Satakan Ayı Hikmet için bir sinek vızıltısından fazlası değildir |
Survivor 2022 (5136. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
harbi ya bacısı gittikten sonra oradaki iticilik misyonunu mu üstlendi nedir, saçma sapan konuşuyor sürekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünkü elemede görünen o ki; İhanet çetesine sırt çevirmesiyle ayının yıldızı daha da parlamıştır ve ufukta final görünüyor !
-
pota bu olursa batuhan gider evrim nisa acurun gözdeleri oldu
-
Mümkün değil hocam. Bu sene Evrim’in elediklerine bakarsanız Barış hariç ki o eleme şaibeli,hep kitle olarak zayıf yarışmacılar olduğunu görürsünüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayı satakanın gazıyla ademe çok sataştı sonradan hatayı anladı kimin çakal olduğunu ama bence baya iticilik kazandı
-
valla nisanın potadan çıktığını görünce evrim finale gider der oldum
-
Birleşmedeyimmm
-
Takımlar değişmeden önce Seda ve Yağmur ile yakın olması insanların gözünde değerini düşürdü. Bence Mert ile olan durumu da genel kitle tarafından hoş görülmedi.
-
Mert ile olan olayının ben kasıtlı olarak prodüksiyon tarafından açtırıldığını düşünüyorum. Malum yarışmaya hikaye gerekiyordu çok sakin ilerliyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Mayıs 2022; 2:55:23 > -
Steven da çok pişkin Steven da
ÇAĞRI ABİ PARAVAN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evrim bütün elitleri eledi. Bayrağı sema devraldı. Anarşi hüküm sürecek..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorvivor finali evrim nisa olsun bizde yarışmayı tamamen salalım
Ayımız kurtulmuş.
Resmen rezillik vardı bu hafta 4. Aday nerden çıktı 2 hafta önce 3 er adaya döndük dediler, şimdi 2.dokunulmazlıktan sonra birden 4 oldu dedi Acur resmen şike var
-
Acun resmen diktatör kafasına geldi. Ne derse o oluyor. Tek adamlık sistemi var. Uzun zamandır vardı ama bu sene iyice hissettirdi. Bu 4'lü eleme olmasaydı Sude elenmezdi.
-
Barış-Merve-Perviz 1 er gün arayla anında elenince Acun özel durum sebebiyle 6 kişilik olacak pota dedi 3-3 oynattı böyle devam edecek dediğini hatırlamıyorum ben mesela.
-
-
valla bende anlamadım neden 4lü eleme oldu bu hafta. geçen hafta 3+3=6 lı eleme yapmışlardı bir hafta boş geçince. zaten kendiside demişti bundan sonra 3lü eleme olacak diye. kendi çalıp kendi oynuyor acur oğlan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X