< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cash-mkhitaryan -- 2 Temmuz 2022; 19:43:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (6193. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Yağmur
-
hey gidi gunler adamin barakada kafasina isemislerdi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O sms yüzdeliği ne öyle. Tam bir rezillik Nisa demekki her hafta potaya girse bile nerdeyse elenmiyeckemiş hiç. Oldschool yarışmacılar hiç alamamış neredeyse. Demekki genel kitle kalmamış Rip survivor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigma33 -- 2 Temmuz 2022; 17:38:1 > -
-
-
Acun neden nisanın çekçe küfürlerine mektup yazmadı deyip duruyorsunuz. Sizin anlamadığınız şey şu. Batuhan bu atışı neden koydunuz diyerek prodüksiyona laf atıyor. Nisa'nınki prodüksiyona laf atma değil. İkisi arasındaki farkı bile anlayamıyorsunuz.
Panoramada nisa algısı yapıldığı filan da yoktu. Yorumcular nisanın sms kitlesinin yüksek olduğunu bildiğinden nisanın finale çıkacağını öngördüklerini söylediler. Ama nisa finale çıkmalı, nisa hakediyor demediler.
-
Sms sıralamasının uydurma olduğunu Ayşe'nin toplu smste Hikmet'i geçmesinden anlayın. Herkes mahkemeden dolayı Hikmet zor potaya girdi demedi mi elenmesi için? Acun da aklı sıra bunun önüne geçmek için yalandan sıralama uyduruyor. Geç bu işleri Acun. Kaç yıllık Survivor izleyicisi yer mi? Ayşe bile Hikmet'in kendisinden yüksek olduğunu biliyordu
-
Puhahahaha. Beter olun ergenler sizi.
https://www.aksam.com.tr/magazin/survivorda-sms-dolandiriciligi-nisaya-oy-verin-faturayi-odeyecegim-deyip-ortadan-kayboldu/haber-1284116
-
Twitterı takip etmiyorsun sanırım. Ayşenin batuhan-nisa-adem kadar olmasa da büyük bir fan kitlesi var. Youtubeda ayşeyle ilgili videolarda yorumlardan da belli oluyor bu.
-
Acun'un eski eşlerine nafaka taksidi
Uçağa mazot parası
Yeni aldığı motorsikletin son taksit ücreti
Panorama ve Extra elemanlarının maaş ve sgk primleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Temmuz 2022; 18:16:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ogeday ne zaman yarışsa bu eleman panoramada oluyor. zaten ogeday ile nisa'nın menajerleri aynı kişi pek şaşırmadım.
-
-
Youtube videolarına kalsaydı Adem %90 la şampiyon olurdu. Ayşe'nin Twitter'daki kitlesi en fazla oy miktarına %1 etki edebilir ki ona bile imkan vermiyorum
-
MehmetNagitwitter
“Allah kahretmesin çıldırıyorum😂😂”https://twitter.com/NagiiiNews/status/1542963569872044032?t=d8oQfqNVyGOdRHj7-sz8ew&s=08 -
ASIR TVyoutube
survivor 2022allstar batuhan konseyde söyleyeceklerini unuttu,eğlenceli anlarhttps://www.youtube.com/watch?v=EigvpQBqexE&t=3s&ab_channel=ASIRTV -
Hikmet Adem atışmaları iyiydi ya
Hele Hikmet'in Gökhann diye seslenmesi yarılmıştım orada
-
-
Kafasız veletler ebeveynlerine yazık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan ses odası açtı, dinledim. İnceden inceden fena göndermeler yaptı.Hiç emek vermemek gerekiyormuş dedi asıl olay da şu: bize bir şey izletmemişler.Mesela Atakan ile birlikte yağmur yağarken gönüllülerin adaya gidip, oradan nehre atlamışlar kendi adalarına kadar yüzmüşler (gönüllüler o sıra ödüle gitmiş) çok samimiydi konuşma.Nagihan ve Sema en iyi iki kadındı dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X