< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5399. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
bu fragman işide uyuz etmeye başladı.
-
son 2-3 gündür çok yanıldı gold. diman'ın postunu beklemek lazım emin olmak için.
-
Gold Bilgi 🦅twitter
“Bu akşam 13. Potasından çıkamayarak adaya ve hayallerine veda eden isim Evrim Keklik olur! #survivor2022allstar”https://twitter.com/gold_bilgi/status/1534126745150017536?s=20&t=qC7vWf85Ne9NAS-wc51K9Q -
evrim elenmiş
haftalık takımları potaları görmeden tahmin yapmak gereksiz ama berkan ve ayşenin eleneceğini düşünüyorum önümüzdeki 2 hafta. düşük ihtimal nisa da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evrimin elenecegi belliydi zatende sıradaki önemli. Ayşemi, Berkanmı yoksa Nisamı. Nisayı ergenler tutacaktır ama sanki arada kaynayan eger yazılırsa Berkan olacakmıs gibi geliyor bana. Takımlar belli olsun netlesir zaten kimlerin yazılacagı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prag kezbanının bir ihtimal ayşe dışında orada eleyeceği kimse kalmadı artık.
-
Ayşe,Nisa,Berkan karışık bir şekilde elenir.
Sonra baba elemeler bombalar patlamaya başlayacak
-
3-4 gündür izlemiyorum. Demek Evrim denen tosbağa elendi. Çok şükür.
-
Ayı Hikmet muhteşem ilerliyor uğraşan herkesi eledi eleyecekte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç potaya girmeyen Anıl,üst üste 2 hafta girerek biraz yıprandı hocam. Haftaya da girerse bir sürpriz görebiliriz.
All-Star 2022'ye ilk veda eden şampiyon kim olacak acaba şuan 3 şampiyonda (Adem,Atakan,Ogeday) adada. En çok merak ettiğim eleme bunların arasında.
-
Aklıma Sedat ın adada kameralara bakıp namaz kılması geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o esnada dokunulmaz olmasada potaya girmeyen başkan
RoyalMete🛡twitter
“O esnada Batuhan ve pota;”https://twitter.com/tonicwateron/status/1533913350811394048 -
Tosbağa (evrim)---------------->ZORTLATILDI
Avokado (nisa)----------------->LOADING
Mikser (ayşe)------------------->LOADING
Kolpa (yasin)------------------->ZORTLATILDI
Ahtapot (ardahan eeh ııh)----->ZORTLATILDI
PApatya (yunus)--------------->ZORTLATILDI
Kibar (gökhan)----------------->ZORTLATILDI
TAM KAPAK Serisi tamamlanmak üzere ha gayret be AYI HİKMET
-
Gün itibariyle Ogeday çok geride kaldı diğer ikisine göre elenme şansı daha yüksek ama Ogeday şampiyon olduğu sezonda da son 1 aya böyle gelmiş son ay inanılmaz önce çıkmıştı aynı çıkışı yapabilir mi bilmiyorum bence Nisa elenirse biraz daha ön plana çıkabilir Ogeday
-
Hocam valla geçen hafta kasa boşaldı dediler,baya fazla oy atılmış. Bu hafta girmemek süper oldu çünkü hiç girmeyen dokunulmazlar var malum. Nagihan,Atakan,Adem,Ogeday gibi.
satakanRyapan elenecek hocam, rahat olun eğer bir şampiyon finali söz konusu olursa bu ogesu-badem arasında geçecektir.
-
sakatlığı ciddiyse sanmıyorum hocam. gerçi bundan önce başka bir yarıştada atışa topallayarak gelip 1 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi oyunlara çıkmıştı bilemedim.
-
ogeday neysede diğerleri harbiden yarışmanın başında girdikleri potadan beri girmediler. o zamanki elemelerde şimdiye göre muhtemelen daha az sms atılıyordur yani sms güçleri hırpalanmamış kişiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X