Şimdi Ara

Survivor All Star (2124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.989
Cevap
277
Favori
3.080.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21222123212421252126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut..

la bu alp ne ara katılmış bu survivora. Hasanla kapışmasında amma ağlamış :)

http://beyazgazete.com/video/webtv/televizyon-40/survivor-adasi-nda-sinirler-gerildi-alp-kirsan-fena-sinirlendi-haberi-281368.html

Böyle olmaz ki ya Hasan nefes alıyor ağbi ben oynamıyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları bu adamları ülke gündemi olarak görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HASAN TABİ LAN HASAN NE SANDIN KURABİYE SONUNDA ADAM GİBİ OY VERDİNİZ LAN HALK , 40 yılda bir.

Beni şikayet ederek daha fazla sinirlendiriyorsun. Hangi şehirde olduğunu, okuduğun bölümü ve ismini biliyorum. Okuduğun fakülteye gelirim merak etme. 100. Yıl civarındaysan gel buluşalım, zora koşma.

Benim bu tür boş kavga dövüşle de , senin gibi olay çıkarmak isteyen adamlarla da işim olmaz yanına gelecek filan değilim.Özel mesajdan 3 yıl önceki tartışmayı alevlendirmek isteyip köpek diye hakaret eden sensin.Hır çıkarmak isteyen sensin bi de üstüne tehdit ediyosun , helal.

Benim profilim açık ama seninki neden kapalı sen benim herşeyimi görüyosun zaten ben neden senin yanına geleyim ?Beni bıçaklamayacağın ne malum?3 yıl önceki olmuş bitmiş olayın üstüne karşıya hakaret edince ne yapmam gerekiyodu teşekkür edip bloklamadan haklısın demem mi ?Şikayet ettim diye adresini biliyorum seni bulurum diyen birisin sonuçta , yanına çağırma sebebinin konuşmak olmadığı açık yani.

Senin gibi oksijen alması bile zarar olan çocuğu niye bıçaklayıp hapse gireyim? 3 yıl önce bana yazdığına bak, birde şimdiki yazdığına. Sesin hiç böyle çıkmıyordu 3 yıl önce. Sen bana ettiğin hakaretleri etmişsin, güzelce diklenmişsin o zamanlar ağzının payını vermemişim eskiden gel şimdi vereyim.

Daha fazla atışmaya gerek yok adımı yerimi yurdumu bilen sensin zaten avantajlısın , dediğin kadar cesursan sen de bölümünü adını soyadını söyle eşitlenelim.Ayrıca tehdit suçunu da bi araştır.Öyle canının istediğini tehdit ettiğinde noluyomuş bi göz gezdir google dan.Biraz daha canımı sıkıp mahkemelerde uğraştırma beni istersen.Eve mahkeme celbi gelirse hoş olmaz dimi ?

Adım Muhammed İşletme 1. sınıftayım. 100. Yıl Özkaynak Erkek Öğrenci yurdunda kalıyorum. Al sende benim ismimi, bölümümü, oturduğum yeri biliyorsun. Baştan sorsaydın söylerdim zaten neden korkak ayaklarına giriyorsun ki ? Hem ben seni tehdit etmedim sadece buluşak dedim sen yok bıçak çekersin, bir şey yaparsın diyorsun. Senin gibi bilgisayar başında beyni sulanmış, lolden çıkmayan, asosyale ne laf anlatsam boş. Al yerimi de söyledim ben Karabükü sen kadar bilmem seni bulamam yani ama sen bulursun değil mi ?

Ben sana göre sulanmış olan beynimle ide okuyabiliyorum şükür.İşletme gibi güzide bi bölümün yanında lafı olmaz tabi.Sen lol oynamayıp gerçekten müthiş bi yere kapağı atmışsın , senin seviyene gelmek için çalışıyorum.Senin beni tehdit etmenin nasıl hukuki bir karşılığı varsa benim hakaretlerimin de bi karşılığı vardır haklıysan.O özel mesajdaki tartışmada haklı olduğunu düşünüyorsan buyur yaz dilekçeni tehdit eden mi ceza alacak , yoksa birbirine hakaret eden 2 adamdan biri mi ceza alacak ?

Sen değil yüzyüze , şu forumdan bile konuşulamayacak bi adam olduğunu 3 yıl önceki olayı gündeme getirirken direk karşıya hakaret ederek belli ettin zaten.Cevap yazılmaya değecek şekilde konuşsaydın cevap yazardım bloklamazdım.

güzel insan ,adamlar rant sağlıyor sizde birbirinize giriyorsunuz komikleşmeyin ikinizde ayıptır vallahi yaptığınız kapatın konuyu yoksa ben gelecegim nerde kalıyorsanız

Olay survivor değil hacı özel mesajdan 3 yıl önce karşılıklı hakaret etmiştik birbirimize geçenlerde onu görüp mesaj attı ordan başladı olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Biri forumda yorum yapmıştı hani amerikan hapisenlerinde reisin erkek sevgilileri olurya işte hilmicemde turabininki çok doğru söylemiş.

T bag reyizin cepçileri gibi desene

arkadaşlar bu turbesti ile hilmgül için şöyle böyle deniliyor varmıdır bunun aslı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

HASAN TABİ LAN HASAN NE SANDIN KURABİYE SONUNDA ADAM GİBİ OY VERDİNİZ LAN HALK , 40 yılda bir.

Beni şikayet ederek daha fazla sinirlendiriyorsun. Hangi şehirde olduğunu, okuduğun bölümü ve ismini biliyorum. Okuduğun fakülteye gelirim merak etme. 100. Yıl civarındaysan gel buluşalım, zora koşma.

Benim bu tür boş kavga dövüşle de , senin gibi olay çıkarmak isteyen adamlarla da işim olmaz yanına gelecek filan değilim.Özel mesajdan 3 yıl önceki tartışmayı alevlendirmek isteyip köpek diye hakaret eden sensin.Hır çıkarmak isteyen sensin bi de üstüne tehdit ediyosun , helal.

Benim profilim açık ama seninki neden kapalı sen benim herşeyimi görüyosun zaten ben neden senin yanına geleyim ?Beni bıçaklamayacağın ne malum?3 yıl önceki olmuş bitmiş olayın üstüne karşıya hakaret edince ne yapmam gerekiyodu teşekkür edip bloklamadan haklısın demem mi ?Şikayet ettim diye adresini biliyorum seni bulurum diyen birisin sonuçta , yanına çağırma sebebinin konuşmak olmadığı açık yani.

Senin gibi oksijen alması bile zarar olan çocuğu niye bıçaklayıp hapse gireyim? 3 yıl önce bana yazdığına bak, birde şimdiki yazdığına. Sesin hiç böyle çıkmıyordu 3 yıl önce. Sen bana ettiğin hakaretleri etmişsin, güzelce diklenmişsin o zamanlar ağzının payını vermemişim eskiden gel şimdi vereyim.

Daha fazla atışmaya gerek yok adımı yerimi yurdumu bilen sensin zaten avantajlısın , dediğin kadar cesursan sen de bölümünü adını soyadını söyle eşitlenelim.Ayrıca tehdit suçunu da bi araştır.Öyle canının istediğini tehdit ettiğinde noluyomuş bi göz gezdir google dan.Biraz daha canımı sıkıp mahkemelerde uğraştırma beni istersen.Eve mahkeme celbi gelirse hoş olmaz dimi ?

Adım Muhammed İşletme 1. sınıftayım. 100. Yıl Özkaynak Erkek Öğrenci yurdunda kalıyorum. Al sende benim ismimi, bölümümü, oturduğum yeri biliyorsun. Baştan sorsaydın söylerdim zaten neden korkak ayaklarına giriyorsun ki ? Hem ben seni tehdit etmedim sadece buluşak dedim sen yok bıçak çekersin, bir şey yaparsın diyorsun. Senin gibi bilgisayar başında beyni sulanmış, lolden çıkmayan, asosyale ne laf anlatsam boş. Al yerimi de söyledim ben Karabükü sen kadar bilmem seni bulamam yani ama sen bulursun değil mi ?

Ben sana göre sulanmış olan beynimle ide okuyabiliyorum şükür.İşletme gibi güzide bi bölümün yanında lafı olmaz tabi.Sen lol oynamayıp gerçekten müthiş bi yere kapağı atmışsın , senin seviyene gelmek için çalışıyorum.Senin beni tehdit etmenin nasıl hukuki bir karşılığı varsa benim hakaretlerimin de bi karşılığı vardır haklıysan.O özel mesajdaki tartışmada haklı olduğunu düşünüyorsan buyur yaz dilekçeni tehdit eden mi ceza alacak , yoksa birbirine hakaret eden 2 adamdan biri mi ceza alacak ?

Sen değil yüzyüze , şu forumdan bile konuşulamayacak bi adam olduğunu 3 yıl önceki olayı gündeme getirirken direk karşıya hakaret ederek belli ettin zaten.Cevap yazılmaya değecek şekilde konuşsaydın cevap yazardım bloklamazdım.

güzel insan ,adamlar rant sağlıyor sizde birbirinize giriyorsunuz komikleşmeyin ikinizde ayıptır vallahi yaptığınız kapatın konuyu yoksa ben gelecegim nerde kalıyorsanız

Olay survivor değil hacı özel mesajdan 3 yıl önce karşılıklı hakaret etmiştik birbirimize geçenlerde onu görüp mesaj attı ordan başladı olay.

Kardeşim atıştığın adam kilo vermeye çalışan şüşkonun teki haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Çirkef Merve Aydın ne biçim düşmüş öyle.Al sana ilahi adalet.

geldi benim adamim :D merve aydini sampiyon yaptirmiyoz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve aydın iptal aga

• quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim atıştığın adam kilo vermeye çalışan şüşkonun teki haberin olsun

Biliyorum hacı sağol bilgi için.O mesajlarıma bakmış ben de onunkilere baktım.

• duydum ki Turabi yaralanmış cephanesi azalmış kendisine 100 madde ile yardıma koşmaya karar verdim yerine göre kullansın kardeşimiz

1 . Küresel Isınmaya Karşı Su Tankerlerine Geçiş Üstünlüğü Verilsin
    2 . İyi Mazot Selülit Yapmaz
    3 . Gazla Uçabilirsin, Ama Frenle Konamazsın
    4 . Bas Gaza, Frene, Debriyaja, Götür Ver Parayı Vergiye, Stopaja
    5 . Ne Müslüm'den Ne De Orhan'dan, Sevdiğim Tek Parça "Yedek Parça" Diğerleri :
    6 . Alırsan Ford, olursun mort.
    7 . Allah korusun.
    8 . Akıllı ol evlat!
    9 . Alem bana ben sana hasta.
    10 . Algıda seçiciysem günahım ne?
    11 . Anılar da anlamsız.
    12 . Ankete gerek yok eskiler daha iyi.
    13 . Askerin emaneti.
    14 . Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza.
    15 . Aşk çekenin, yol gidenin.
    16 . Vıdı vıdı etme, geçeceksen geç
    17 . Oyalama beni yüzbaşım bekliyor
    18 . Rüzgar af dilese bile dal kırıldı bir kere
    19 . Kızlar haklı, Fatih faklı
    20 . Toparlan gülüm gidiyoruz
    21 . Trafik kuralları bize değil biz onlara uyarız
    22 . Kurbanda kara koç, rampada kırmızı doç
    23 . Kalbinde yer yoksa bagajdada giderim
    24 . Darende Gürün sürün Allah'ım sürün
    25 . Sendeki o bakış bendeki bu kalkış moda oldu
    26 . İstesende unutamazsın
    27 . İstersem geçerim ama mazot pahalandı
    28 . Yaşımı sorma yaşamadım ki
    29 . gaz fren şanzıman halım duman
    30 . Havan Kime yabancı
    31 . Güzellik geçici ise senden niye geçmemiş
    32 . Koyamadım hayatımı bir biçime, koyayım böyle hayatın içine
    33 . Aşk ta hızlı yolda yavaş bitlisliyiz biz arkadaş
    34 . Biz aşka baba dedik o bizi yetim bıraktı
    35 . Müjde kızlar bu sene de bekarım
    36 . Dağlarda yeşil ot yollarda sarı ford
    37 . Bilmem bu gidişin dönüşü olur mu
    38 . Sen de geçeceksin dersimiz.com
    39 . Güzelliğinin zekatını vereceksen bana ver ben fakirim
    40 . Sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allah'a tapsaydım peygamber olurdum
    41 . Gönlünde yer yoksa ayakta da giderim
    42 . Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat
    43 . Aşk çekenin, yol gidenin
    44 . Alem kaşar olmuş tost yapan yok
    45 . Çorumluyum mutluyum, yarınımdan umutluyum
    46 . Kırşehirli astalavista baby
    47 . Aşkta hızlı, yolda yavaş, biz Karslıyız arkadaş
    48 . Yan sanayi değil, orijinal Of'lu
    49 . Hatalıysam ödemeli ara ben açarım
    50 . Hatalıysam gel suratıma söyle
    51 . Hatalıysak, aramızda kalsın
    52 . Hatalıysam, idare et
    53 . Hatalı değilsem de lütfen aşağıdaki numarayı arayın. Yalnız Kamyoncu
    54 . Sürücü hatalarını lütfen hatalısurucu@ Allahcezanıverecek.com adresine bildiriniz
    55 . Hatalıysam çağrı bırakın ben sonra ebenize dönerim
    56 . Hatalıysam 3131'e sms atın Orhan Gencebay'ın hatasız kul olmaz melodisi cebinize gelsin
    57 . Hatalı kullandım sıkıysa ara
    58 . Hatalarım stilimdir
    59 . Ela gözlümün nazına, hastayım fordun ara gazına
    60 . Gözlerin güzel ama, bakmasını bilmiyorsun
    61 . Ceylan gözlüm
    62 . Esrarlı gözler
    63 . Aşkın bana hız verir , adsl vız gelir
    64 . Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı
    65 . Büyüyünce tır olacağım
    66 . Seni uzaktan severim ruhun duymaz
    67 . Yollar gidişimin kızlar dönüşümün hastası
    68 . İnsanlık buysa üstü kalsın
    69 . İrtibatı koparmayalım dersimiz.com
    70 . Miras değil alınteri
    71 . Tek rakibim THY
    72 . Sollama beni deşifre ederim seni
    73 . Kızlar duruşuma yollar gidişime hasta
    74 . Cehennemde mevsim yok güzelim, ateşlerde yanacaksın.
    75 . Rahmetli de sollardı
    76 . Hırçın kral
    77 . Naz yapma
    78 . Sevdik mi tam severiz biz şoför milletiyiz.
    79 . Sevene can feda, sevmeyene elveda!
    80 . Çilemse çekerim, kaderimse gülerim!
    81 . Asfalt şövalyesi
    82 . Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun
    83 . Geç dayın kurban olsun
    84 . Esaret bağlarında gül olacağıma, özgürlük dağlarında diken olayım.
    85 . Muhatabım değilsin.
    86 . Korna çalma, uyuyorum
    87 . Babalar önden gider
    88 . Ustan kim
    89 . Nereye çuf çufluyoruz
    90 . Dır dır etme
    91 . Beni izleme bende kayboldum
    92 . Aslana adres sorulmaz
    93 . Ecelle sözlü, ölümle nişanlıyım
    94 . Sol şeritler şahıyım, yolların padişahıyım.
    95 . En büyük fener, bir de yollar olmasa
    96 . Ah yollar yollar, hayatımı çaldılar
    97 . İsyanım yollara
    98 . O iş tamam abi
    99 . Kader mahkumu
    100 . Radar mahkumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Teslaa

Turabi: Beni diskalifiye ettireni hastanelik edeceğim..

Beyimiz yeni röportaj yapmış....Seni birinci yaptırmamak için final akşamı HASANA 500 oy atacağım

“Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.”

http://www.ensonhaber.com/turabi-beni-diskalifiye-ettireni-hastanelik-edecegim-2015-04-11.html

Gündem yaratmaya çalışmış. Onda o yürek yok. 1-2 ay dövüş eğitimi alan kendini birden aslan sanıyo ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goup.turboturabi sonunda hak ettigi gibi uygulamasida cikti TURBONUN. HASAN SEN KIMSIN!!! Turbocular +layin gucumuzu gosterelim!

• quote:

Orijinalden alıntı: B3N3T0

/>

koş vatandaş koş elde kalanlara koş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

Turabi "beni diskalifiye ettireni hastanelik edecem" demiş...

Yahu Acun bu adamı çoktan diskalifiye etmeliydi orası ayrı ama en azından bu demeci için bile göndermesi gerekir.
    Neyi bekliyorlar? İlla Turabinin birine dalması kol bacak kırılması mı lazım Turabinin gitmesi için?

Bu Turabi bence sert kayaya çarpmamış. Dövüşçü olabilirsin, güçlü olabilirsin, 5 adamın arasına dalıp hepsini hastanelik te edebilirsin.
    İtirazım yok. Ama bir gün biri çıkar. O çok güvendiğin, övündüğün vücudunu haşat eder ne olduğunu anlayamazsın.
    Analar ne yiğitler doğuruyor. Dilerim böyle bir yiğit çıkar karşısına.

Son olarak inadına Hasan inadına Hakan diyorum. Beyefendi, centilmen, ne konuştuğunu bilen insanların yarışmalara katılması lazım.

İnşallah Hasan'a karşı dener bi gücünüde, bizde zevkle izleriz bir kurabiyenin acılı öyküsünü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• UNUTMADIK REYIZ
    BU MILLET SENIN HATRINA MERVE AYDIN AHMET DURSUN VE GOKHAN KESERDEN OLUSAN İHANET ŞEBEKESINI ŞAMPİYON YAPMADI
    BU SENE DE A.DURSUN GİTTİ
    KALDI M.AYDIN

• Havlayan köpek ısırmaz derler.
    Turabi'nin olayı da bu.

• alınteri değil copy-paste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Teslaa

Turabi: Beni diskalifiye ettireni hastanelik edeceğim..

Beyimiz yeni röportaj yapmış....Seni birinci yaptırmamak için final akşamı HASANA 500 oy atacağım

“Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim.”

http://www.ensonhaber.com/turabi-beni-diskalifiye-ettireni-hastanelik-edecegim-2015-04-11.html

Alenen tehdit ediyor resmen. Cahile bakar mısınız, işte cahil cesareti diye boşuna denmiyor. Acunun bunu göndermesi farz oldu artık. İmza toplayalım da göndersin Acun bunu. Survivor iyice bozuldu sırf bu kişiliğini kaybetmiş şahsiyet yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Çirkef Merve Aydın ne biçim düşmüş öyle.Al sana ilahi adalet.

çok ayıp merve aydına laf yok. olimpiyatlarda ulusu temsil eden gerçek bir sporcu. 2016 olimpiyatlarına hazırlanıyorken. geçmiş olsun demen gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 11 Nisan 2015; 12:36:32 >
  • İçindeki eşcinselliği bastırmak adına aşırı erkeksi ve kadın düşkünü tavırları yapan profile tam uyuyor nedense turabesti ilginç

• 
Sayfa: önceki 21222123212421252126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.