Şimdi Ara

Survivor All Star (2115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21132114211521162117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Fragmandan anladığımız kadarıyla Hakan turabiyle fena dalga geçiyor. Umarım totosuyla vurdu diye kural ihlali olmaz ama hakan sevindiğine göre ihlal falan yoktur.

Ayrıca Hakan hasan ve doğu şu yarışmadan önce kilo-yağ alma taktiğini yaptıklarından performansları giderek artıyor ama turabi ve hilmi çok düştü. Özellikle hilmi sondaki atışlarda iyi olmasa çoğu oyunu kaybederdi.

Kilo yag taktigi ne oluyor hocam

Adamlar yarışmadan önce bilinçli olarak bulka girip yağlanmışlar.Vücut açlık zamanı önce yağlardan sonra kaslardan yemeye başlar.Keko turabinin yağ oranı daha düşük olduğu için vücudu kaslardan yemeye başladı, hasan ise halen daha yağ kaybediyor.Zaten fark ettiyseniz adam adaya geldiğinden çok daha fit duruyor şu an

• grid2 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar iki oyunun galibini söyledim ve doğru çıktı.. Yarınki oyunu ünlüler kazandı.. Ödül ziyafet olacak. Kaynağım sağlam merak etmeyin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

@Casti El

Hocam ben turabinin kişiliği ilgilendirmez derken yaptıkları yanlış ve savunmadığımı dile getirmek amacıyla öyle söyledim...Bunu söylemem bir başkasının kişiliği hakkında konuşmayacağım yorum yapmayacağım anlamına gelmiyor kaldı ki zaten turabinin yaptığı konuşma ve davranışları tasvip etmediğimi söylyüyorum...

@TearsForFears
    Hocam zaten farkındaysan savunmuyorum ama empati kurarak kendimi onun yerine koydum ve görüşümü belirttim, yani şu bir gerçek geçen hafta hep uyarılan turabi oldu cezayıda o aldı hakan bayrağı tutup bırakmadı ona da meseal en az bir oyun ceza verilebilridi adil olması açısından...Tamam savunma demişsiniz savunmuyorum ama turabide kendince kendini savunacak en nihayetinde...

Kardeş sende at gözlüğü var bu konuda çok eksi yersin çokta olumsuz yorum görürsün senin hakkında.

Orada saliselik fark var Hakan önce tutsaydı bile Turabi orada tekme atarak alırdı o bayrağı çünkü Hakan'a gıcık birisi.Bayrağı tuttu bırakmadı diye cezamı verilirmiş güldürme Allah aşkına Hakan bayrağı tuttu bırakmadı Turabi'de bırakmasın niye ayağıyla admaı omzundan iktirerek bayrağı zorla alıyor? Sonuçta her şey kayıt altında kimsenin hakkı yenmez.Onu da geçtim Hakan tek bir kötü söz söylemedi şu zamana kadar.Turabesti ne yapıyor her zaman Hakan'a laf atıyor.Konseyde ne diyor adamlıktan bahsedyorum Hakan sen çık diyor.Böyle insanları nasıl savunabilirsin nasıl empati yapabilirsin.

Ben geçen survivoru izlemedim Turabi kanaltürk e çıktı baktım şöyle vücut yapmış konuşması düzgün bende olumlu izlenim bırakmıştı.Ama şimdi bakıyorum çok fena yanılmışım adamlığın a sı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 5000

hasan

Survivorun sonunda hasan ile turabinin vücut kaslarını karsılastır derim
    Turabi sönmüş olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merve de Bozok gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

HASAN TABİ LAN HASAN NE SANDIN KURABİYE SONUNDA ADAM GİBİ OY VERDİNİZ LAN HALK , 40 yılda bir.

Beni şikayet ederek daha fazla sinirlendiriyorsun. Hangi şehirde olduğunu, okuduğun bölümü ve ismini biliyorum. Okuduğun fakülteye gelirim merak etme. 100. Yıl civarındaysan gel buluşalım, zora koşma.

Benim bu tür boş kavga dövüşle de , senin gibi olay çıkarmak isteyen adamlarla da işim olmaz yanına gelecek filan değilim.Özel mesajdan 3 yıl önceki tartışmayı alevlendirmek isteyip köpek diye hakaret eden sensin.Hır çıkarmak isteyen sensin bi de üstüne tehdit ediyosun , helal.

Benim profilim açık ama seninki neden kapalı sen benim herşeyimi görüyosun zaten ben neden senin yanına geleyim ?Beni bıçaklamayacağın ne malum?3 yıl önceki olmuş bitmiş olayın üstüne karşıya hakaret edince ne yapmam gerekiyodu teşekkür edip bloklamadan haklısın demem mi ?Şikayet ettim diye adresini biliyorum seni bulurum diyen birisin sonuçta , yanına çağırma sebebinin konuşmak olmadığı açık yani.

• Turabiye oy atmayanlar çok pişman olacaklar hergun ailece turbo icin dua ediyok hasan tez zamanda

• ,

• quote:

Orijinalden alıntı: 5000

Turabiye oy atmayanlar çok pişman olacaklar hergun ailece turbo icin dua ediyok hasan tez zamanda

İşte ülkemiz sen ve senin gibiler yüzünden gelişemiyor güzel kardeşim...

• Özlem Hasana lara yanaşcak iyice çünkü bidahaki konseyde onun adını yazabilceklerini biliyor ,

diğer yanda Turabi ve Hilmi artık -Hasan yazcaklar

ama Nadya ve Bozok yine -Sahra yazarlar , eğer Özlemde Sahra yazacak konumdaysa tekrar, Hasan üçlüsüde Özlem yazar ve Sahra - Özlem sms çıkarlar Özlem bence bu riski almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Nisan 2015; 20:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Özlem Hasana lara yanaşcak iyice çünkü bidahaki konseyde onun adını yazabilceklerini biliyor ,

diğer yanda Turabi ve Hilmi artık -Hasan yazcaklar

ama Nadya ve Bozok yine -Sahra yazarlar , eğer Özlemde Sahra yazacak konumdaysa tekrar, Hasan üçlüsüde Özlem yazar ve Sahra - Özlem sms çıkarlar Özlem bence bu riski almaz

Ağzım açık kaldı. çok ileri görüşlüsün kardeşim takdir ettim

• Issız adaya düştüğünde yanına neyi alırsın?

Turabi : Üç tane delikanlı adam alırım

1-Hilmicem
    2-Taner
    3-Bozok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

HASAN TABİ LAN HASAN NE SANDIN KURABİYE SONUNDA ADAM GİBİ OY VERDİNİZ LAN HALK , 40 yılda bir.

Beni şikayet ederek daha fazla sinirlendiriyorsun. Hangi şehirde olduğunu, okuduğun bölümü ve ismini biliyorum. Okuduğun fakülteye gelirim merak etme. 100. Yıl civarındaysan gel buluşalım, zora koşma.

Benim bu tür boş kavga dövüşle de , senin gibi olay çıkarmak isteyen adamlarla da işim olmaz yanına gelecek filan değilim.Özel mesajdan 3 yıl önceki tartışmayı alevlendirmek isteyip köpek diye hakaret eden sensin.Hır çıkarmak isteyen sensin bi de üstüne tehdit ediyosun , helal.

Benim profilim açık ama seninki neden kapalı sen benim herşeyimi görüyosun zaten ben neden senin yanına geleyim ?Beni bıçaklamayacağın ne malum?3 yıl önceki olmuş bitmiş olayın üstüne karşıya hakaret edince ne yapmam gerekiyodu teşekkür edip bloklamadan haklısın demem mi ?Şikayet ettim diye adresini biliyorum seni bulurum diyen birisin sonuçta , yanına çağırma sebebinin konuşmak olmadığı açık yani.

Senin gibi oksijen alması bile zarar olan çocuğu niye bıçaklayıp hapse gireyim? 3 yıl önce bana yazdığına bak, birde şimdiki yazdığına. Sesin hiç böyle çıkmıyordu 3 yıl önce. Sen bana ettiğin hakaretleri etmişsin, güzelce diklenmişsin o zamanlar ağzının payını vermemişim eskiden gel şimdi vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

merve geçen dönem son oyunlarda turayide yenmişti.

Ona bakarsan Sahra da Gökhan'ı yenmişti ama bu Sahra'nın iyi olduğunu göstermez. Belki Merve bazı oyunlarda erkeklerle mücadele edebilir ama bana göre erkekler her zaman 1 tık daha önde.

1-2 oyunda kızların erkeklerden iyi olması genel skoru değiştirmiyor. Özellikle hıza dayalı, uzun ve geri dönüşlü parkur oyunlarında Hilmi, Hasan, Turabi ve Doğukan'la kızların denk olması çok zor. Sözgelimi erkeklerin yarıştığı parkur 1 dk'da bitiyorsa, kızların yarıştığı oyunda 2 dk'da bitiyor.

Ha Merve Oflaz'ın dönemindeki gibi dengeye dayalı oyunlar olur o zaman kızlar belki daha başarılı olabilir.
  • Turabi Hasanı... demişsin ya kardeşim, şimdi sana yazacaklarımı iyi oku...

Hasan, 6 yaşında yüzmeyle spor hayatına atılan, güreşçi, amerikan güreşçisi, tekvandocu, oyuncu ve dansçı. Başka bir yere taşınmaları üzerine, orada sadece futbol kursu olduğu için futbolla devam etmiştir. Sonra tekvando ve kung fu ya başlamış, 16 yıl boyunca tekvando yapmış, üzerine bir de tekvando salonu açmış, dövüş sporları eğitmenliği yapmaktadır. Best model Türkiye yarışmasında kenan imirzalıoğlu ile aynı puanı almış, fakst jüri tarafındn imirzalıoğlu birinci, hasan is ikinci seçilmiştir. Resmi olarak Türkiye'nin en güçlü adamı sayıln Ersin Kuruel'i geride bırakmıştır.

Turabi, benim dilimde kurabiye, yediği bir dayak sonucu taylanda gidip 2 yıl kafes dövüşü yapmıştır. Barlarda direk dansı yaparak geçimi sağlamaktadır (!).

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

Issız adaya düştüğünde yanına neyi alırsın?

1-Hilmicem
    2-Taner
    3-Bozok

ÇAKALLARIN KARDEŞLİĞİ ARALARINA KEMİK ATILINCAYA KADARDIR

• Ciddi ciddi turabiyi destekleyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

1-Hilmicem
    2-Taner
    3-Bozok

ÇAKALLARIN KARDEŞLİĞİ ARALARINA KEMİK ATILINCAYA KADARDIR

HASAN BERNA SAHRA YANİ

• quote:

1-Hilmicem
    2-Taner
    3-Bozok

Turabi delikanlılığı yanlış anlamış , millete atıp tutmakla delikanlı olunmaz

• Vay şimdi anladım olayı. Geçen konseyde de Hakan 95 kilo idim epey verdim gibi geliyor diyodu demek bunlar hep taktik. diyodum şu Hasanın vucutta gram cokme yok nasil olur sayenizde de cozmus oldum.

• 
Sayfa: önceki 21132114211521162117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.