Şimdi Ara

Survivor 2022 (5403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54015402540354045405
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

adem bence dün baya sinirliydi bunu da hikmet farketti, hikmet daha kurnaz bir adam abartırsa karizmayı çizdirceğini biliyor ama atakan farkedemedi ve dün karizmayı fena çizdirdi :)

• Seda kadar şeytanı var mıdır ? Hikmet’e demediğini bırakmadı, çıktığında baktı ki millet ağzına geleni saymış, yalandan destek mesajı felan atıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naapsın evrim hikmet sen gibi yılan mı onun kafası öyle çalışmıyor... Adam sabır taşının yürüyen timsali. Sene başından yarışmacılar ve acur da dahil herkesden mobing yiyor yinede kimseye bi kötü sözü yok. Hikmet kalkıp torpilli ademe en ufak bişey yapsa haklıyken haksız duruma düşeceğini de biliyor. Yoksa Ayı hikmet Rademi çıktığı yere sokmasını bilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be harbiden ayı hepsini tespih yaptı adama bulaşan çarpıldı !

Survivor  2022 

• ulan amma saçma be atakan ve adem e ceza vermişler belliki ama doktor raporu falan diyolar böyle komedi görmedim :)

• Hep yalan dolan istediğinizde yarışmacıyı kenara çekiyorsunuz. Atakan ve Adem’in hiçbir şeyi yok

• evohan kullanıcısına yanıt

Valla hocam sen tam bir fanatiksin öyle böyle değil ve senin yazdıklarına beğeni bile gelmiyor biraz düşünsen niye acaba? Millet sana yazıp muhatap olmaya bile gerek görmüyor aynen dediğin gibi kendi çapında oyalanıyorsun!

Survivor  2022 

• Oley be arçelik tv için kazanma zamanııı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

benim yazdıklarımı sıkı takibcisi olarak aynen böyle devam et eğlenceli oluyorsun :) bazıları beğenilmek için konuşur bazıları görüldüklerini anlatmak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Haziran 2022; 21:26:8 >
  • Aynen ve yersek Adamların sözde gazını alıyorlar !

Survivor  2022 

sen kendini avut hocam hayırlı işler ama doğrusu yazdığın komik mesajlarla beni çok eğlendiriyorsun katıla katıla gülmek için seni okuyorum !

Survivor  2022 

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Bence hikmet çok zor,maalesef seven kitlesi çok dar.İsmail gibi mülayim olsaydı şamp.bile olurdu,diğerleri çok mantıklı,hilmetin yerine ogesu,praglı yada Ayşe olabilir.

• Survivor  2022
  • Hikmet yine az önce bomboş oyun kaybetti ya

inşallah bunu kazanır

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

bende sana çok gülüyorum yazdığın hiç bir şeyde zerre mantık yok :)

Atakan nasıl karizmayı çizdirdi guzel kardesim? Gote saplak atarak mi biz mi kaçırdık mevzuyu?

Senin onu ölçecek kapasiten olmadığın içindir. Sen yalan yanlış yazıp fanatikliğe devam et ve kendi çapında oyalan dur. Seni burada eleştiren çok ama sana destek olan bile yok. Aynı tuttuğun adam gibisin ?

Survivor  2022 

Hocam hikmet ademi havada karada sever bari bu kadar abartma :)

• gold evrim 4 sayı alır demiş. demekki batuhan-hikmet oyunları 2-2 falan bitiyor gibi.

• Ayı varoşa haddini bildiriyor

• 
Sayfa: önceki 54015402540354045405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.