Şimdi Ara

Survivor All Star (3736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.244.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37343735373637373738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Bu bernayı neden seveni az? Merve aydın kadar başarılı, milletin arkasından konuşmuyor, serenay gıbı abuk sabuk hareketler yapmıyor, maydın gıbı arkadan konusmuyor. Kız hemde güzel çekici. Neden seveni az, anlamadım.

Cunku o bir kufurbaz haydoooo

1-2 kere hakaret etti, kufur değil. Ayrıca diğerleri ondan daha beter. Aldıgın eksıler sana yeter. Hakanında adını nıckınle kirletme

Aksam alacagim artilarin haddi hesabi olmayacak ama sadece izliyorum suan burda yorum yapan bernacilar aydincilar aksam hakanistler geldigiinde kacacak delik ariyor merak etme sen ben bi hasanci bi hakanci degilim senin gibi 8 yillik hakanciyim ben yeni yetme degil kardesim canini fazla sıkma yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırakın şu ünlüler takımını onlardan bi cacık olmaz.

Kim ne drse desin 1. Hilmi Turabi veya Hasan olur.Hatta Hasan olacak.

Orijinalden alıntı: venomstr

"Merve Aydın'ın kanına gireceğim. Berna'nın adını yazdıracağım."

bunu diyen de Hakan'dı..

Kulisçi Hakan ne zaman normal insan oldu?

adam neler neler yapmadi hala savunanlar var ya.

hakan turabiden de tehlikeli.

Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Son 6

Hasan turabi doğukan hakan berna merve

Hilmi kesinlikle olur son 6'lıda.

Son 2 ye düşünce bireysele dönecek.Son 3 turabi hilmi hasan olacak bu ikisininde sms i hilmi den yüksek.Ayrıca hilmi de sadece hız var beceri hafıza dayanıklılık bunlar yok.Bütün hız + atış öyle olmasa hilmi istatistiklerde 1. Olamazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 6 Mayıs 2015; 16:36:24 >

Orijinalden alıntı: rororo4

quote:

Orijinalden alıntı: SABO tuvaletterliği

burda nasıl hakan hasan dan fazla destek görüyo anlamıyorum hakan sinsi si adammi oldu onun Turabi ye iyi adam demesi bile onun nasıl biri olduğunu gösterdi

Hasandan faZla destek gören yok.

http://www.strawpoll.me/4290369/r

quote:

quote:

quote:

Bu bernayı neden seveni az? Merve aydın kadar başarılı, milletin arkasından konuşmuyor, serenay gıbı abuk sabuk hareketler yapmıyor, maydın gıbı arkadan konusmuyor. Kız hemde güzel çekici. Neden seveni az, anlamadım.

1-2 kere hakaret etti, kufur değil. Ayrıca diğerleri ondan daha beter. Aldıgın eksıler sana yeter. Hakanında adını nıckınle kirletme

Aksam alacagim artilarin haddi hesabi olmayacak ama sadece izliyorum suan burda yorum yapan bernacilar aydincilar aksam hakanistler geldigiinde kacacak delik ariyor merak etme sen ben bi hasanci bi hakanci degilim senin gibi 8 yillik hakanciyim ben yeni yetme degil kardesim canini fazla sıkma yani :)

Lütfen bernayı , maydın ile bır tutma. Berna iyi bir kız, sinsilik peşinde degıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Benim son 4:

Hilmicen, Hasan, Merve Aydın, Doğukan/Turabi

doğukanı çıkar doğru tespit. bende öyle düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

quote:

burda nasıl hakan hasan dan fazla destek görüyo anlamıyorum hakan sinsi si adammi oldu onun Turabi ye iyi adam demesi bile onun nasıl biri olduğunu gösterdi

Hasandan faZla destek gören yok.

http://www.strawpoll.me/4290369/r

Barzo Turabi kekosunu destekleyenler Trollemişlerdir.

• Turabi çekildi köşesine Bozak ı saldı Hasan ın üstüne kendi sessiz sessiz prim yapıyor , diğer yandan da Hakan vs Hasan olayı gerçekleşince değmeyin Turabinin keyfine

quote:

quote:

quote:

quote:

Lütfen bernayı , maydın ile bır tutma. Berna iyi bir kız, sinsilik peşinde degıl.

Sacmalama la tabiki aydinla bernayi bir tutmuyorum aydin yeri geldiginde bernayida satacak. Aydinin eline kimse su dokemez berna yanlis stratejinin kurbani oldu sadece mis gibi hakanla takilsaydi karakteri gecen seneki gibi olucakti oda hakana on yargili yaklasti malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Bugün elenecek kişiyi açıklıyorum.
    Oylama birincisi Hakan, Merve Aydın aday olarak Serenayi söyleyecek. Hakan'da aday olarak Berna'yi gösterecek.

Elenen isim Berna

Berna'yı günahım kadar sevmem fakat orada kalması gereken 3 isimden biri... (Berna-Hakan-M.Aydın)

Berna'dan önce gitmesi gereken Pascal ve Anıl var.

Umarım Hakan 1. olur ve Pascal gider. Hakan'ın şu 1.'liğe gerçekten çok ihtiyacı var, SMS'ten lider çıkarsa işler çok değişir.

Bende bunu savunuyorum ama aydinci bernaci arkadaslar hakanin basarisini gormuyor veya gormemezlige vuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MerveBey

Bu tarz yarışmaları çok seviyorum gerçekten. İnsan ilişkilerini ve çeşitli kişilikleri evde uzanarak gözlemleyebiliyoruz. Ancak şaşırıyorum Hakan'ın burada bu kadar destek görmesine. Samimiyetten uzak, dedikoducu ve başından beri sadece kendini düşünüp plan yapmasına rağmen bencil biri değilmiş gibi konuşan bir yarışmacı bana göre. Her neyse. Benim favorim Merve Aydın.

hoş geldin aramıza.

Orijinalden alıntı: Fujishiro

Hakan degilmiydi Anil 1'ci olup ismini soylediginde "takima ihanet ediyorsun beni yazmakla" diyip serenayi isaret gosteren?
    bi anda serenay kiymete bindi 22 yasinda genc kizi koruyorum edebiyatlari yapiyor
    peki Berna 24 yasinda genc kiz kizin disi apse yapinca adadan 2 gun ayri kaldi hastaneye gitti arkasindan kurtulduk ada ne kadar sakin o yokken atip tutan yine hakan deilmiydi?
    ( kiz disinden rahatsizken yumusak seyler yemesi lazim ken balik gibi Sirf ona balik vermemek icin verdigin sozunden donen hakan deilmiydi?)
    takim takim diyip oflaz la herkesi eleme planin yapan hakan deilmiydi? oflaz gitti potensial 1ci serenayi kullaniyor
    serenayi adalar birlesince turabi ile arasini duzeltmesi icin kullanan hakan deilmiydi?
    dogukani bernaya karsi dolduran sonra da kosede kavgayi izleyen haakan deilmiydi?
    islerine gelince Takimi dusunuyorlar performance lafi ediyorlar ve kendileride israrla berna'yi gondermeye calisiyorla
    dogu ve hakan bu konuda ckendileriyle celisiyorlar.

bu adam o adada sonuna kadar gitmek icin herkese kullanir ve satar. ve yeri gelir kendi cikarlari icin Turabiye bile yalakalik yapar bunu gosterdi zaten.
    bide hakansiz yarismalarda bisey yapamazlar felan cok sacma geliyor hakanli hakansiz zaten unlulerin erkek yarismacalirin hepsi vasat
    unluleri tasiyan kiz yarismacilaridir.

Hakan'ın o isyanı gayet yerindeydi. Serenay'in zaten yüksek oy potansiyeli olduğu için; Anıl'ın sakatlık zamanında takımın en güçlü erkeğini aday göstermek yerine oy potansiyeli en yüksek kızı 3.aday olarak gösterseydi Berna ile Merve Oflaz arasında oylama olacaktı. Serenay nasilsa elenmeyecekti. Serenay'ı hedef göstermedi yani, bu kadar ön yargılı yaklaşıp bel altı vurmaya çalışmayın.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |

• her yıl ünlüleri desteklerim, hakan ve showgirl serenay bana en uzak isimler,ama istatistik,performans ve istikrara göre yorum yapacak olursam hakan'ın kesinlikle gitmemesi gerekir -ki zaten gitmeyecek bunu defalarca belirttim, acun geçen haftanın sonunda tezgahı kurdu "gattuso polemiği" ile başlayan ve pascal'ı topun ağzına koyan bir senaryo var şu an yürürlükte,bu akşam allah,bismillah,elhamdüllilah nidaları eşliğinde ve kendini kasarak zorla annem/babam feryatları eşliğinde harika bir showgirl serenay ajitasyonu izleyeceğiz,acun serenay'ı birinci yapacak

ünlülerde merve aydın ve berna her açıdan (istatistik+performans+istikrar) açık ara önde ve ünlüleri sürüklüyor,(ilk ay showGİRL serenay'ın da katkıları oldu)
    ünlü erkeklerin performansı çok vasat ama hakan ile doğukan en iyileri
    erkeklerden pascal (bu akşam gidecek) ve anıl'ın gitmesini isterim (torpilli olduğu için zor ihtimal,finali göremez ama acun bu torpilliyi kolay kolay da elemeyecek)
    showgirl serenay ise birkaç hafta daha adada kalıp showlarına devam eder ama asla final göremez,geçen yıl da iyi başlayıp sonlara doğru performansı bitmişti bu yıl da öyle olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bernayı öveyim derken.

merveyi lütfen kullanma.

• Bende anlamıyorum kimdir, nedir yeni tanıdım.

Hayır bir numarası, bir farkı olsa diğerlerinden , bakıyorum bakıyorum yok.Buraya üye herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 6 Mayıs 2015; 16:46:53 >

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro

Hakan degilmiydi Anil 1'ci olup ismini soylediginde "takima ihanet ediyorsun beni yazmakla" diyip serenayi isaret gosteren?
    bi anda serenay kiymete bindi 22 yasinda genc kizi koruyorum edebiyatlari yapiyor
    peki Berna 24 yasinda genc kiz kizin disi apse yapinca adadan 2 gun ayri kaldi hastaneye gitti arkasindan kurtulduk ada ne kadar sakin o yokken atip tutan yine hakan deilmiydi?
    ( kiz disinden rahatsizken yumusak seyler yemesi lazim ken balik gibi Sirf ona balik vermemek icin verdigin sozunden donen hakan deilmiydi?)
    takim takim diyip oflaz la herkesi eleme planin yapan hakan deilmiydi? oflaz gitti potensial 1ci serenayi kullaniyor
    serenayi adalar birlesince turabi ile arasini duzeltmesi icin kullanan hakan deilmiydi?
    dogukani bernaya karsi dolduran sonra da kosede kavgayi izleyen haakan deilmiydi?
    islerine gelince Takimi dusunuyorlar performance lafi ediyorlar ve kendileride israrla berna'yi gondermeye calisiyorla
    dogu ve hakan bu konuda ckendileriyle celisiyorlar.

bu adam o adada sonuna kadar gitmek icin herkese kullanir ve satar. ve yeri gelir kendi cikarlari icin Turabiye bile yalakalik yapar bunu gosterdi zaten.
    bide hakansiz yarismalarda bisey yapamazlar felan cok sacma geliyor hakanli hakansiz zaten unlulerin erkek yarismacalirin hepsi vasat
    unluleri tasiyan kiz yarismacilaridir.

Hakan'ın o isyanı gayet yerindeydi. Serenay'in zaten yüksek oy potansiyeli olduğu için; Anıl'ın sakatlık zamanında takımın en güçlü erkeğini aday göstermek yerine oy potansiyeli en yüksek kızı 3.aday olarak gösterseydi Berna ile Merve Oflaz arasında oylama olacaktı. Serenay nasilsa elenmeyecekti. Serenay'ı hedef göstermedi yani, bu kadar ön yargılı yaklaşıp bel altı vurmaya çalışmayın.

hakan'in adi konseyde 2 kez cikti birinci si o isyani sen dogru buluyorsun ama bana gore resmen serenayi isaret etti
    2'ci sinde zaten gecenlerde kendide dedi oyuna asilmadi bilerek yenildi.

peki sorarim suana kadar ismi yazilan oyuncalardan hangisi oyun satti? Berna begum sahra bozok? ve daha once elenenler dahil?
    tarafsiz bence sen yorumla :)

• Acun'dan torpilliler.

- Turabi
    - Anıl
    - Serenay

Kulisçi Hakan da adada Trollük peşinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

quote:

Son 6

Hasan turabi doğukan hakan berna merve

Hilmi kesinlikle olur son 6'lıda.

Son 2 ye düşünce bireysele dönecek.Son 3 turabi hilmi hasan olacak bu ikisininde sms i hilmi den yüksek.Ayrıca hilmi de sadece hız var beceri hafıza dayanıklılık bunlar yok.Bütün hız + atış öyle olmasa hilmi istatistiklerde 1. Olamazdı

Haklılık payın var ama ben öyle düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.