Survivor 2022 (491. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 17 Ocak 2022; 12:46:3 > -
Öyle bir ihtimal var. Atakan biraz hani hafif tabir ile otokrat bir insan. Laf kesen ve dinlenmek isteyen biri. Bu konuda sürtüşmeler sadece Batuhan ile değil, bir çok kişi ile yaşayacak gibi. Şuan için Batuhan başkan biraz müsaade etsin, önce bir Hikmeti zıplatsın Atakan. Sonra Batuhan başkan kimi zıplatıyorsa zıplatsın. :)
-
yarışmayı az izleyenler bilmez Mağdur Reyiz inceden inceye seyirciye oynar. Sineğin yağını hesap eder o kadar yarışmacı içinde GÖNDERİN BENİ şovunu yaptı sms'leri kaptı
-
Batuhan şu iki günde gözüme geçen seneki kadar antipatik gelmedi. Belki karşısındakilerden de çok hoşlanmamam yüzündendir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satakan teşkilat kurmayı sever
-
Dünkü oyunu performans olarak değerlendirmiyorum. O sebeple saymadım. Atışlarda kaybetti. Pratikliğini kazanması biraz zaman alacak. Bugünkü oyunda aslında çıkacak her şey.
-
Dün akşam Hikmete rot-balansı Batuhan Başkan çekti hocam. Psikolojisini bozdu
-
@zorradam hocam müsait bir zamanınızda kim hangi atışta daha üstün gibi bir liste tutabilirmiyiz? All-Star için önemli olduğunu düşünüyorum. Örneğin; Halka atışında x yarışmacı 3 oyun 2 galibiyet gibi.
-
Mert&Batuhan bir yandan Yasin&Berna bir yandan.
Ardahan da az değil hani, sürekli adama bacağın nasıl diyip duruyor. :)
Garibim Hikmet en son darbeyi halattan yiyeceğini nasıl bilebilirdi.
-
Semih Başgan'ın bize emaneti, sonuna kadar Gizem Kerimoğlucuyuz!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadro sağlam
Batuhan ne zaman ağzını açsa Atakan ve Mert tarafından susturulması da buna sebep olmuş olabilir hocam
-
Haklısınız hocam, gariban görünce maziyi hemen unutuveriyoruz
-
Herkese GÜNAYDIN
Bir bakalim buna hocam takim bazli olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barışı yazmaya yemedi tabii
-
Yalnız yine çoğunluk kesim Barışın smsinden acayip çekiniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X