Şimdi Ara

Survivor 2022 (5400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53985399540054015402
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Hemdem de yazmış. Sürpriz kişileri eledi ama kalanların da kitleleri sağlam zaten, normal artık gitmesi. 2 takımda toplam 3 kız dengesiz olacak, unisex oyunları başlatabilir yalnız umarım atış mesafeleri arasında geçen seneki kadar fark olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 7 Haziran 2022; 17:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doppio kullanıcısına yanıt

Berkanıda eler diye düşünüyorum. Bu ergen tayfa virüs gibi sosyal medyada her yerde karşıma çıkıyorlar. Haribo Ogeday ve Batuhan ise biraz zor gibi ama azda olsa eleme şansı var bunları, diğerlerini eleyemez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigma33 -- 7 Haziran 2022; 17:45:44 >
  • Arkadaşlar ogeday çekilecek dün nisada söyledi son oyunu diye ağzından kaçırdı o ayakla oynayamaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

sözde ayağı ağrıyodu sekiyodu falanda hiçte geri kalmadı 2 kere yendi 2 kere yenildi. Ben yarışmayı bırakacağını sanmıyorum.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    bu yarışmacılar arasında hiç bir elemeye şaşırmam ben hocam. çok sert potalar gelecek valla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayı Hikmet

Yalako Berkan,Prag Kezbanı,Düzce Kezbanını da Akbil basarak gönderecek

• Survivor  2022
  • Sigma33 S kullanıcısına yanıt

Twitter kitlesinin fazla bir önemi yok hocam tweet atmak bedava aktif olmak bedava ayrıca epey de bot basıyorlar. 2020 senesinde de böylelerdi ismi telafuz edilmeyen berkan elemişti bunu o sene.

Bu arada twitter kitlesine bakarsan ayının naginin falan da ilk potada gitmeleri lazım ama genel kitle destek veriyor işte.

• Mağdur Reis'e bot basıyorlar

• Yalnız ogeday sakatlıktan elenirse kötü olur be.. Bazı ergenlikleri olsa da sinsi kötü niyetli biri değil ve de en önemlisi 2017 senesinin rezil bir şekilde bitmesini engelleyip mağduru tokatlayıp parkur fobisi yaptıran tek kişiydi orada.

• Bot basıyorlar sanırım bir anda fırladı oyu

• HARBİ ZORT. HARİBO BURADAKİ HEPSİNİN ÜZERİNE TOPRAK ATTI YANCILARI DAHİL Survivor  2022  2 KEZBAN'IDA ELERSE MİSYONUNU TAMAMLAYACAK.

Survivor  2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 7 Haziran 2022; 18:28:50 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Hocam batuhanıda eleyecek yalnız hikmet

• Ayı Hikmet:

Prag Kezbanı

Düzce Kezbanı

Yaver Berkan

Perukhan

çok rahatlıkla eleyecek. zaten yarışmada son 6-7 kişi kalmış olacak

kalanlar için çok rahatlıkla

dh patates tayfa destekçileri gibi ona akbil buna akbil basacağız demeyeceğim Survivor  2022 

nasip kısmet diyelim. Ayı zaten sezonun yıldızı,gönüllerde şampiyon oldu yarışmayı sürükledi

dünkü Mağdur Reis'in toto şaplatma hadisesinde Ayı Hikmet mutlaka vardır diyenler haklı çıktı

Ayı Hikmet her masada Survivor  2022 

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

orası tartışılmalı bence. hikmet'in herkesin aksine batuhan'la güzel bir hikayesi oldu. o potada antiler batuhan'ı destekler. yanında gireceği kişiler önemli tabi. ben batuhan'ın finale kalamazsa oldukça rekabetli bir potada eleneceğini düşünüyorum(Örnek: Adem,Atakan gibi ikili hikayelerin arasına atılırsa geçen sezon olduğu gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 7 Haziran 2022; 18:54:23 >
  • Mağdur Reis'e istediğiniz kadar bot basın

Hem dh forumda hemde genel olarak sezonun yıldızı

AYI HİKMET

Survivor  2022

• AYI HİKMET YİNE BAŞROL Survivor  2022 

• Burdaki çal çene ayıcılara rağmen bile adem ankette önde yani siz düşünün 😀

• 
Sayfa: önceki 53985399540054015402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.