Atakan’la Bora da geliyormuş valla eski kadro tamamlanıyor Atakan’ı kudurtup deşarj olacak reis Yunus Emre ile de abi kardeşlik ile finale yürüyecekler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (487. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Yok hocam 15 şubatı dolduralım öyle koyarsın. Hedep az ve yakın olursa mesaja beklentide artar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyiyim hocam siz nasılsınız ben 2 senedir siteye girmiyorum kadro güzel olunca gireyim dedim özlemişim hepinizi...
Birde en çok yazanlar listesi vardı biri paylaşıyordu. Oda ara sıra renklendirse iyi olur.
Forumu kuranlar,siteyi yaptıktan sonra sokağa salmış.5 senedir hiçbir sorun düzeltilmiyor inanılmaz cidden.
Babaanne Gizem’in sessizlik taktiğini uygulayıp kendini unutturup birleşmeye kalmaya çalışacak ama all star’da sökmez hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nisa sürekli ağlayıp eve gidicem der Acun eğlensin diye adaya resim yapması için alet edevat gönderir.
Yunus Emre değişik değişik hareketler yapm Berkan’ın üstüne yürür..
Acun:Burası senin mahallen değil burda kabadayılık yapamazsın
Turabi konseyde yarışmacının ismini Yiğ-İt diye ayırarak yazar Acun ses çıkarmaz
Semih Efecik diye isim yazar
Acun:Biz burada bu tarz şeyleri kabul edemeyiz.
Acun anti kahramanları sevmez.Hikmet’i de sevmiyor
Yalnız yarışma Nisa olmadan efsane başladı. Keşke komple almasa hiç yarışmaya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi bir yana o kadar orangutan benzeri sürü laflar varken bir maymun dedi diye fatih yoldaşı itin dötüne sokmuştu onu unutmam. Survivor tarihinde yoktur o kadar büyük haksızlık.
Vay be gönüllüler takımı bu aslanlardan sonra şimdiki süt çocuklarına mi kaldı? Vay Hikmet'im vay nerelere düştün sen?
Herkes Hikmet’in sakatlıktan dolayı performansının düştüğünü söylüyor ama göründüğü kadarıyla durum daha ciddi.Yarıştığı sezonu neredeyse hiç izlemedim ama videolardan vs. gördüğüm kadarıyla adam inanılmaz bitirici her türlü atışı çok iyi yapıyor ve ağır derecede cahil ve duygusuz bir dağ ayısı.2 gündür çok basit atışlarda inanılmaz kötü bir yüzdeyle atıyor.Bunu sakatlığa bağlayabilir miyiz bilmiyorum.Mesele oyun kaybetmesi değil,rakibi 4/3 5/3 atar kaybeder olabilir ama rakipleri kaçırırken bile ayı atamıyor.En büyük silahı psikolojik üstünlük olan adam şu an tam tersini sergiliyor.Belli ki takım arkadaşları tarafından sevilmemesi ilk günden topun ağzında olması üstünde bir baskı yaratmış.Belli etmemeye çalışıyor ama gözüküyor bu durum.Acilen duygusuz dağ ayısı modunu açması lazım yoksa yolcu olur.
Sosyal medya, Ekşi’de bu kadar yarışmacının içinde en çok konuşulan isim Hikmet Baba..0 çekip bu kadar konuşuluyor valla inanılmaz bir karakter yarışmadan sonra giydiği t-shirt emekliye ayrılmalı...
-
Sercan ın gördüğü kabus
Eeeee uyu oğlum eeeeeeee baban geliyor oğlum
2016'dan sonra ilk hafta eleme ile gidenler hep gönüllülerden olmuş bakalım bu sene değişecek mi? Gizem Kerimoğlu ya da babuş'un gideceğini düşünüyorum.
2016'da giden arkadaş da Yağmur Özdemir diye biri artık ne kadar ünlüyse.
Hocam takımlar auarlanfıpı gibi gizem gider demiştim hala onu bekliyorum. Hatta acun gönüllülere 3.4 çöp koymasını sebebi ğmlülerşn daha geç elenmeye başlamadı içindi. Ama ünlüler 2 dokunulmazlık vererek ayaklarına sıktılar şimdilik. Gizem yazıldığı an yolcudur zaten. Ardahan da sonrasında. Sonra takımlar tam olarak dengelenir.
SİZ DAHA KISA PANTALONLA GEZERKEN BATUHAN BAŞKAN REYTING REKORLARI KIRAN DIZIDE OYNUYORDU ADAMSIN REYIZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavar -- 17 Ocak 2022; 3:33:51 >
Bu bolumu kacirdim, sonradan anca takip edebildim.
2019 senesini tek basina domine eden Hikmet ve 2020 senesini tek basina domine eden Kelcan reis daha 2. gunden cop ilan edilmis. Pes dogrusu.
Daha yol uzun, koprunun altindan cok sular akar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X