gökhan kalacaktı hikmet kırmızıya gidecekti nagihan takımında kalacaktı sema'da kardeşinin yanına şutlanacaktı bence diğer değişiklikler hariç bunlar dengeyi tutardı. |
Survivor 2022 (4888. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
ya barzo gibi adam zaten sonra recep ivedik neden ülkede gişe rekorları kırdı oluyor. işte bu yüzden
hikmet belaltı vurmayıp sadece kudurtsa efsane ama çok belaltı oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 11 Mayıs 2022; 0:2:14 > -
Haklısın valla hocam eğitim şart ama cem bile patates reklamında oynamış yaw ?
es-ço videoyoutube
Cem Yılmaz'ın doritos reklamı "eğitim şart"https://www.youtube.com/watch?v=mM1O-xNqqNk -
ünlüler Ayşe'ye güvendiğine bin pişman olacak gibi geliyor bana :)
-
Efsane falan değil, kudurtma işini zekiler iyi yapar onun yaptığı zorbalık, barzoluk başka bir şey değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beter olsunlar Ayşe kezbanı survivorda 2. kez iyi olduğu oyun oldu. Yenilsinde biraz zırlasın şımarmaya başladı. Hariboda kudurtur hem.
-
sude zırlağından bin kat yeğdir ayşe, en azından best oflarda sayı yapabiliyo yarın birgün potaya girseler akılda kalan ayşe olur sudecik değil
-
senin sude düşmanlığın bambaşka seviye
-
Kadınların yakından atma saçmalığı bitmeden kadın şampiyon çıkmamalı, her şey eşit olsun öyle
-
akbilini basacaz bu hafta
-
Zorbalık karşılık veremeyen birine yapılandır, Adem bayağı da karşılık vermeye çalışıyor zorbalıkla ne alakası var cayır cayır kudurtuyor bademi
-
Anıl ve Sude crvap vermiyor onlara zorbalık yapıyor ademi mi savundum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sude'yi severim ama o da karşı takıma geçtiğinde eski takımına salladığı oldu (sadece Hikmet değil Ogeday da dahil buna) sadece Hikmet suçlu gibi gösteriliyor çok saçma
-
Nagihan rezil ettin oyunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kurgu anca bunu bulabilirdiniz zaten kazandırmak için. Nagihan o kadar izledi bunu bilmeyecek öyle mi?
-
böyle final mi olur ya bütün zevki gitti
-
5 bumeranga 3 bumerang vermişler bir de
-
Nagihan fena satti oyunu.kaeaktersiS
aptall
Ayşe
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X