< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (76. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Nagihan mantıklı hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tahminim ünlülerden ilk fragmana giren Gökhan Keser son giren mağdur reis Adem
Gönüllülerden ilk giren Nisa son giren Barış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasin,anil ucuncu
Merve,nagihan ikinci bitirdiler muhtemelen merve nagihan ikilisini birlikte eklerim
Fragman sonunda Batuhan var hocam,hissediyorum. Adem’i şampiyon diye sırf koymazlarsa tabii.
Ben batuhan giris adem son diyorum unlulerde
Gonullulerde ogeday giris hikmet son diyorum
yusuf ve bora hem hızlı hem de atışları iyiydi. emre ve okay çok becerikli değildiler ama belki de yarışma tarihinin en hızlı 2 ismi olabilirler.
ben sadece sakatlık kısmındayım, antrenman videoları falan muhteşem adamın ama sakatlık en büyük sporcuların bile belası. yaş olarak da 3 yıl yaşlandı.
benim izlediğim en iyi yarışmacı hikmet; engelleri nasıl geçtiğini hatırlarsın, böyle bir şey olamaz. eli de çok becerikliydi tabii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım Gökhan Keser bu sezon 2018 Murat Ceylan gibi hayal kırıklığına uğratmaz. Adam 8 yıl önce yarıştı onun döneminden bugüne Survivor bayağı değişti atışları yapamazsa zayıf halka muamelesi görür.
bence isimden ziyade söylenen şeyler de önemli,
ünlülerde batuhan veya sercan
gönüllülerde biraz sürpriz oynuyorum, evrim nisa veya berna. favori hikmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 9 Aralık 2021; 0:51:12 >
Merve Aydın’da olabilir. O kadar katılmaya bir ödülü hak etti.
Hocam kaşınma
-
adem ve ogeday cok net.
Gökhan'a yıllar önce yapılan kamera şakası inanılmazdı.
-
Sude mi o kız iien iyilerden ya. Hatta evrim bile çoğu ünlüyü patates eder diğerleri evet. Orda en tahlikelisi hem patates olup hemde oyu yüksek olanlar yasin ve Berna o çekerler sms de zor elenirler.
Aslında küçük nüans larla çok zevkliye çevirebilirler yarışmayı. 1.si oyunlar 10 da değil 5 veya 7 de bitsin ama çift parkur olsun. İyi kötü belli olsun. 2.sş avantaj oyunu seçim falan boşversinler. 4 torba 2 si erkekler 2 si kızlar. 1 ünlü 1 gönüllü erkek kurası sonra kızlar sıralama baştan sona belli olur. İstatistik kasmak olmaz. Sadece en iyiler isteğe bağlı olur oda yine kura çekerler. Yoksa Yusuf yine kriyakos dedeyi seçer durur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X