Şimdi Ara

Survivor 2022 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Ona bakarsak Adem zorla kendine mağduriyet hikayesi yaratmasa o performansla son 4'e bile kalamazdı. Zaten yarışmanın dinamiğini bozdu Sabriye ile birlikte. Arkasından farklı şekillerde de olsa onun ekolünden giden Yusuf ve Barış da tüy dikti, yarışma mağdurvivora döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam,ama asıl değinmek istediğim Ogeday’ın kitlesiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Ya Ogeday yarışlarda iyi olabilir ama 2017'de çok sıkıcı ve ergendi, Berna Keklikler'i küçümseyen tavırları da çok iticiydi. Bu sene nasıl olur bilmiyorum ama desteklemem herhalde.

• Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt

Adem'in 2017 mağduriyetinde Serhat, İlhan, Sedat ve tabii ki Ogeday'ın katkılarını da görmezden gelmemek lazım. Ortam Adem'in mağdur olmasına o kadar müsaitti ki... Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 9 Aralık 2021; 19:2:29 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam 8-11 Aralık arası deniliyordu hocam.

Evet buna katılırım. O sene ünlüler adası reality yayıyordu resmenı, her bölüm farklı bir tartışma çıkıyordu (Zaten bir daha öyle kaoslu takım görmedik yarışmada). Tabi onların gerilimine kıyasla zayıf kalsa da gönüllülerdeki en basit (Volkan-Gökhan falan) tartışma bile şimdikilere bin basardı Survivor  2022 O göz6 denilen yarışmada tanınıp fan kitlesi oluşturmak Erdi ve özellikle Berna'ya aşırı özgüven vermişti, onun rahatlığıyla istedikleri gibi takılıyorlardı. Yarışmaya 1-0 önde başlamışlardı resmen. Ogeday da sakin biri olduğu için çok kitle oluşturamamıştı. Kitlesi çok olanlara karşı antisinin daha az olması gibi bir avantajı var. Ama çok iyi performans göstermedikçe haftalık oylamalarda sms 1. olması zor bence de.

2017 capslerinin yeri hep ayrı olacak Survivor  2022 

• Ogedayin buyuk sms kitlesi yoktu kibrisa kalma oyununa kadar o oyunda yarismanin kaderi ve sampiyonu degisti buyuk sms oylamasinda ogedayin birinci olduguna emindim ben acikcasi ilhani elemesini icten ice bekliyordum

Meshur ogeday mod sloganinin ilk soylendigi gune gidelim o zaman nostalji time

Deli Hikmet Paşa be Son mağdur bükücü

• Beyler bu Hikmet’in kerameti nedir tam olarak ? 2019’u izlemedim,2012’den beri tek izlemediğim sezon. Şimdi videolara bakıp da değerlendirme yapmak zor. Parkuru çok hızlı değil ama atışlarda fark yaratıyor gibi anladım. Doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 9 Aralık 2021; 19:54:18 >

2017'den sonra parkurlar bebe parkuruna döndü çift tur veya yarım tur kaldırıldı. Onun için Ayı Hikmet'in parkuru iyi diyebiliriz. Atışları efsane, Kaosu ve ayılığı efsane ötesi

Kameralara gram oynamıyor sms için ayılığını sonuna kadar yaşıyor. Seda'ya ben finale kalmayacağım demiş kaç defa. O performansla finale gitmeyeceğini biliyordu çünkü yapım ekibinin gözbebeği Mağdur Yusuf ve Atakan Emziktutan'ın tabiri caizse adada ve parkurda ağızlarına ediyordu. Psikolojilerini bozdu Mağdur Yusuf köylü çocuğu olduğu için dayandı ama Emziktutan cadde bebesi olduğu için kafayı sıyırdı diskalifiye oldu diskalifiye olmadan önce Ormanda Dalaka ile android tabletle geziyordu

Yapım ekibi kafasını dağıtsın diye tablet veriyordu artık film mi izliyordu oyun mu oynuyordu yoksa wifi ile mi bağlanıyordu allah bilir

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    %kaç ile oynuyordu hocam elenmeden ?

• Ah ulan ah 2017 gibi sezon gelmez bir daha
    Böyle cast gelmez böyle troller yarışmacılar bir daha gelmez

%'yi bilmiyorum ama çok çok yüksekti. Yunanistan'da kaç defa trend topic oldu en nefret edilen yarışmacı diye

Açık olmak gerekirse yunan yarışmacılar tırttı ama Ayı Hikmet atışları gerçekten efsane yapamadığı atış yok

Öyle mağdur adem gibi sırf istatistik kassın diye acunun talimatıyla sürekli kum torbası atışı da yapmadı (2018)

ACUR ne atış koyarsa koysun atıyordu. El ayarı çok iyi

Yedek gelen yunan yarışmacı, Sakis'in talimatıyla önce Ayı Hikmet'e sarıyordu

Göreceksiniz all star da yine aynı lafı söyleyecek: ben buraya şampiyon olmaya gelmedim survivoru yaşamaya geldim

Ve Ayı Hikmet şampiyon olamaz çünkü kameralara oynamıyor belki güreş camiası olaya el atarsa uzun süre elenmez ama kesinlikle oyunlarda başarılı olacak eminim

Adada çok aktif hep çalışıyor köylü çocuğu yatmak yok

71 di sanırım hocam.

O dönem %70'lerde oynuyordu hocam rekor deniliyordu

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    %70’lerle oynuyorsa baya iyi form yakalamış. Survivor’da %60 üstü çok iyidir bence.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.