Şimdi Ara

Survivor 2022 (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Millete taktik veriyor ? Kendi oyununda diski sembole yetiştiremedi masada vitamisiz Survivor  2022 

• Ragor_Ugre kullanıcısına yanıt

Gizem kerimoğlu kimdi hocam? Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisa nerede kaldı ya sadece Batuhan'a antilik yapmak sıktı

• Gizem kerimoğlu fanı olan birini de gördük ya daha da şaşırmam

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

Ogeday'ın ilk bölümde Sude ile dün de Berna ile olan temaslarını gördüğü için krize girmiş ve klinikte kalmaya devam edecekmiş Survivor  2022 

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Hocam Furkan da Batuhan ile iyi gibi,ben de çözemedim valla,işler karışık. En net Atakan-Mert-Sercan birliği gibi duruyor sanki,geri kalan belirsiz,Adem’i de konumlandıramadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 17 Ocak 2022; 12:6:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Uzun vadede Furkan ile Batuhan'ın anlaşabileceklerini düşünmüyorum.

Belli olmaz hocam,kafaları uyarsa beraber yürüyebilirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tabi belli olmaz. Şu açıdan dedim, aslında kafaları uyar. Ama Batuhan'ın ilerleyen zamanlarda antipatik hareketler sergileyeceğini düşünüyorum. Furkan, herkes ile anlaşır. Ortama uyan bir çocuk. Batuhan, ya kendisini soyutlayacak ya da Furkan'ı yarı yolda bırakacak. Düşüncem bu yönde. Keşke birlikte devam etseler ben isterim yani.

• Atakan 2016'da da böyle etrafına birilerini toplar, insanları isim yazma konusunda yönlendirmeye çalışırdı. Favorilerimden biri ama maalesef böyle bir yanı var. Ayrıca onların da önceki gün Birsen'in ismini plansız yazdığına inanmıyorum. Survivor  2022 

Kelin ilacı olsa kendi saçına sürer hocam. Survivor  2022 

• Ademin eksikliğini ünlüler takımının erkekleri hissediyor. Her ne kadar mağdur reyiz de olsa hakkını herkes teslim eder iyi bir yarışmacı olduğunu. Bu adam tam bir winner. Kazanmayı başaran bir insan. Araba oyununu saymazsak diğer 2 oyunda Adem yer alsaydı çok farklı şeylerden bahsediyor olacaktık.

Atakan'ın biraz daha kilo vermesi lazım. Bir de sadece fizik değil mental olarak henüz hazır görmedim kendisini. Başlangıç olarak performansı yeterli ama henüz tam anlamı ile %70-80 ni bile değil şu görüntüsü.

Sema alfa bir kadın olduğunu her defasında belli ediyor. Nagihan'ın 2018 deki yalnızlığını hatırladığımızda Atakan'a sürekli yanaşmaya çalışmasını anlayabiliyorum. İlk başta yaptığım yorum gibi.. Nagihan, Atakan'ın desteği ile yürüyebilecek. İlerleyen zamanlarda bu ikili bir çok defa tartışacak. Ama karşı tarafa geçeceğini hiç zannetmiyorum.

Dünkü oyun bizi yanıltmasın. Asıl bugün ki oyunda kondisyonu yüksek olan kimmiş göreceğiz. Kim sadece hava değil, gerçek anlamda kondisyon yüklemesi yapmış göreceğiz. Su oyunlarını her zaman çok severim. Furkan bu oyunda beki atışlarda kaybedebilir ama kimseye performansı ile kaybetmez. Kafa kafaya gelir.

son olarak Hikmet için malesef yolun sonu acı bir şekilde gözüküyor. Bu adam için haklı çıkmak istemiyorum ama ne yazık ki hırsı yüzünden tekrardan gidecek gibi. Üzerinde inanılmaz bir baskı hissediyor. Bu konuda ciddi uyarı alması şart. Kendisini takım arkadaşlarına ispatlamaya çalışıyor ama işi çook zor.

• Akşam yine buradayız

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

Sizde yapmayın hocam. Geçen sene olan geçen senede kaldı. Survivor  2022 

Çocuk oyuncu ittifakı şer ittifaklarını yenecek.

Bence Batuhan Başkan Atakan ile sıkıntı yaşayacak. Zıplatıcaz Atakan ı

Başlangıç için performansı çöp. Abazahan a iki kere üstüste oyun ku kaybedilir hocam All-Starda

• Survivor  2022
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.