Hemdem de yazmış. Sürpriz kişileri eledi ama kalanların da kitleleri sağlam zaten, normal artık gitmesi. 2 takımda toplam 3 kız dengesiz olacak, unisex oyunları başlatabilir yalnız umarım atış mesafeleri arasında geçen seneki kadar fark olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 7 Haziran 2022; 17:46:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5400. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Berkanıda eler diye düşünüyorum. Bu ergen tayfa virüs gibi sosyal medyada her yerde karşıma çıkıyorlar. Haribo Ogeday ve Batuhan ise biraz zor gibi ama azda olsa eleme şansı var bunları, diğerlerini eleyemez zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigma33 -- 7 Haziran 2022; 17:45:44 > -
Arkadaşlar ogeday çekilecek dün nisada söyledi son oyunu diye ağzından kaçırdı o ayakla oynayamaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sözde ayağı ağrıyodu sekiyodu falanda hiçte geri kalmadı 2 kere yendi 2 kere yenildi. Ben yarışmayı bırakacağını sanmıyorum.
-
bu yarışmacılar arasında hiç bir elemeye şaşırmam ben hocam. çok sert potalar gelecek valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayı Hikmet
Yalako Berkan,Prag Kezbanı,Düzce Kezbanını da Akbil basarak gönderecek
-
-
Twitter kitlesinin fazla bir önemi yok hocam tweet atmak bedava aktif olmak bedava ayrıca epey de bot basıyorlar. 2020 senesinde de böylelerdi ismi telafuz edilmeyen berkan elemişti bunu o sene.
Bu arada twitter kitlesine bakarsan ayının naginin falan da ilk potada gitmeleri lazım ama genel kitle destek veriyor işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağdur Reis'e bot basıyorlar
-
Yalnız ogeday sakatlıktan elenirse kötü olur be.. Bazı ergenlikleri olsa da sinsi kötü niyetli biri değil ve de en önemlisi 2017 senesinin rezil bir şekilde bitmesini engelleyip mağduru tokatlayıp parkur fobisi yaptıran tek kişiydi orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bot basıyorlar sanırım bir anda fırladı oyu
-
Hocam batuhanıda eleyecek yalnız hikmet
Ayı Hikmet:
Prag Kezbanı
Düzce Kezbanı
Yaver Berkan
Perukhan
çok rahatlıkla eleyecek. zaten yarışmada son 6-7 kişi kalmış olacak
kalanlar için çok rahatlıkla
dh patates tayfa destekçileri gibi ona akbil buna akbil basacağız demeyeceğim
nasip kısmet diyelim. Ayı zaten sezonun yıldızı,gönüllerde şampiyon oldu yarışmayı sürükledi
dünkü Mağdur Reis'in toto şaplatma hadisesinde Ayı Hikmet mutlaka vardır diyenler haklı çıktı
Ayı Hikmet her masada
-
orası tartışılmalı bence. hikmet'in herkesin aksine batuhan'la güzel bir hikayesi oldu. o potada antiler batuhan'ı destekler. yanında gireceği kişiler önemli tabi. ben batuhan'ın finale kalamazsa oldukça rekabetli bir potada eleneceğini düşünüyorum(Örnek: Adem,Atakan gibi ikili hikayelerin arasına atılırsa geçen sezon olduğu gibi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 7 Haziran 2022; 18:54:23 > -
-
AYI HİKMET YİNE BAŞROL
-
Burdaki çal çene ayıcılara rağmen bile adem ankette önde yani siz düşünün 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X