Survivor 2022 (6198. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Tamam Nisa'nın performans yüzdesi düşüktü falan ama dolma hırsızlığı yapan, milletin kıçını tekmeleyen badem fanları ile adem'in yaverliğini yapan son 4e kalmışken ben bu atışı yapamıyom değiştirin diye survivor tarihinin en rezil isteğinde bulunan Batuhan da hiçbir şekilde haketmedi kazanmayı günlerdir twitterda ağlamaları çok komik bu fanların
-
BALABAN KIRKPINAR’DA YARI FİNALE KALMIŞ,FAVORİLER ERKEN ELENMİŞ. KEMER GELEBİLİR.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Girme kardeşim o zaman konuya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bi z kuşağı vakası da ordan çıkar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaparlarsa yapsınlar nisadan daha çok hakettikleri kesin hocam yan gelip yatmadılar en azından.
BALABAN DA ELENDİ,YENİ BİR BAŞPEHLİVAN ÇIKACAK.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ADEM SENI PALYAÇO YAPARIM OYNATIRIM
Saydıklarının hepsi Nisadan daha fazla hakediyorlardı. Hatta Nisa son 10 a bile girmemesi gereken bir yarışmacı. Ne performansı vardı ne programa kattığı bişi
-
Cengizhan Şimşek hak etti hocam, ama keşke baş pehlivanı da sms le seçsek
Sen olayı ve noterlik kurumunu çok farklı anlamışsın. Neyse.
-
Keşke Nisa başpehlivan olsaydı
seni kaval yapar çalarım
-
Nisa'dan çok hakeden en az 10 yarışmacı sayarım.
Nisa'nın arkadaşları hariç çoğu önce ve bu sene katılan yarışmacı içinden küfür etmiştir sonuca.
-
Yunan takımıyla yarım kalan işleri vardır
-
Ria yengemiz duymasın
haklısın hiçbirisi hak etmedi zaten.. finali izlemedim.
-
burada ekşide çevremde sosyal medyada herkes nisanın şampiyonluğuna tepkili. bir kızdan bu kadar kişi nefret ediyorsa nasıl açık farkla şampiyon oluyor çok enteresan bir durum. ben artık izlemeyecem bu saçmalığı tamamda eşek yüküyle milleti zengin etme amaçlı oy sms atanlar ne yapacak acaba. hoş bu enayiler seneye paraya boğacak bir ergen bir fenomen bulurlar kendilerince. dünyada bu kadar fakir olup parasını bu kadar saçmalığa yatıran başka bir ülke yoktur sanırım. %120 enflasyon varda bir sana bir bana var heralde bu meret.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X