Şimdi Ara

Survivor 2022 (5140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51385139514051415142
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Bu Evrim karakter abidesi sanıyor kendini herhalde....

• Ulan deminden beri Evrim’i gösteriyorlar. Harbi kıza hikaye yarattılar potaya soka soka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Evet koloni zamanları konseylerde linç yemesin diye her türlü önlemi de alıyordu Survivor  2022 

• Acun: Bi yunanca sohbet edelim arkadaşlar
    Yine Acun: takisi ögözlegediginigiz migi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

ifriracı kaç kere sodayı içip oturdu konseyde morardı saymakla bitmez :)

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Ben bu konuda kimseyi alıntılayıp tartışmaya girmiyorum ama bu doping muhabbeti sıktı be, gezegende doping yapmayan atlet yok. Usain Bolt'undan Ayhan Akman'ına kadar spor branşlarının A'sından Z'sine kadar profesyonel tüm branşlarda doping yapılıyor. Habire doping doping doping.Çocukça bir hal aldı bu muhabbet.Kişilerin spor kariyerlerinde söz hakları yok,antrenör ya da kulüp ne diyorsa onu yapacaksın.İşlenen tüm suçlar Adem'in üzerine kalmış gibi.

Bir de yarışmada olan şeylerle vurun sevmediğiniz insanları, dolma muhabbetiyle gel mesela. %100 haklı derim, hayır yani survivor'la yakından uzaktan alakası olmayan muhabbeti buraya taşıyorsan, Doğukan Manço'da Barış Manço'nun oğlu olarak şampiyon olmalıydı. İlhan Mansız 2002 dünya kupasında Carlos'a attığı çalımla şampiyon olmalıydı. Batuhan'da Selçuk Yöntem'le birlikte aynı dizide rol aldı diye şampiyon olmalıydı. Bu yazdıklarım ne kadar alakasızsa şu doping muhabbeti de o kadar alakasız.

• Bu senenin en uzun parkuru. Güzelmiş.

• Hayda ne zaman başladı bu ya.

• evohan kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

İkisi de mağdur, ikisi de hırsız yani

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Acun birleşmeden beri Anıl'ı parlatıyor

Kolsuz Anıl istatistik kasmaya başladı

Ödüllere de gidemiyor mağdur oldu

• Anıl Berk Baki 🚀 vs Gönüllüler 🔵

vs Ogeday

30 oyun

19 galibiyet (%63)

vs Berkan

24 oyun

15 galibiyet (%63)

vs Atakan

54 oyun

32 galibiyet (%59)

vs Hikmet

24 oyun

13 galibiyet (%54)

Hee canım heee anıl kollanıyor.

• Konunun seninle alakası yok kurallar dahilinde burada isteyen istediğini yazar. Beğenmiyorsan benim gibi okuyup es geçersin. Doping kimsenin üstüne kalmadı sadece @evohan ile aramızdaki mesajlaşmadır.

Adam doping yaptıysa zaten cezasını çekmiştir ama bunu masumlaştırmak yanlıştır. Çoğu sporcu dönem dönem doping yapabilir örnekleri de var ama bunu bir yaşam felsefesi haline getirirsen spor hayatın bitiyor. Keza doping yapana kimse arka çıkıp destek olmuyor. Sadece hatasından dönmesi için yardımcı oluyor.

Senin verdiğin örnekler anlamsız çünkü burada bir program var ve yarışanlardan biri ya da bir kaçı diyelim bunu yapmış. Şayet yapımcı derse ki bizi kimsenin geçmişi ilgilendirmiyor o zaman ona göre seyrederiz zaten. Yorumlar da buna göre yapılır ama unutma ki kimse geçmişinden kaçamaz ?

Alakalı ya da alakasız hoşlanmadığın hatta direkt muhatap olmadığın bir mesaja yanıt vermek zorunda değilsin. Benim de sana bu ilk ve son mesajım olsun!

Survivor  2022 

• Valla hocam okuduğundan ne yorum çıkarıyorsan?

Ancak şunu söyleyebilirim. Barış' ı survivor' a sokan Adem' dir. O yüzden saygı ve destekte kusur etmemesi lazım !

Survivor  2022 

• Aranızdaki özel muhabbeti whatsapp'ta ya da özel mesajla yapın o zaman. Herkese açık bir konuda yazılan yoruma cevap vermek kadar normal bir şey yok. Forumun ne olduğu öğrenmek gerek önce. Adem benim babamın oğlu değil.Yarışmada kim olursa olsun, şu mesaj Hikmet'e yazılsa da aynı tepkiyi veririm. Saçma yani adamın yarışmayla alakası olmayan bir olayını forumda herkesin göreceği şekilde paylaşıyorsan , gelecek tepkiye de açık olacaksın. Araya girme demekte ayrı bir çocukluk,başkasıyla arandaysa ilk cümlemdeki gibi özelden yaparsın,forumdayız.

• Boş yapıyorsun sana mı soracağım? Cımbızla bir cümleyi seçip üste çıkmayı bırak.

Boşuna hatayı savunma. Ben bir şeyi özellikle bir yerden alıp paylaşmıyorum ya da ifşa etmiyorum. Zaten adamın umumi sicilinde kayıtlı bakan okuyor. Senin mantığınla kimse burada bir şey paylaşıp alıntı yapmasın.

Yıllardır bu forumdayız senden mi öğreneceğiz ne yazacağımızı ? Kurallara aykırı olsa adminler var gerekeni yapıyor hiç merak etme.

Şimdiye kadar sana ilk kez rastladım. 3 gündür konudasın ve buraya özellikle gelmişsin savunduğun adam için belli? Sen kendi işine bak.

Survivor  2022
    Survivor  2022tr.wikipedia.org
    Adem Kılıçcı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Adem_K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7c%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 25 Mayıs 2022; 22:20:8 >

• İnsan gibi seviniyom adem tebrik et, insan gibi seviniyom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maviler fark atacak herhalde :)

• Survivor  2022

Nagi tokatlıyor

• Virisida elenirsin inşallah bu atışlar ne :)))

• 
Sayfa: önceki 51385139514051415142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.