Şimdi Ara

Survivor All Star (3840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.245.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38383839384038413842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmckr

Hakancı değilim, ama isterim ki; hakan birinci olsun.
    Senaryo zaten belli büyük ihtimal serenay birinci olur (serenay'da iyice sıktı artık). Nouma'yı aday gösterir, nouma gider iki grupta 3er kişi kalır rekabet çoğalır, gelsin reyting.

Dünde yazdığım gibi tahmin ettiğim elemenin birebir aynısı oldu. Amaç iki grubuda 3'er kişi bırakmaktı öylede oldu zaten. Ayrıca Nouma'nın elenmesi hem Serenay'a yapılan sözde terbiyesizliğin geri dönüşü oldu hemde bir dahaki elemede elenecek kişiyi belirledi. Bir dahaki elemede Berna elenir. Hafta dokunulmazlık kimde olur bilmiyorum. Eğer ünlülerde olursa herşey günlük gülüstanlık olur her şey çok güzel olur. Ancak dokunulmazlık ünlülerde olmazsa Berna elenir eğer büyük bir olay olmazsa, yani %90 Berna elenir. Gönüllüler tarafını çok tahmin edemiyorum ama Sahra'nın suyu iyice kaynamaya başladı gibi geliyor bana. Kendisine göre kızlarda en iyi performansı sergileyen kendisi. Kesinlikle katılmıyorum bence performansı iyice düştü. Ayrıca son nouma elendikten sonra gülümsemeside başına iş açabilir. Detayları bir sonraki bölümde göreceğiz. Ama ben Berna elendikten sonra Merve ve Anıl'ın ne yapacağını merak ediyorum, o zamanki durumda onları görmeyi çok istiyorum.

• Survivor'ın kurgu olduğu kesin . Bir video vardı. Oyunda kesin bir hile vardı Akın'ın elindeki şey yere düşmedi. Varsa videosu olan paylaşsın. Akın vs Gökhan Keser'di bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 7 Mayıs 2015; 11:47:58 >
  • Dogu ve hasan baba ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende yazdım oylarda şaibe var lakin böylesi hakkaten izleme açısından güzel.halkımız olaylara bakarak sms atmıyor.herkesin tuttuğu biri vardır ölümüne ona atar.mesela turabi.acun karışmasa her hafta turabi birinci olur önüne geleni atar.ama olaylar öyle biyere geldi ki busefer acun müdahale etti hasan çıktı.böylece rekabet arttı.haklısın diyceksin ama şimdi halk salak yerine konuyo hem sms at hem iplenme.sms te izleyiciyi olaya bağlama taktiği.sayemizde yarışma şekil alıyo hesabı.olay bundan ibaret.hem izleyiciyi yarışmaya bağlamak hemde reytingi yüksek tutmak

Orijinalden alıntı: arkham92

Hakan ne kadar dönek, adi, seviyesiz, kalıbının adamı olmadığını tekrar göstermiş oldu.

Olan mangal yürekli Pascal oldu. Adam ne güzel Turabla ya haddini bildiriyordu. Üşüyoruz reyiz...

Survivor All Star

Yurek mi. Adam adanin postacisiydi

• dün merve ve sahrayı birtek benmi sevmiyorum diye mesaj atmıştım . merveyi kimsenin sevmediği garantilendi sonuncu oldu ... sahrada dün pascal elenirken şuursuzca güldü ve herzamanki gibi karakterini belli etti ...

Orijinalden alıntı: melkor23

Acun'un Merve'yi aşağıya çekmesine gerek yok, Merve zaten bunu o iğrenç karakteri ile kendisi güzel bir şekilde başarıyor. Kız resmen şeytanın vücut bulmuş hali, Allah herkesi öylelerinden korusun.

Amin!... Kardeşim günümüzde doğruya doğru, yanlışa yanlış demek suç olmuş dikkatli olmakta fayda var... Aman yerin kulağı falan vardır!...
    Serenay Pascalı aday çıkardı Hakan istediği için.
    Merve'de yine diğer gruptan Doğukan'ı söyledi.Dikkat et söylerken gideceğini düşünmüyor dedi.Aklında Hakan gider vardı ama Merve oflaz'ın oy potansiyeli de Hakan'a gideceğini hesap edemedi.
    Yani pascal'ı gönderen merve.
    Sahra 3 aday arasından adada sayıca fazla gruptan biri gittiği için güldü.Bu arada sahrayı hiç sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 7 Mayıs 2015; 11:52:48 >

Orijinalden alıntı: regardfulcrow

oyunlar hikaye, rol yapıp meşhur olma çabaları şahane yarışması olmuş bu survivor :D

bazılarının da gidip ciddi ciddi sms atması ise içler acısı :D

yukarıda arkadaşın bbirisi demiş (nickini anımsayamadım kusuruma bakmasın ) "Turkcell ana sponsor, Acun kimi işaret ederse 500 oy u çakıyor" diye, valla doğru demiş arkadaş klavene sağlık :)

iyi Forumlar

regardfulCrow

Ünlülerin 1. ve 2.sinin ayrı ayrı 40-50 bin civarında, gönüllülerin ise 65-70 bin civarında oy aldığı söyleniyor. Rekor oy olduğu hafta hasan baba 6 haneye bile çıkmış olabilir. Yani diyeceğim şu ki 500 oy hiçbirşey değil

• deeply_ kullanıcısına yanıt
    kalbi temiz , vijdanlı ve dürüst olan ümmeti muhammedin S.A.V karşısına çıkarmaz inşallah Amin................

• Dünkü oylama ile birlikte Hakan'ın gerçek oy potansiyelini görmüş olduk. Serenay ve Anıl zaten hep ilk 3te oluyorlar. Berna tehlikedeyken 2.olmuştu. Biraz da Merve tehlikeye düşsün istiyorum onun da gerçek oy potansiyelini görebilmek için. Dün kardeşi twitterdan yazmış biz bile oy atmadık Merve'ye diye

Orijinalden alıntı: ilberhoca

quote:

Orijinalden alıntı: ÇİKO07

PASCAL BABA YORGUN... GÜLE GÜLE PASCAL BABA ... ADAMLIK DERSİ VERDİN .. SANA IRKÇILIK YAPAN HAKAN'A ... GÖŞYAŞIYLA OY TOPLAYAN SERENAY'A ... GİDERKEN DE ADAM GİBİ ADAM OLDUĞUNU GÖSTERDİ... GÜLE GÜLEEE

TÜRKİYE'de ırkçılık yoktur. Hiç bir türk renk ayrımı yapamaz. Irkçılığın lafı söz konusu bile olamaz. Bu sebepten Türkiye'de zenci kelimesi siyahi kelimesiyle aynıdır. Hatta bazıları arap vs der.

Tamam da bu sağlıklı bir şey değil tamamen bilinçsizlik. Insanlar bundan rahatsızlık duyuyor anlamak çok mu zor?

Survivor All Star

> > < <
  • Hasan ve merve aydın delikanlıdır adamdır

• Sözlerinin yasal bir dayanağı yok. Halkın oylarıyla elendiğini söylemesi, yapımcıyı suçlu konuma getirmez. Sonuçta halk gerçekten oy kullanıyor ve noter oyları birebir olarak onaylıyor. Yarışmacılardan herhangi biri, liderliği elde etmişse, bunun aynısı yarışmaya yansır. Noter, kendisinin yada yapımcının isteğiyle oyları değiştiremez. Aksi halde, evrakta sahtecilik yapmış olur. Yapımcı ve Noter, bu işten yakasını kurtaramaz. Dolayısıyla, oyların değiştirilmesi mümkün değil.

Ancak, yapımcının, reyting verilerine göre, bir yarışmacıyı birinci yapmak için oy kullanmasıyla gerçek sonuçlar engellenebilir. Bu da gayrihukuki bir duruma girmiyor. Adil olmayabilir, kanunlara uygun. Ticari kaygılarla, yapımcının kendisi de oy kullanabilir. Yatırımının karşılığını almak isteyecektir. Tekrar ediyorum; Buraya itiraz varsa, hak sahibi oyuncudur. O da bunu kabul ettiğine dair anlaşma yapıyor. Oy atan itiraz ediyorsa, senin kadar yapımcının da oy kullanma Hakkı var. İstediği kadar kullanabilir. Kanunen dolandırıcılığa girmez...

Şu ana kadar elenen yarışmacılar arasında, halkın doğrudan benimsediği biri olduğunu düşünmüyorum. Bu forumda desteklenenlerin bile hepsi yarışmaya devam ediyor. Seyircinin çok sevdiği bir kaç isim sona kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yapımcı oraya müdahale etmez.

Sorun şu; Hasan'ı destekleyen biri, onun muhaliflerinin bir konsey sonrasında gitmesini istiyor. Tamamen halkın kararına bırakılsa, gitme şansı da var. Yada, şuradan anlatayım. Anıl, Merve, Pascal, Berna dörtlüsüne oy kullananlar, müdahalesiz bir düzende, Hakan'ın grubunu Çerez gibi yerdi. Bu da reytingi düşürür. Hakan, bu yarışmayı kazanamaz. Ama, bu hafta gitmesiyle, 2-3 hafta sonra gitmesi Arasında reyting farkı oluyor. Hakan'ın daha sonra elenmesinin seyirciye pek bir zararı olmaz. Yapımcı dengeyi korumak zorundadır. Oylamaya fazladan oy girmesi, bu düzenden kaynaklanıyor. Sadece bir tarafın kazanması, Diğerlerini destekleyeni ekrandan uzaklaştırır. Yani Yapımcı, bir nevi Yarışmanın değerini koruyor. Olayın amacı sanıyorum ki, anlaşılmıştır. Bunun doğru yada yanlış olduğunu savunmuyorum. Sadece nedeni söylüyorum.

Şefaf kurallar ve müdahalenin olmadığı bir sistemde, yarışma formatlarının yayın hayatına devam edebilmesi için gerekli reytingi alması, çok enderdir. Survivor yarışması da, zamanında şeffaf düzenden nasibini aldı. Çok az bir reytingi vardı. O rakamlarla devam edemezdi. Televizyon Sektöründe En önemli husus, reklamcılardır. Söylemiş olduğunuz güvene Dayalı sistemlerle kimse ilgilenmez. Reyting de büyük bir hiledir. Asla gerçek izlenme Değerlerini yansıtmaz. Reklam veren onaylarsa, sorun yoktur. Bu düzende seyircinin hiç mi söz Hakkı yok; Mesaj oylaması yapılmadan önce izleseydiniz, bu yönteme başvurulmazdı. Gruplaşmalar, reytingi yüksek yarışmacıları eledi ve programın izlenecek kısmı kalmadı. Bu mesaj sistemiyle, yarışma izlenebilir hale geldi. Olayları akışına bırakınca, yanlış yere akıyor. Toplu olarak mesaj sistemini protesto ederseniz, değiştirmek zorunda kalırlar. Ama, dediğim gibi, desteklediğiniz yarışmacı, gruplaşmayla elenirse, senin o programı seyretmen için bir sebep kalmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahra'yı oldum olası sevemedim. Çok kibirli, ukala tavırları var. Dün konseyde de bunu belli etti bir kere daha. Pascal'ın gidişine dayanamayıp hüngür hüngür ağlayan Berna ile dalga geçti. Pascal önlerinden geçip gitti. Çok komik şeklinde bir laf etti Sahra. Hasan ve Begüm bu lafı sindiremediler. Tepki gösterdiler Sahra'ya. Hasan: Nesi komik Sahra dedi. Begüm de her şeye gülüyorsun şeklinde tepki gösterdi.

Kısaca Sahra'nın ne mal olduğunu kendi arkadaşları da tescil etti.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.