adem bence dün baya sinirliydi bunu da hikmet farketti, hikmet daha kurnaz bir adam abartırsa karizmayı çizdirceğini biliyor ama atakan farkedemedi ve dün karizmayı fena çizdirdi :) |
Survivor 2022 (5403. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Seda kadar şeytanı var mıdır ? Hikmet’e demediğini bırakmadı, çıktığında baktı ki millet ağzına geleni saymış, yalandan destek mesajı felan atıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Naapsın evrim hikmet sen gibi yılan mı onun kafası öyle çalışmıyor... Adam sabır taşının yürüyen timsali. Sene başından yarışmacılar ve acur da dahil herkesden mobing yiyor yinede kimseye bi kötü sözü yok. Hikmet kalkıp torpilli ademe en ufak bişey yapsa haklıyken haksız duruma düşeceğini de biliyor. Yoksa Ayı hikmet Rademi çıktığı yere sokmasını bilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be harbiden ayı hepsini tespih yaptı adama bulaşan çarpıldı !
-
ulan amma saçma be atakan ve adem e ceza vermişler belliki ama doktor raporu falan diyolar böyle komedi görmedim :)
-
Hep yalan dolan istediğinizde yarışmacıyı kenara çekiyorsunuz. Atakan ve Adem’in hiçbir şeyi yok
Valla hocam sen tam bir fanatiksin öyle böyle değil ve senin yazdıklarına beğeni bile gelmiyor biraz düşünsen niye acaba? Millet sana yazıp muhatap olmaya bile gerek görmüyor aynen dediğin gibi kendi çapında oyalanıyorsun!
-
Oley be arçelik tv için kazanma zamanııı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim yazdıklarımı sıkı takibcisi olarak aynen böyle devam et eğlenceli oluyorsun :) bazıları beğenilmek için konuşur bazıları görüldüklerini anlatmak için :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Haziran 2022; 21:26:8 > -
Aynen ve yersek Adamların sözde gazını alıyorlar !
-
sen kendini avut hocam hayırlı işler ama doğrusu yazdığın komik mesajlarla beni çok eğlendiriyorsun katıla katıla gülmek için seni okuyorum !
-
Bence hikmet çok zor,maalesef seven kitlesi çok dar.İsmail gibi mülayim olsaydı şamp.bile olurdu,diğerleri çok mantıklı,hilmetin yerine ogesu,praglı yada Ayşe olabilir.
-
Hikmet yine az önce bomboş oyun kaybetti ya
inşallah bunu kazanır
-
bende sana çok gülüyorum yazdığın hiç bir şeyde zerre mantık yok :)
-
Atakan nasıl karizmayı çizdirdi guzel kardesim? Gote saplak atarak mi biz mi kaçırdık mevzuyu?
Senin onu ölçecek kapasiten olmadığın içindir. Sen yalan yanlış yazıp fanatikliğe devam et ve kendi çapında oyalan dur. Seni burada eleştiren çok ama sana destek olan bile yok. Aynı tuttuğun adam gibisin ?
-
Hocam hikmet ademi havada karada sever bari bu kadar abartma :)
-
gold evrim 4 sayı alır demiş. demekki batuhan-hikmet oyunları 2-2 falan bitiyor gibi.
-
Ayı varoşa haddini bildiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X