Şimdi Ara

Survivor All Star (1035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
35 Misafir (23 Mobil) - 12 Masaüstü23 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
275
Favori
3.383.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
212 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Hocam yarışmaya katılanlara acun sözleşme imzalatıyor açıklarlarsa tazminatı var

Ya hiç öyle şey olur mu. Benim yalanlarımı sakın açıklamayın. Tazminat ödersiniz mi diyor Acun. Bırakın Allah aşkına.

Geçen survivorda Merve Büyüksaraç bize ekmek veriyorlardı. Açlığa terk etmiyorlardı demişti. Millette bunu aaaaaaa diyerek şaşkınlıkla karşılamıştı. E heralde verecek. Acun'un o adada kimseyi açlıktan ölüme terkedecek hali yok. Açlıktan ölmeyecek kadar destek vermesi gayet normal ve olması gereken zaten bu.

Mustafa Topaloğlu'nun hergün 1 paket sigarası eksik olmazdı da demiş ama Merve Büyüksaraç ??? Ki hak veriyorum.Hergün fosur fosur 2-3 paket sigara içen adamların tak die adaya gittik diye sigarayı direk kesebileceğine ihtimal vermiyordum zaten.

Sigara da mı adamları en azından hayatta tutabilmek ölmemelerini saglamak için veriliyordu ?

• Merve Aydın yakında BB o yüzden ağlıyor. Kimse umrunda değil o Kızın tek kaldı adada beklediğinden daha erken gidecek, ilahi adalet budur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Bence SMS sistemi olmamalı Survivor gibi bir yarışma da yeri gelirse güçlülerde ismi yazıldı diye gitmeli.Survivor'un içinde bu olmalı.

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Hocam yarışmaya katılanlara acun sözleşme imzalatıyor açıklarlarsa tazminatı var

Ya hiç öyle şey olur mu. Benim yalanlarımı sakın açıklamayın. Tazminat ödersiniz mi diyor Acun. Bırakın Allah aşkına.

Geçen survivorda Merve Büyüksaraç bize ekmek veriyorlardı. Açlığa terk etmiyorlardı demişti. Millette bunu aaaaaaa diyerek şaşkınlıkla karşılamıştı. E heralde verecek. Acun'un o adada kimseyi açlıktan ölüme terkedecek hali yok. Açlıktan ölmeyecek kadar destek vermesi gayet normal ve olması gereken zaten bu.

Mustafa Topaloğlu'nun hergün 1 paket sigarası eksik olmazdı da demiş ama Merve Büyüksaraç ??? Ki hak veriyorum.Hergün fosur fosur 2-3 paket sigara içen adamların tak die adaya gittik diye sigarayı direk kesebileceğine ihtimal vermiyordum zaten.

Sigara da mı adamları en azından hayatta tutabilmek ölmemelerini saglamak için veriliyordu ?

Bayanlara da ped dağıtılıyor. Biliyoruz. O ayrıntılara dikkat ederek kocaman bir organizasyonu lekelemek ne kadar doğru.

• Hasan sonunda birinciliğe yükseldi.

Dünkü oyunda da Turabi 2de 0 yaptı, Hasan 2'de 1 yaptı.
    Bu haftakileri de eklersek Hasan liderliği bir daha bırakmaz gibi geliyor.

Ahmetin mide sorunu -> Şiddetli kabızlık

Acunun taktiği -> Öyle olmaz böyle olur elenme hadi bb

Orijinalden alıntı: Kirli Sakal

Hasan sonunda birinciliğe yükseldi.

Bu hakan çok enteresan bir tip , oyun çok zor olunca hilmicemi falan yenebiliyor ama rahat kazanacağı oyunda heyecan yapıyor son anda kaybediyor . Biraz soğukkanlı olsa üst sıralara oynar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merve Aydın ve Berna'sız ünlüler her hafta kaybeder ve her hafta aç kalır.

Merve Aydın'ın finale kadar gitmesini isterim, sempatim var kendisine zaten.Serenay'ı da Oflaz'ı da hiç sevmiyorum. Hele Oflaz'ın varlığı zarar.
  • Sms sisteminin kaldırılması gerekiyor. Öyle bir sistem gelmeli ki en güçlü oyuncu da gidebilmeli. Turabi'nin veya Hilmi'nin azmine birşey demiyorum ama Turabi'de o 1. olmanın verdiği rahatlık var.
    Ayrıca Turabi'nin düz bir adam olduğunu söylemişti Begüm. Sonuna kadar haklı. Dünya hali. Gül bahçesinde yaşamıyorsunuz. Kız denizin üzerinde yok, koymuşum zıpkına, kıza birşey olursa ebesinin zıpkınını tersten görür. Kaldı ki ben bile ulan acaba boğulur mu demedim değil. Deniz bu sonuçta. O kadar açıkta ayağı kasılsa kurtarmasının imkanı var mıydı? İnsanın aklına herşey geliyor. Hasan onu denizde harıl harıl ararken Turabi'nin yattığı yerden ''Yalandan endişeleniyorlar'' demesi ve ortalığı karıştırmaya çalışması da bir o kadar canımı sıktı.

Görmüş oldum arkadaşım. Hasan'daki adamlık, karakter kimsede yok. Gönüllüler adasında tek adam gibi adam o. Bir de Bayan klasmanında Nadya. İkisinin insanlığı, efendiliği zerre derecede kimsede yok.

Yemek verilmemesine imkan yok. Tabi ki doyumluk değil, tadımlık derler ya anca o kadar yemek veriyorlardır. Yoksa biz demiyoruz ki kamera arkasında bonfile, pirzola, istakoz, havyar yiyorlar. Ne içiyorsunuz abi siz?

Merve çok başarılı bir oyuncu, finali hak ediyor ama aşırı hırs gözünü kör etme noktasına geliyor. Sırf güç olgusu yüzünden en yakın arkadaşını gözünü kırpmadan göndermesi de buna en güzel örnek. Oyunlar için Merve Aydın'ı savunurum. Karşıda ona rakip olabilecek tek bir kız bile yok ama karakter hususunda kimse kusura bakmasın. Eksiyi basıyorum.

Berna'nın da hafif şizofrenik problemleri olduğu ortaya çıktı. Zaten biliniyordu, ödül oyununda ayyuka çıktı. Buradayım diye bağırdı resmen. Takıma zarar vermediği sürece hırsı güzel birşey, ayrıca en çok oyun kazanan kız olduğunu da hatırlatmak isterim.

Yarışmanın dominikte çekildiğini söylememe gerek yok. Zira bununla ilgili yalan söyleneceğine de inanmıyorum. Sonuçta yerleşim noktasına çok uzak yerlerde çekmeleri gerekiyor böyle yarışmaları. Kalkıp Kilyos'ta veya Şile'de çekecek halleri yok. Elbette Dominik'te çekecekler. Ayrıca Seda olayında televizyona göre solda kalan bir burun vardı dikkatinizi çektiyse.(Hasanın koşarak gittiği tarafta) O burunun arka tarafı olduğu gibi ünlüler adası. Ama yine de birkaç yüz metre veya kilometre mesafe olduğunu düşünüyorum arada ve tabi ki bundan haberlerinin olduğunu sanmıyorum. Varsa da bu konuda kesinlikle uyarılmışlardır. Ada ziyareti hususunda.

• Smste Hakan 9. sıradan 4'e çıktıysa,Hasan'ın en azından 3. sıraya yerleşeceğini düşünüyorum.Belki 2. bile olabilir,yarışları kazanmaya devam ederse 1. bile olur.
  • Gönüllülerde Begüm'ün kesinlikle Seda'nın bahsettiği gibi yapmacık veya karşı gruba yavşaklık yapan biri olduğunu düşünmüyorum.Bu saydıklarımı yapanların kim olduklarını herkes gayet iyi biliyor, bildiği halde destekleyenlerin de ağır troll olduklarını düşünüyorum.Bence Begüm tam tersine çok samimi ve duygusal, he seven olur veya kendisine antipati duyan olur; bir şey diyemem, herkesin şahsi görüşüdür sonuçta ama 30 yıllık hayatımda aşağı yukarı her tipte,her türlü insanla karşilaştım sayılır ve Begüm kesinlikle Seda'nın bahsettiği tarzda bir kız değil. Seda'yı adada Turabilerin grubu hiç sallamıyor,Seda Turabi ve Hilmicem'in umrunda bile değil. Boğulsa bir bardak su vermezler.O adada Seda'ya değer verenleri gördük suya dalma meselesinde. Seda yanlış tarafa oynuyor. Turabiler onu laf taşıyıcı ve laf getirici kurye gibi kullanıp duruyorlar,Seda farkında değil. Bence bunun bir an evvel farkına varmalı, gerekirse adadan elensin ama sırf adada kalmak için kendinden taviz verip Turabilere kendini kullandırtmamalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirli Sakal

Hasan sonunda birinciliğe yükseldi.

Hakan'ın son kazandıklarını eklememişler hala anlamadım? Bozok'u falan yenmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmet gitti oyun bozuldu. Ahmet ada ağası gibi yönetecekti orayı geçen seferki gibi. Kesin başka birşeyler oldu sağlık bahane edildi. Ayrıca davası falan da varmış Türkiye de. Dönmesi gerekebilir diye haber çıkmıştı bir ara o da olabilir.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Listede Taner yok. Taner nerde.

Listede Taner yok. Taner nerde.

Onun teke tek mücadelesi yok.

Tmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldenflower

Merve Aydın ve Berna'sız ünlüler her hafta kaybeder ve her hafta aç kalır.

Merve Aydın'ın finale kadar gitmesini isterim, sempatim var kendisine zaten.Serenay'ı da Oflaz'ı da hiç sevmiyorum. Hele Oflaz'ın varlığı zarar.

aynı düşüncedeyiz merve aydın candır

Orijinalden alıntı: SteppinUp

moflaz performans olarak bernanın maydının nadyanın sahranın çeyreği değil ama fanları sayesinde orta yatacak serenay üstünden ekmek yicek hee sms sistemi güzelmiş alırım bi dal

Acunu ilk bölümlerde sms sisteminin 8 9 hafta sonra değişeceğini söylemişti.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.