Şimdi Ara

Survivor All Star (2125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.989
Cevap
277
Favori
3.081.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Çirkef Merve Aydın ne biçim düşmüş öyle.Al sana ilahi adalet.

çok ayıp ediyorsun meyve aydına laf yok. olimpiyatlarda ulusu temsil eden pırlanta gibi bir kız geçmiş olsun demen gerekirdi.

Sporcu ahlakından gram nasiplenmemiş çirkefin teki.

Pırlanta gibiymiş. İroni mi yapıyorsun anlamadım ?

• Turabi diskalifiye ettireni hastanelik edicem demiş ya
    Diskalifiye ettiren Pascal olursa dövebilcek mi acaba
  • Zannedersem Turabi gidici Milliyet haberden biri adaya gidip röpörtaj yapmış. Milliyet Haber
  • quote:

quote:

quote:

çok ayıp ediyorsun meyve aydına laf yok. olimpiyatlarda ulusu temsil eden pırlanta gibi bir kız geçmiş olsun demen gerekirdi.

dur tahmin ediyim turabiye cisin

• Allah hiçkimseyi tanga giyip direklerde dans eden birinden adamlık dersi alabilecek duruma getirmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 11 Nisan 2015; 12:51:29 >
  • turabinin bu röportajını karşılık acunun seni ben gönderiyorum ne yapacaksan yap demesi gerekir.Milletin böyle insanları görüp örnek almaması lazım.Acuna bu konu hakkında şikayet edelim nerden şikayet edeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

quote:

quote:

quote:

dur tahmin ediyim turabiye cisin

Geçen sene çirkef Merve Aydın ve tayfasının yanında Turabi'yi desteklemiştim şampiyon olması için.(SMS ile destek vermedim)

Tolga reyize yaptığı ihanet yüzünden Sero'yu da desteklemiyordum ama bu sene onun şampiyon olmasını isterim.Geçen sene Tolga reyiz,Duygu Bal ve Sero üçlüsünden bir tek Sero yarışıyor çünkü.

Yine SMS ile desteklemem ama.Tolga reyiz olsaydı onun için harcardım paraları.

"Abi bende gizli bir şeker, gizli bir tansiyon var"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 11 Nisan 2015; 12:54:40 >

• turabi gerçekten çok irite bir adam.
    gazatedeki yarışmacılar için o ablam bu kardeşim demesi direklerdeki kırvaklığının bir göstergesi gerçekten.Sen merve aydına yarışma başında cephe almadınmı? şimdi ablam diyorsun?

yok abi turabide hilmicemde yakışmıyor bu yarışmaya,yarın gerçekten bunu bir daha göreceğimize inanıyorum.
  • Geçmişteki bir çok survivor yarışmasını seyrettim. Bunların içinde Survivor Kanaryalar-Aslanlar vardı. Yani Fenerbahçeliler ile Galatasaraylılar. Yine Survivor Türkler-Yunanlılar vardı. Bu iki yarışmada bile böyle gerginlikler hiç olmamıştı. Gayet geçmişti. Son yarışmaya bakıyorum. Bir gerginlik bir gerginlik. Sadece kemik sesleri eksik. Bu gerilim tek sorumlusu da Turabi. Taa yarışmanın en başından beri kazandığı oyunlarda rakip oyuncuları aşağılayıcı tavırlara büründü. Aşağılamak ta bir yere kadar. Aynı tavırlar kendine yapılınca kudurmuş ite döndü. Ne demişti Sahra son konseyde. Hiç kimse yüzüne bir söz söylememiş. Şimdi söylenince böyle oldu demişti. Bu çok önemli bir ayrıntı. Bu adamı herkes pohpohlamış. Herkes bunun yalakası olmuş. Bu da kendini bir şey zannetmiş.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler, 13:00:00.
  • Ahahah Pascal'a söyleyelim Turabi'yi öpsün çok huysuzlandi bu aralar Hilmigül yetmiyor sanirsam

http://m.youtube.com/watch?v=yV0z6PTRL98

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tebrikler, 13:00:00.

Sahiden ya. Nasıl denk gelmiş o öyle. İyi yakalamışsın. Planlasam vallahi olmaz. Kayıt ya geç kalır. Ya erken olur.
  • Bence Turabi'nin eskikisi kadar seveni yok artık. Acun da Turabi'yi harcamaktan çekinmeyecektir. Burada ve Burada yapılan oylamalar da gösteriyor. Hayran kitlesi oldukça düşüyor.

• TURABI HASANDAN DAHA DELIKANLIDIR

KATILANLAR BEĞENSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Mustafa kullanıcısına yanıt
    Delikanlılık direk tepelerindeyse evet doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Delikanlılık direk tepelerindeyse evet doğrudur.

vurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu gol olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • Fragman müziği, kesitler falan efsane olmuş.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. baksanıza bugünkü bölümün fragmanına. süt dökmüş kediye dönmüş maşallah(!)
  • ''Yaşamak için Survivor.Ben Survivoru hem adada yaşıyorum hem oyunlarda.''

Turabi Çamkıran

Ayrıca ne güzel özetlemiş yarışmacıları Turabi kardeşimiz
    Bozok: Balık
    Hasan: Yalandan hümanist
    Hilmi Cem: Kardeşim
    Özlem: Saf ablamız
    Sahra: Allah bir an önce anasının babasının yanına göndermeyi nasip etsin
    Nadya: Sempatik ablamız
    Begüm: Yalandan iyimser kardeşimiz
    Doğukan: Benim lakabımı taklit eden mikro
    Pascal: Sempatik bir abim, severim...
    Anıl: İyi bir kardeşim
    Berna: Sevmediklerimiz ortak olan bir kardeşimiz
    Merve Aydın: Erkek Fatma derler ya... Öyle bir ablamız...
    Serenay: Masum bir ablamız
    Merve Oflaz: Bir şey ifade etmiyor, tanımıyorum...
    Hakan Hatipoğlu: Mal!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 11 Nisan 2015; 13:23:12 >
  • önceki survivorlarda fazla izlemezdim sadece yarışmanın başına ve sonlarına bakardım
    bu sezon ise kamyon sahibi ve muavinine ilk sağlam ders verildikten sonra izlemek için büyük bir
    istek duymaya başladım sanırım kamyoncu bende sinir yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 21232124212521262127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.