Şimdi Ara

Survivor 2022 (4744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.015.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47424743474447454746
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022


(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
Mesaj
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt
    öyle gözüküyor ama ben tam kestiremiyorum batuhanı. bence kendisinden iyi gördüğü yarışmacılardan önde gelmek için çok efor sarfediyor. haliyle nabzı yüksek iken atış yapmaya çalışıyor. daha yavaş rakiplere karşı çok daha iyi örneğin.

    mesela anıl tam tersi parkur sonuna doğru bilerek yavaşlıyor ve nabzını düşürüyor. kendisi de çok defa söyledi bunu. bu tarz detayları çözebilirse batuhan iyi yarışmacı aslında.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt

    Hocam bende mesajımı yazarken atışları da kastetmiş olabileceğini düşündüm ama teknik olarak atışlar parkur olarak sayılmıyor. Yani sunarlarken de parkuru bitirdi atışa geçti diyor mesela. Atışlar farklı, parkur farklı. Yani saf parkur açısından anıl ve atakan bariz bir adım öndeler. Atışlar için şöyle bir durum var ki ;o kadar fazla oyuna çıkıyorlar ki, her atışta her oyunda daha iyiye gidiyorlar diye düşünüyorum. Yani yarışmaya bireysele döndüğünde parkur hızı daha fazla öne çıkacaktır.Atış becerileri birbirine daha yakın olacaktır.

  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

    + REPPPP

  • dada12 D kullanıcısına yanıt

    Bakarız hocam.Anlaştığımıza sevindim.Bende Adem ve Atakanın toparlanıp Berkanı eleyeceklerini düşünüyorum.Başka bir düşüncem de Semanın Nagihandan üstte bitireceği.Çünkü Sema şu an Nagihanı bastırdı.Çıktığı son 15 oyunu kazanmış.Bu oyunların içinde Seda ve Nagihana karşı olanlarda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 4 Mayıs 2022; 22:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt

    Mesela şöyler bi sey daha ekliyim.Atakanda parkurda hizli oldugu icin yaris kazanabiliyor.

    Yavas biri olsa atislarda cok yapamaz,cunku geri kalirsa telas yapiyor.


    Ama önde gelince rahat bir sekilde atabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Hocam bana sövme ama Hikmetin birebirde Anila karsi bir ustunlugu yok,Atakana yok,Ademe yok,Batuhana yok.

    Bu sonuctan yola cikarsak biraz sisirme bir istatistigi var diyebiliriz,cok net hatirliyorum 15 16 kez Mertle oynadi,üst uste hepte yendi.


    Ama su konuda hakkini veririm,gittikce acildi,saydigim isimlere ustunluk kurabilme ihtimali var.Kurarsa bendede oy gelebilir,Hikmete.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt

    zaten kafa isimlerden Berkan,Hikmet dışında üstünlük kurduğu isim yok. Hatta bu isimlere bu ay sıkça kaybetmeye başladı. Performans olarak gelecek vadetmiyor belki reality ile birşeyler yapabilir.

  • rororo4 R kullanıcısına yanıt

    Birebirde üstünlüğü yok çünkü Hikmet'in birebir gibi kazandığı oyunların çoğu genele işlendi. Örnek atıcıların atış yaptığı ağırlık tutma oyunu. Bence tamamen birebir. Ama saçma sapan genele işliyorlar. Ya da silindir tekeri taşıdıkları oyunda yük Hikmet'te olmasına rağmen başkası da ittirdi diye birebire girmiyorlar o oyunu

  • Hatalı girmişler 33 ya da 43 olması lazım hesaplamadım muntemelen 33tür 43 lere çıkabileceğine imkan vermiyorum

  • maydın gg

    üzüldüm valla ölmüş annesine söz verip gelmiş

  • BİREBİR İSTATİSTİKLER GÜNCELLENMİŞ. AMME HİZMETİDİR.


    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022




  • Fragmana baktım da Merve'nin bileği burkulmuş gibi gözüküyor nasıl böyle büyük bir sakatlık oldu ki? Tekrar tekrar bakıyorum. Dizini çarpmış olsa bile böyle sakatlık olmaz. Sinir falan mı koptu acaba? Aklıma başka bir şey de gelmiyor.

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Aşil tendonu kopmuş olabilir mi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyyy fragman çok kötü. merve sakatlanıyor geçmiş olsun :( sanırım devam edemeyecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    kaval kemiği falan kırılmış olabilir mi ?

  • Ranez R kullanıcısına yanıt

    Bir ihtimal. İlk basamağa sol ayağını baya ters basıyor. Ayağının arka bileğindeki kemikle ilgili sıkıntı var muhtemelen. İkinci basamağa bastığında çığlık atıyor.

  • Ben çok büyük sakatlık olacağını düşünmüyorum ama şu var 2-3 hafta oynamazsa ne olacak. Bu sefer Ayşe, Sude'ye yük binmiş olacak. Bu 2 kızın çok iyi olması lazım başka yolu yok. Semaların ve Ademlerin ilk potada Merve'yi yazacağından şüpheliyim. Son ana kadar arkadaşını koruyacaklar.

  • Geçmiş olsun Merve

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

    O kısımla ilgili problem var zaten eğer sert bir ses duyduysa net kırılmıştır. Ya da oraya gelmeden sadece ayak sakatlığı da olabilir.


    Çok ağır bir şey var mı bilmiyorum da olmasa bile kafadan 1.5-2 ay zaten olamaz. Bence Merve'nin Survivor hayatı bitti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Mayıs 2022; 23:35:6 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Şu Parvizi de gönderseler yanında keşke. Adamın varlığı yokluğu bir.

  • 
Sayfa: önceki 47424743474447454746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.