Sağ ol hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (6196. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Bir de yayınlandığı süre boyunca Prime Time'da birinci olmuş Survivor. Öyle dedi.
-
At yalanı ile başlayan çok güzel bir söz var bilirsiniz hocam.
-
-
Hangii kız birader sen hariç herkes o köprüden geçti bırakın bu işleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim yanlış alıntı yaptın sanırım,ya da neye cevap verdiğini daha detaylı yaz istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 3 Temmuz 2022; 0:31:47 > -
Atakan ne alaka?
Ahahha 4 reyting mi ?
Başkanın da dediği gibi:”BUNLARA MÜSTEHAK”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acun'un arabayı Batuboy'un elinden aldığı doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 3 Temmuz 2022; 0:34:46 > -
#DORA DAYIMI ÇALDIN BLACKEAGLE03
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Erman nerede den sonra #ayıhikmetnerede
nisa'nın şampiyonluğu youtube'da unlike rekoru kırınca sayıyı gizlemişler
sabahtan beri yüzbinlerce tweet atılan rezilsezona rezilşampiyon tagi gündemden kaldırılmış
nisa'nın linç yemediği tek platform yok genel izleyicinin tamamı bu ne rezalet biz ne izledik tarzı yorumlar yazıyor
en çok yazılan yorum ise “haketmedi”
ayrıca bu zamana kadar yarışmanın lokomotifi olmuş kadın erkek yarışmacılar ise acun'u takipten çıkıp twitterda haksızlık tweetlerini beğeniyorlar.
yıllardır izlemediğim yarışmayı bu sene sevdiğim eski yarışmacılar geldi diye son 3 ay izlemiştim. zamanıma yazık oldu neyse bir daha izlemem.
çakır'a cenaze namazı kılan, şehzade mustafa'nın türbesine akın eden genel izleyici bile bu sene her yerde kurguymuş gerçekten diyorsa zaten geçmiş olsun.
İp atladım gene tebrik etmedin be Adem.
-
EKŞİDEN
konseylerde bir zahmet artık kimin eleneceğine "halkımız karar verecek" yerine "sponsorlarimiz" karar verecek desinler. survivor tarihinde hiçbir şampiyona bu halk bu kadar tepki göstermedi. mental yaşı 8-9 civarında olan, karakteri zayıf, sinirlendiğinde kontrolü kaybedip insanlara hakaret eden, şımarık bir kızın türk halkının duygularına tercüman olduğuna ayet indirseniz bu halkı inandıramazsiniz. birinciye sms karar veriyor olabilir ama bu sms ler ne kadar halkı yansıtıyor tartışılır. istediğiniz kadar twitter trend topici kaldırın, youtube unlike i kapatın, ekşi sözlükte trollere mesaj attırın. halk notunuzu çok net verdi.
hakedenlere gelince, benim fikrim:
karakteri, duruşu ve performansı mükemmel olan anıl (1) ( güya seyirciye kalbini yansitamiyormus, olaylara müdahil olmuyormuş, millet götüyle gülüyor bu yorumlara)
performansı mükemmel ve karakteri mükemmel fakat duruşu(anadolu'da assagi derler) olmayan atakan, berkan, ogeday (2,3,4)
performansı iyi, duruşu mükemmel, karakteri idare eder nagihan, hikmet, batuhan, adem (5,6,7,8)
hele atakana inanamıyorum gerçekten, adamlar fragmanı manipüle ederek, canından çok sevdiğin insanlara küfür ettirmiş, üzmüş, canını yakmış, ayrıca bu olay senin de kısmen elenmene neden olmuş. ve bunu kasıtsız bir montaj hatası olarak basit indirgeyip gecistiriyorlar.
hala nasıl hazmedebiliyorsun ve o ailenin bir ferdi gibi gorunebiliyorsun aklım almıyor.
son sözüm ogedaya: eğer gerçek, samimi bir iliski yaşıyorsan eğer şu an, günün birinde, biraz daha olgunlaşıp hayat tecrübesi kazandığında (yani kazık yediğinde), "basiretim bağlanmış sanırım, nasıl karakterini görememişim, ben bu kız için kendi hedeflerimden vazgeçtim abi diyip, rakidan bir yudum alıp, kankan berkanin omzunda hayiflanacaksin:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
youtubeda bir yorum gördüm efsane
“”nisa bu performansla survivor all star şampiyonu oluyorsa ajdar neden ses yarışmasında birinci olamadı? ya da bu sene masterchefte yemek yapamayan biri mi şampiyon olacak? çok tatlı yarışmacı ya yemek yapmasına gerek yok deyip şampiyon yapsınlar.””
o kadar haklı ki skmflfşskdls all star deyince bir ağırlık olurdu her seyi bitirdiler.
kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş acun da çoluk çocuğun maskarası oldu işte.
-
ne edebiyat yaptın be güzel kardeşim sayfalarca yazmışsın görende ademin dh hesabı zannedecek:)) ne nisa nede adem hakedıordu bu sene ikisinide geçelim. atakandan başlayarak elenme ogeday Nagihan vs sıralandı ve eskilerin şampiyonluk alamacagı aşikardı. Ayı hikmetin belki şansı vardı ama bireysellerde batırdı ön plana çıkamadı.
All starda sampiyon olmuş bırını tekrardan yapmazlar dedik 1., antileri cok dedık bireyellerde ön plana cıkınca dolmacı herkes ademci oldu forumda. kitlemiz var, sosyal medya adamcı her yerde öndeyiz aheyy vs. geçiniz bu işleri. ergen kitle kime kafayı takarsa popülerizmle o şampiyonluk olur. adamın hakkını veririm eyvallah ama karsısında ogedaylar atakanlar anıllar vs yoktu. 2 güne olay unutulur zaten adem bu saate sonra piyasada barınamaz acun sayesinde bi yerlere geldi takiotende çıkmış acunu vs diğer cogu kısıyı. ne oyunculuk var ne piyasası 3-5 aya unutulur gider. piyasa acunun. acun kullandı ademde bunu yediremedi cıktı. acun olmasa adem kılıccı diye fırını kımse camia haricinde bilmezdi bu tüm yarışmacılara icin geçerli. çöp sezonda daha fazla konuşmaya gerek yok 2020den bile kara sezon. bi turabinin all star şampiyonluğa bakıyorum bi dğerlerinin.
Bu seneyi izlettiren iki kişi Ayı hikmet ve avatardı bunlarda olmasa pembe diziden farkı kalmazdı sezonun.
-
tüm yarısmacılar icin falan da gecerli degil o dediklerin, acunu rakipsiz medya patronu falanmı zannediyorsunuz. donanımlı, kabiliyeti olan yarısmacılar her türlü ekmek bulur bkz. serkay tütüncü adam survivor'un adını ağzına almıyor cokta güzel yapımlarda oynuyor. he evet adem konusunda haklısın yeteneklerı kısıtlı anca antrenörlük falan yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 3 Temmuz 2022; 4:35:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X