Mervenin bileğinde ödem olacaktır, orası ilk etapta şişecek ve koşmayı bırak yürümekte zorlanacaktır. Düzelmesi aylar alır. Bunun çok ekstrem versiyonunu defansa koşarken yaşamıştım. Adam topa bir vurdu ben tüm gücümle yan yana depar atarken birden topa böyle bastım bileğim aynı böyle ama aşırı bir şekilde döndü. Tam iyileşmem seneyi geçmişti. |
Survivor 2022 (4746. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü,
3 Mobil

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
-
Acun dün şaibeli elemeden sonra bugüne dokunulmazlık koymuş perşembeleri dokunulmazlık olmuyordu, üstüne birde Merve olayı tamamen unutturdu barışın kendi çekilmek istemesini. Merveye geçmiş olsun ciddi sakatlığı sanırım seneye geri gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard1903 -- 5 Mayıs 2022; 1:41:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hikmet gibi bir adamın haklı çıkma ihtimali : kıyamet alameti.
-
Burada yine hikmet haksız hikmet şöyle böyle diyenler var. Hikmet başroldür hikmet olmasa burada yazacak insan bir elin parmağını geçmez in cin top oynar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard1903 -- 5 Mayıs 2022; 1:52:53 >
Bana Merve Aydın konusunda diskalifiyelik bir durum var gibi geldi. Merve Aydın sporcu olduğu için nasıl sakatlandığı konusunda iyi kötü bir fikir sahibidir diye tahmin ediyorum. Durduk yere bitti diye bağırmaz bence. Böyle sakatlanarak değil de mağdur Adem’in yaveri olduğu için SMSe çıkarak elenmesini isterdim açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayıdan dost olmaz,post olmaz olsa olsa yancı bir mağdur olur.
Ogeday abi alsana beni de aranıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 5 Mayıs 2022; 2:50:46 > -
BAŞKANIN yokluğunda haribo ona buna atar yapmaya başlamış
Başkanın attığı dayağı yeni yeni unutmaya başlamış demek ki
NAZİK YIRTICI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hikmetin fotoğraflarını paylaşanlara tavsiyem tekrar papatyayı uçururken ki videoyu izlemeleridir, kendi tişörtünü yırtarken saçma sapan fotoğrafları buraya koyarak komik duruma düşüyorlar :)
hocam ben de nagihan ana baci kufrederken hikmet'in agladigi goruntuleri izlemeni tavsiye ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal işte böyle burası sensiz öksüz yetim.
En ufak şansı es geçmiyor patates tayfa, HikmetBaskan eleştiri alınca hemen damlamışlar yine konuya
Ayı oğlu ayıyı gram sevmen. Hayatta selam dahi vereceğim bir tip değil. Lakin forumdaşlar haklı. Hikmet bu senenin boş rolüdür. Assolistidir. Gerçekten bu sezon onsuz mağdurlardan geçilmez, zırt pırt onların röportajlarında birbirlerine salayıp adada kuzu gibi takıldıklarını zilerdik.
-
-
İlk girdiği potada elenen survivor'un 30.su patates sarı papatya
-
Sema 15/15 yapmış son oyunlarda. Yenilmez gidiyor valla,Nagihan’dan daha iyi olduğunu düşünüyorum bu sene.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 1.5 ayda performans açan kazanır. Diğerlerine göre çok daha az polemiğe girip daha az hasarla devam eden isimler var,Anıl bunların başını çekiyor,sonra da Batuhan ve Sema var bence. Anıl çok sessiz,Sema’nın da çok destekleyeni yok gibi. Batuhan’ın hala şansı olduğunu düşünüyorum,iyi bir performans yapabilirse ki kolay değil,şampiyonluk imkansız değil çünkü kitlesi de var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yunus Emre ÖZDENtwitter
“Bayram tatiliniz mübarek olsun :) aile büyüklerini unutmayın telefonla olmaz bu işler covid movid te hikaye kolonyalayın kolonyalayın öpün aile büyüklerinizin ellerini hayattalarken”https://twitter.com/y_emreozdenn/status/1521098785983770626?cxt=HHwWhMC57azSg5wqAAAABAŞKAN AĞLATTI....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X