Survivor 2022 (488. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ne alaka? Yunus Emre başkan gelecek mi? O olmadığı için takip etmiyorum bir bilgi mi var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam yedeklerden gelecek isimlerden birisi başkan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi canım. Fake değil dimi? Tahmini ne zaman gelir? Sakatlık mı var? Kimin yerine gelecek eğer sakatlık varsa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 17 Ocak 2022; 4:29:28 >
Yok hocam fake falan değil gerçek bilgi
Sakatlıklarla alakası yok bu sezon elenen yarışmacıların yerine 6 yeni yarışmacı gelecek Yunus Emre Başkan onlardan birisi ne zaman geleceği bilinmiyor ama en geç 3 hafta içinde katılacak
-
O neyle geziyordu o ara hocam donsuz mu
Çok iyi bir haber hocam. Yunus Emre başgan ne zaman gelirse o zaman izlemeye başlarım. Bu sezonu hiç izlemedim ama çoğu yarışmacı yürüyen ego diye tahmin ediyorum. Çok itici. Başgan gelsin de renk katsın programa.
En son survivoru taner tolga tarlacı zamanında izlemiştim, o zamanki kalite git gide düşmüş sanırım? Yorum yapamıyorum ama, kadroya bakıyorsun bir kaçı hariç youtubır herifler.
Sanırım erkeklerin üstsüz yarışması, kadınların bikini giymesi döneminde rtük afk kaldıktan sonra program biraz canım cicime dönüştü.
Nerden geldi aklıma, youtubeda takılırken düşündüm.
DK 30dan itibaren izleyin.
Survivor Türkiyeyoutube
Survivor'da tarihe geçen kavgalar #Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Türkiye Kadrosu: Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Yunanistan Kadrosu: İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto #SurvivorTürkiyeYunanistan ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.https://www.youtube.com/watch?v=pnt5FLWFpwY -
Bunları izleyene kadar belgesel izleyin daha iyi en azından kültürel bir kazanç olur. Diğer taraf acunun çiftliği zaten. Maymun muz u kapmak için yapmadığı kalmıyor o misal yani...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakında kadınlarımız kara çarsafla survıvor yarışırlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siyasal islamcı iktidarın türkiyeyi yıllardır hükmettiği süreçte olabilirmi? olabilir evet. birşey diyemicem. Geriliyoruz da. Ama sıkıntım bu değil ya, sanki eski kalitesini bulamadım 2 bölüme baktımda.
Getirdikleri yarışmacıların çoğunun ciddi anlamda başarısı yok. Pascal nouma, ilhan mansız, ümit karan vs. yıllardır top tier oynamış tüm türkiyede izlenen adamlardı istese survivora katılmaz yine başka yerden ekmeğine bakarlardı o dönem nasıl getirmişler hayret ettim. Acun normalde PR işini iyi yapar, biraz daha izleyelim bakalım
-
Acun yediği küfürleri yiyip Taner reisi getirmeliydi. Efsane reyting rekorları kırabileceği bir sezonu heba etmiş oldu. Düşünsenize Deli Hikmet-Yasin-Taner aynı takımda. Arkadan Anıl böğürüyor. Taner Nagihan'a laf atıyor erkek gibi garı falan diye.
-
Dün güldük ettik ama Best Of ta ünlüler niye Elifle Semayı çıkardılar Aycan ile Merve çok iyiydi. Zaten kısacık parkur atletlerin hızından ne kadar faydalanacaksın ki. Öyle deparlık bir bölümü de yoktu parkurun.
Bu arada Ünlülerde gruplaşmaları çözebilen var mı? Adem, Barış,Merve sanki bir grup gibiler karşılarında Sercan-Mert-Atakan olacak gibi ama Barışla Mert'in arası şimdiye kadar iyi gözüküyor. Bu arada genelde herkes Adem grubu yönetir diye düşünürken bence Barış sinsice işliyor arkadan gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 17 Ocak 2022; 9:12:14 > -
Berkanın Survivor İCRAATLERİ; ;
-İki cümlenin arasına"Şşşş, heyy" gibi ne olduğu belli olmayan kelimeler koymak.
-Yaverlik yapmak.
-Elinin kolunun ayrı oynaması
-
ADAMSIN KALAVAR REİS. BATUHAN BAŞKAN ADAMDIR.. HAVUC FURKAN ADAMDIR. YAŞASIN ÇOCUK OYUNCU İTTİFAKI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 17 Ocak 2022; 9:2:36 > -
Hayır değil. Elif Seconun düğüne bile gitti pandemi olmasına rağmen. Mantıklı bir açıklaması yoksa sörvayvır tarihinin en efendi kadın yarışmacısı imajı yerle bir olacak.
-
yunus emrenin gönüllüler adasına bir atom bombası gibi atılmasını bekliyoruz şuanda. o güne kadar kibir kasvetin diktatörlüğü altında bir distopya izleriz.
-
gönüllü adasında kibir kasvetin baskı ve zulmü altında ezilen bütün yarışmacılar GiKeFC ^-^Gizem Kerimoğlu Fan Club^-^'ın kanatları altında aradıkları huzur ve samimiyet ortamına kavuşabilir. çünkü gizem kerimoğlu ezilenlerin yanındadır. çünkü gizem kerimoğlu çeteleşmenin ve kulisciliğin karşısındadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X