üstelik Nadya isim söylüyor. Acun ah Acun...oyunlar oyunlar...
  • Şer odaklarından bir kişi eksildi urabi arkasından ağıt yaksın..Aslında kimse umrunda değil Turabinin sadece kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor kişileri en çokta Hilmice mi kullandı Hilmi o kadar çok kullanıldı ki adasal atığa dönüştü :)

Dedi dersiniz Hasan ilk yaklaşan Hilmicem olacak :) zaten yaşından dolayı saygım var falan diyordu karşılıklı diyolaglar da da Hasana ağır sözler kullanmadı hiç..Diğer takımdan M.Aydın ve Anıl da sırf oy potansiyeli için Hasana yanaşıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esever

quote:

Sembolü olan gitmiyor , Acun Bozoğu onun için yollamadı , yine sembolsüz Nadya gitti

Nadya'nin sembolu vardi.

Yoktu diye biliyorum ben
  • HASAN KEŞKE BİRİNCİ OLMASydı

AMA HALKIMIZI SUÇLAMIYORUM

ÇÜNKÜ ÇOK ÇABUK İNANIYORLAR AMA HASAN DA SİNSİLİĞİNİ İYİ YANSITIYOR ONU DA AYRI TEBRIK ETMEK LAZIM.,

BIR DAHAKI OYLAMADA TURABIYE OY ATALIM LÜTFEN

ESEN KALIN

Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: hadibe1907

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Haftaya Elenme sırası ünlülerde

Acun sıraya koymuş, sıra şaşmaz

Büyük ihtimalle haftaya berna gider

bu hafta nadya dedim gitti
    haftaya da berna gidecek
    sonraki hafta da sahra gidecek

Nadya çarşamba günü söylendiği için gitti. Özlem de öyle. Berna'nın konseyde çıkacağı 2 hafta önceden belli. Tüm Almanya sms atacak. Konseyden önce ismi belli olan Berna ve Hakan da bu şekilde 2. oldu.

• Şu Sahra kadar gıcık birini görmedim ben hayatımda. O gitmeden içim rahat etmeyecek. Hasan ile Sahra'nın aynı grupta olması ne kadar ilginç!

• Kesinlikle sacmalık yani,sahra begümü oyunlarda koy bi nadya etmez kız cok kritik puanlarda aldı ama acun baba tabi hemen olaya el attı dedi nadya bu adada cok yiyişti artık yunanistanda yiyişsin dedi yolladı yazık

• Bozok vs Hasan
    Ağzını burnunu kıracaktı Hasanın
  • Üzlemin intikamı alındı.Sinsi Yunan çok bile kaldı.Nasıl kıydılar Üzlemime :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solarkk

1aydir tam düzgün takip edemiyorum. Ben izlerken Begüm gayet iyi bir kızdı neler oldu biri özet geçebilir mi

Tam Jeday olacak ken Dart Vader yani malum kişi onu kötü tarafa çekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

HASAN KEŞKE BİRİNCİ OLMASydı

AMA HALKIMIZI SUÇLAMIYORUM

ÇÜNKÜ ÇOK ÇABUK İNANIYORLAR AMA HASAN DA SİNSİLİĞİNİ İYİ YANSITIYOR ONU DA AYRI TEBRIK ETMEK LAZIM.,

BIR DAHAKI OYLAMADA TURABIYE OY ATALIM LÜTFEN

ESEN KALIN

Survivor All Star

Şu direkçiye konseyde neden direkçi falan diye laf etmiyorlar anlamıyorum. Striptizci olduğunu bilmeyen ve bunu destekleyen o kadar çok kişi var ki eğer bir bilseler desteği çekerler. Allah ın direkçisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah90 -- 14 Mayıs 2015; 0:36:44 >

•  Survivor All Star
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esever

quote:

Nadya'nin sembolu vardi.

Yoktu diye biliyorum ben

1 tane vardi.
  • YALANDAN HÜMANİST HASAN I ANLAYANLAR + LASIN

BUNDAN SONRA hasan a OY FALSN YOK GEREKENİ YAPICAZ

SOSYAL MEDYADA TWITTERDA ORADA BURADA TURABI YE DESTEK VERILMESINI SAGLAYACAGIZ

BUNUN ICIN GRUPLAR OLUŞTURACAGIZ KİMLER DESTEK OLUR

• 
Sayfa: önceki 42094210421142124213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.