Şimdi Ara

Survivor All Star (4209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42074208420942104211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Vay be hey gidi ufak göğüslü nadya.

Sende gittin ya..

Αντίο Nadia !

En küçüğü sahra lan hatta yok gibi .

Hakanda burdan permatik yollayacağım koltuk altı kıllarını kessin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begüm ne tarafa yaklaşacak şimdi
  • bu hafta nadya dedim gitti
    haftaya da berna gidecek
    sonraki hafta da sahra gidecek
  • Hasan sms te 1.liği ne kadar hak ediyorsa bana göre hilmicem de o kadar ediyor belki artık bir tık daha fazla hilmicemin hakkettiğini düşünüyorum.Turabi zaten hep aynı biraz astığım astık kestiğim kestik demese hasan bu kadar prim yapamazdı gibi geliyor son zamanlarda da artık hasanın 1.liğine çok sevinemiyorum neydi o ilk zamanlar ki sevincim diyorum :) Nadya nasıl , özlemin kuyusunu kazdı gitti :) anca bir sonraki elemeye kadar kendini kurtarmıştı ve kaçınılmaz son geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROKİNG00

tahmini sıralamam güven 10/8
    1:hasan
    2:hilmicem
    3:turabi
    4:begüm
    5:sahra
    6:bozok
    7:nadya

++++ layın beyler tamamen doğru haftaya iki takımınj tahmini sırasını vercem
  • Sıra bozok da, Gerçi onun adı çıkınca acur sms e el atar.

• Hasan ın bu Begümden kesin kurtulması lazım ama ,bildiğin Turabinin kıskançlık dolu ve Hasan a laf attığı manisine "ağzına sağlık" dedi , Begümden hiç bir destek görmedi Hasan kendini borçlu hisstemesinede gerek yok her fırsatta Begüm Hasan ı sattı
  • Bazı kişiler bozokla ilgili yorum yapmış. Kafaları basmıyor bütün alaçatının oy attığını. İsmi yazılınca daha fazla oy atılıyor.
  • Beyler hasan niye begüm ve sahranın sırtına dokundu. Begüm turabinin safa geçmedimi

• Eh nahya hanim.. hak ettin.!

bozok'u kurtarcam diye ozlemi dedin ( keske SAHRA deseydin) ve bizi sahra dan kurtarsaydin.
    ertesi gun yazi tura gibi bir yorumun var artist artist.
    simdi de hasan Sahra'yi kurtarmak icin seni eledi
  • Nadya'nın gitmesini istiyordum ama kadında şeytan tüyü vardı. Yıllarca Türkleri kandıran Çinli kadınlar gibiydi. Kötü olduğunu biliyoruz ama yinede seviyoruz.
  • büyük harflerle WORTH
     Survivor All Star
  • Nadiyanin gidecegi belliydi zaten cunku turk milleti yunan bir yarismaciya oy atmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta nadya dedim gitti
    haftaya da berna gidecek
    sonraki hafta da sahra gidecek
  • şu lanet olası sahra'dan kurtuluş yok mu arkadaş, hasan'ın sayesinde kurtardı paçayı. sinir oluyorum şu sahra'ya inş en kısa sürede elenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

Hasan sms te 1.liği ne kadar hak ediyorsa bana göre hilmicem de o kadar ediyor belki artık bir tık daha fazla hilmicemin hakkettiğini düşünüyorum.Turabi zaten hep aynı biraz astığım astık kestiğim kestik demese hasan bu kadar prim yapamazdı gibi geliyor son zamanlarda da artık hasanın 1.liğine çok sevinemiyorum neydi o ilk zamanlar ki sevincim diyorum :) Nadya nasıl , özlemin kuyusunu kazdı gitti :) anca bir sonraki elemeye kadar kendini kurtarmıştı ve kaçınılmaz son geldi :)

Bırak ya Hilmi hepsinden sinsi bir yaratık , bugün gitti iki arada bir derede Serenayla Hakan a Hasan ı kötülüyo , Hasan bugüne kadar bikere bile birine Hilmiyi kötüledi mi ? ee nedir bu Hilminin Hasan derdi ?
  • Begüm, Sahra, Nadya. Üçünü de sevmiyordum zaten Nadya gitti çok iyi oldu çok ta güzel oldu.
  • Haftaya Elenme sırası ünlülerde

Acun sıraya koymuş, sıra şaşmaz

Büyük ihtimalle haftaya berna gider

• Hakan çok garip, tüm hafta deli gibi hakanı savundum, sonra bir laf edıyor adamdan soğuyorum, tamam yıne desteklıyorum ama soğuyorum, sonra yine ısınıyorum.

Hakan, hasanın atkasından laf atmaya devam ederse, sms i düşer. Ben hasana sms attıgım halde , hakanada atıcaktım, şimdi ikilemde kaldım.

• Hasan'sız Survivor Limonsuz IceTea e benzer diyenler bu mesajda toplaniyör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42074208420942104211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.