Şimdi Ara

Survivor All Star (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taner geliyor beyler kesin bilgi Acunun en önemli özelliği halkın istediği yarışmacıları yarıştırmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE BU KADRODA BU İSİM OLMALI (NİHAT ALTINKAYA)

Survivor All Star

ACUN BENCE NIHAT ALTINKAYAYA TEKLIF YAPMISTIR AMA O KABUL ETMEMİŞTİR DİZİ'DE OYNUYOR YOKSA KESİNLİKLE OLMASI GEREKEN BİRİ..

SİZCE?SİZCE NASIL?
  • ACUNN.COM'DA AHMET DURSUN TANITIMI GİRDİ BİLE SİZ TANER BEKLEYİN...

• taner gelirse kaçırmam survivoru efsane olur
  • Nihat'ın kişiliğini beğenmiyorum ama rating artırıcı bi unsur ve adada iyi bi yarışmacı olabilirdi lakin çenesi tutamadı.

• taner yolcu geliyor heralde videoya bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

gözünüzü seviyim şöyle saçma sapan şeyler izleyip saçma insanlara prim vermeyin ya. Bir adada kalan bir avuç insandan size ne? Kavga etseler ne olacak, açlıktan birbirlerini yeseler? Açın kitap okuyun başka birşey yapın. Oturup saatlerce heyecanla şunları izleyenleri gerçekten anlayamıyorum ya

sanane kitapta ki karakterlerden? kitap okuyan insanları gerçekten anlamıyorum boş boş bir kitaba bakmak başkalarının hayal dünyasını yaşamakdan ne zzevk alıyorsunuz

zaten bu yazdıklarınla kültür seviyeni göstermiş oldun, böyle bir zihniyeti hayatta kaale alıp da cevap vermem bundan sonra.. güzel memleketimin güzel insanları sizi..

devam böyle devam edin, sibel canın oğlu ne giymiş, ne resim çektirmiş bunları konuşun.. inanılır gibi değil..

zaten her halk hakettiği gibi yaşar yönetilir.. yazık

• 3T TANER TOLGA TARLACI SURVIVOR DA

RESMI Facebok hesabindan video ekledi beyler istanbula ucaklagisiyor simdi..

•  Survivor All Star
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Ahmet Dursun yerine Son survivor'daki Yiğit olabilirdi. neye göre all star yapiyor acun merak ettim ? Bence halk oylamasına sunmalıydı.

BIRAK O PASİFİ ALLAH ASKINA.. ADADA Kİ HİNDİSTAN CEVİZİ BİLE ONDAN DAHA ÇOK HÜKMÜ GEÇİYORDU..

AKIN'DA OLABİLİRDİ...

Survivor All Star

Akın'ı bende isterdim. o ayrı konu. ama çagırmazlar akın'ı

hocam merak ettim de ben geçen yıl akını tutarken kimse akını desteklemiyordu noldu da millet sonradan desteklemeye başladı merak ettim

• Taner gelirse izlerim Turabiye felan fasa fiso diyor bakalım orda napıcak zorno hakkındada konuşurda orda bu Acun yayınlamaz.

%90 yalan Taneri ilk başından belli takip ederim karakterinde var yalan söylemek yapıpda ben yapmadım cinler paylaşmış nasıl olur vsvs demek ama ilk defa inş yalan değildir diyorum :D
  • taner yalan atıyor gibi geldi ama yalan olsa acunn com dan yalanlama yaparlardı şimdiye kadar
  • taner yilin sazan.avisini yapiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taner bence dikkat çekmeye çalışıyor
  • Hadi bakalım merakla bekliyorum
  • eğer taner geliyorsa reyting rekoru kırar bu program efsane olur.
  • quote:

Taner Tolga Tarlacı
    SURVIVOR ALL STAR KADROSUNDAYIM HERKES E DUYRULUR BİRKAÇ SAAT SONRA ACUN MEDYA AÇIKLAMA YAPACAK ŞUANDA AFİŞİM HAZIRLANIYOR
  • Gelirse büyük olay olur.Turabiyle birbirine girerler.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.