Şimdi Ara

Survivor 2022 (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Kadrolar bu şekilde olursa ikisi de ilk 2-3 haftada elenir gibi gözüküyor Survivor  2022  Basitleşen oyunlar, azalan ada hayatı, kurgular, torpiller, yobazlık, zayıflayan ödüller derken artık eskiye göre tat alamadan izliyoruz. 2022'nin tüm sezonlardan bir farkı olacak. Yedeklerle beraber 28-30 kişi arasından 4-5 kişi dışında kim elenirse elensin sürpriz olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • franz392 kullanıcısına yanıt

ilk 1 ay tartışmalarla ön planda olanlar kalır kural budur son 1 ay iyi olanda şampiyon olur bu kural hiç değişmiyor o yüzden ilk ay gitme durumunda olabilecek isimlerin ön planda olması lazım oyun olarak olamıyorsan reality katacaksın seyirci seni görecek yoksa dediğin gibi ilk gitme adayları iki takıma bakınca gizem ve birsen gibi görünüyor 1 ay sonrada kim giderse artık erken gitti denilecek düşünsenize mesela ogeday berkan barış veya adem batuhan gökhan potaları olmaz demeyin geçmişte oldu bu potalar mert ne olduğunu anlamadan elendi gitti herkesin son dört adaylarındandı batuhan bu şekilde gitti hadi bu çok iddalı oldu evrim hikmet nagihan furkan böyle bir potayı çok uzak değil belki 3 hafta sonra göreceğiz enterasan konseyler bizi bekliyor Survivor  2022 

• Dianz kullanıcısına yanıt

Ne dedi hocam tam olarak

• Survivor  2022

• yarışmaya hemen hemen 1 ay daha var, şimdiden yazıyorum aylar sonra bu mesaja sık sık döneceğiz;

hikmet performansını kaybetmediyse bu sene bütün potalardan sapasağlam çıkar. twitter ağlamalarını şimdiden görüyorum. hikmetin antisi çok ama seveni çevresi de çok. anadolu irfanı yedirmez kolay kolay

• Hocam hatırladığım kadarıyla "Belki bu haftasonu fragman gelir, belli mi olur" dedi gülerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dianz kullanıcısına yanıt
    Mert troldür hocam ama bu hafta kesin fragman yayınlanacak Ata Benli daha önce paylaşmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert,”ben şu ana kadar yayınlanmış olur diye düşünmüştüm” dedi bugün fragman için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 8 Aralık 2021; 23:59:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hikmet cok mu gucluydu yoksa 2019da rakiplerin performanslarimi dusuktu bu soru soruyorum kendime yarisma basladiktan 1 ay sonra belli olur bu sorunun cevabi @Anche

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Hocam Ata Benli Yunus Emre as kadroda demişti şimdi yedek diyorlar tadım kaçtı sence durum ne olucak takip ediyor musun

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hocam acun bu son anda değişip duruyor baskan sabır temalı paylasım yapmıs bence de yedeğe atıcak gibi.

• Tanitimda en son kim konusacak anketi mi yapsak bu anketin sonucu az bucuk belli oldu

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Güzel olur hocam

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Ogeday
    Hikmet
    Baris
    Adem
    Mert
    Batuhan

Bu altili disinda kimler olsun 4 isim daha soyleyin 10 kisilik anket olsun

• Bu BMY sadece bana mı 2019 Atakan'ı andırıyor? Survivor  2022 

Ünlü-gönüllü ayırmak lazım hocam sanki. Ünlüler’de Mert, Batuhan,Adem. Gönüllüler’de Ogeday-Barış-Anıl-Hikmet-Evrim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 9 Aralık 2021; 0:23:49 >
    Yasin
    Sercan
    Seda
    Merve Aydın

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Pazara kadar fragman gelebilir diyorlar iki ayri anket icin zaman yetmeyebilir coklu oy vermeyi acarim hangi ikili fragmanin basrolleri olur diye sorarim

O da olur hocam.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.