Şimdi Ara

Survivor 2022 (4745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.015.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47434744474547464747
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Merve'nin diskalifiyesi işleri çok değiştirir yalnız. Sude Nisa ikilisinden biri de son 4 kadından biri olur. Hatta son 3lüden olabilir diyorum ben onları Seda'nın önüne koyuyorum. Seda atışlarda baya çuvallıyor. Acunmedya Sema Nagihan ikilisini son 2 kadın yapacak orası kesin belli de 3. kim olacak baya merak ettim şimdi

Perviz gider bu hafta. Umarım eleme de olur. Yarışma artık uzamasın sıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Mayıs 2022; 23:37:59 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Bence diskalifiye olmaz.Annesine söz verdiği için katılmış.Sonuna kadar gidecektir.2-3 hafta yarışamaz bence.Merve son 3 kadından biri olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

Yavaş bayıltsın, orada ringe çıkıp belirli kurallar altında dövüş olmaz. Siklet farkı ringde olur.

Allah ne verdiyse girişirlerse teknik bilen galip gelir. Ayı elini bile süremez. Misal aikidocular kendilerinin 2 katı adamı 3 harekette paket ederler.

Neyse boşa anlatıyorum ne kasıyorsam alın görüntülü anlatayım belki anlarsınız:

Grappler Kingdomyoutube
    A compilation of Judo techniques executed on much bigger/heavier opponents. Video material credits: IJF, EJU, AJJF, Takeshi Sasaki. Name of the song: Shugam - Alsiin gazriin zereglee https://www.youtube.com/watch?v=xMZf69WP5ww Check out my merchandise and apparel: https://teespring.com/en-GB/stores/grappler-kingdom-merchandise-4 Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/grapplerkingdom Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/GrapplerKingdom #judo #柔道 #дзюдо
    https://www.youtube.com/watch?v=tMi6EIL8WzU

Seda'nın atışları çok kötü, çokta nefret var.   Ben 2 kardeşten dediğin gibi Sema çıkar. Nagihan zaten belli.  

Sude bu hafta çok kötüydü umarım düzeltir kendini. Eskisi gibi olursa yolu açık. Nisa için bir sey yazmak bile içimden gelmiyor çok nefret edilesi bir tip.  Fanları da baya aktif , SMS gücü ile 3.isim bile olursa şaşırmam.  

Parviz,Evrim,Ayşe acilen gitmeli. Ben bu hafta Parvizin gideceğini düşünüyorum nedense ama bakalım.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt

Acun ne olursa olsun tutuyoruz diyordu dediğin gibi 2-3 hafta daha kalır. Bende öyle yazdım.

Şimdi bu kızı faturası Sude ve Ayşe'ye çıkacak o kötü oldu. Ademler ve Semalar başta potaya koymaz onu. Anıl ve Batuhan takımı düşünecektir diye düşünüyorum.

Bana kalırsa Merve'de gitmeli. Suratı hiç gülmüyor çok tuhaf bir tip olmuş iyice. 2015de de çok gülmüyordu ama yine izlenesi bir tarafı vardı. Birde hiç hikaye sunmadı. Milletin özelinden vurmaya çalıştı o gözümde tamamen bitirdi.  

• samuel20 S kullanıcısına yanıt

Dönemeyecekse orda kalmasının mantığı yok ki. Bir yerden sonra sms alamamaya başlar. Ayrıca sırf Merve'nin yarışamama durumu (ciddiyse) insanları duygusal olarak etkileyeceğinden adil bir durum da olmaz. Elense dert elenmese başka dert olur. Annesine söz verdiği için katılmış da şampiyon olamadıktan sonra şuan veya Haziran'da (bana göre net elenir) elenmesinin farkı ne?

Aralarindaki sadece birebirleri soyledim ben.Yardimli oyunlar dahil degil.

Ustunlugu yok maalesef.

• Real - city maçı ne oluyor be :) maç bitmedi dahaaaaa

• acunn.com
    Survivor All Star 3 Mayıs 2022 - Adem ile Hikmet'in gerginliği konseyde de sürdü! Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi
    https://www.acunn.com/survivor/survivor-all-star-3-mayis-2022-adem-ile-hikmet-in-gerginligi-konseyde-de-surdu-acun-ilicali-dan-uyari-geldi-1228844-video

Türkçe' de bir laf vardır; Eğri oturalım doğru konuşalım!

Dünkü Adem ile Hikmet polemiğini seyretmemiştim. Acun o bölümü yayınlamış keza bunu takiben Hikmet ile Gökhan arasında yaşanan görüntüler de deşifre olmuş.

Malesef Hikmet bu olaydan bir darbe yemiştir. Haklı olduğu ya da olabileceği konularda bile tutarsız ve abartılı konuşmalar yapması kendisine zarar vermiştir.

Konuyu çok daha az bir hasarla atlatabilecekken Nagihan' ın lüzumsuz gazına gelmesi ve çoban konusunun açılmasıyla ağır bir konsey darbesi yemiştir.

Adem' in dolma olayından sonra düşen kredisinde bu olay ile ekmeğine yağ sürmüştür. Adem sinsi ve tezgahcı olabilir ama Hikmet' de tutarsız ve hatalı hareket ve sözlerle bunlara fırsat vermiştir.

Acun' da bu konuda Hikmet' i konseyde uyarmış, azarlamış ve rezil etmiştir.

Umarım Hikmet bu olaydan ders çıkarır ve kendine gelir yoksa Acun ya da halk (artık hangisi yaparsa) biletini keser.

2019' da boyuna bosuna uymayan ve yaşına başına sığmayan itici hareketlerden sonra biraz kendini toplamış gözükürken belki de yarışma stresiyle benzer hataları yapması ve kendisini sevmeyenlerin ekmeğine yağ sürmesi hoş olmamıştır.

Umarım bu ve ilerleyen haftalarda kendine dikkat eder, sessiz kalır ve yaşanan olumsuzlukları soğutur.

Survivor' da aksiyon bitmez ve Adem yine bir şeylerde yer alacaktır ama önemli olan Hikmet' in boş ve aptalca işlerle uğraşmaması!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 5 Mayıs 2022; 0:12:19 >

• Atakanin bicepsler fena belirginlesmiş bu ara.
    Acaba kilo kaybından mı yoksa antreman yaptigimdan ötürü mü ?
    Anlamadım fikri olan var mı ?

• dada12 D kullanıcısına yanıt

Kanka,blockla gec troll yapiyor,Atakan zaten en hizlilardan biri ve en iyi parkurcu.

Bilerek antilik yapiyor.

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

hep öyleydi Atakan'ın omuzları falan dar ama kol genetiği çok iyi

• Kırmızı takımın üstünde kara bulutlar gitmiyor. Merve Aydın çok kötü sakatlanmış.

Edit: Fragmana baktım acil konsey olmuş Merve büyük ihtimal veda etmiş olabilir.

Dokunulmazlık ne olur, kırmızılara birisi geçer mi işler karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 5 Mayıs 2022; 0:52:26 >
  • PErşembe ufak ödül oyunu bil bakalım falan olurdu dokunulmazlık varmış.

Merve'nin aşil kopmuş olabilir gibi geldi tekrar tekrar izledim. Acun'un konseydeki durumuna göre en kötü şeyi düşündüm valla.

yoksa merve çok felç geçiriyo numaraları çekti yani.

Neyse geçmiş olsun. Barlas annesine kavuşacak sonunda.

• Sakatlıklar elenmemizin sebebi hocam yoksa final dörtlüsünde yerimiz hazırdı şampiyonluk adayim anil surpriz olmazsa da kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 5 Mayıs 2022; 1:4:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada hep söyledim hikmet kalıbının adamı olmayan sinsi ve yalancı bir adam.

Karşısında skorer olmayan ünsüz bir grup vardı ama en azından bunun ne mal olduğunu görüyorlardı.

• zorradam kullanıcısına yanıt

Bence sen baştan fazla hayal kurdun ve gönlündeki aslanın şampiyon olmasını istedin ama adam tırt çıktı ve kapasitesi yetmedi.

Zaten onun patronu Adem varken Barış' a söz düşmezdi. Barış' ı survivor' a getiren ve Acun ile tanıştıran Adem' dir.

Ama bence asıl olay Merve' nin durumu? Genelde fragmanlarda ters köşe yapıldığını gördük. Sivrisinek ısırsa salya sümük ağlayan yarışmacıların abartılı hareketleri ve kurgu bizi çok yanılttı. Ama bu kez farklı olabilir? Görüntülerden net bir sakatlık anlaşılmıyor? Kırık mı acaba?

Şayet Merve' nin sakatlığı ciddiyse survivor' ı bitti sayılır. O zaman Sema, Sude ve Ayşe ile yola devam edecekler. Bu durum Ayşe' ye yarar ve bir süre daha kalır. Kırmızı takım 6 kişi mavi ise 9 kişi ile yarışmaya devam ederse takım değişikliği olabilir.

• Erwin kullanıcısına yanıt

Valla hocam ringde ya da minderdeki mücadele ile sokaktakiler çok farklı.

Sokakta kural yok. Her türlü hile ve üç kağıt var. O yüzden her şey mübah.

Minder ya da ringde ise yapılan sporun kural ve kalibresine göre sıklet farkı önemli olmayabilir. Ama çoğunlukla müsabıklar birbirine yakın ve profesyonel olduğundan sıklet farkları konuyor.

Amatörde olabilecek tuhaf görünen müsabakalar profesyonelde çok zor olur eğer ekstrem bir spor değilse?

Kısacası survivor' a gelenler dövüşmeye gelmediği için kim ne biliyor onu da bilmiyoruz.

Sokak dövüşü olsa kimin ne bildiğine göre her şey ters düz olur. Lucky punch denen hasbelkader bir vuruşla en iddialı isimler bile nakavt olabilir!

• Merve'nin diskalifiye olmama gibi bir ihtimali yok bence fragmana bakarak. Alçılı bacakla adayı terk edecektir. Hiç sevmem ama sağlık her şeyden önemli elbette geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 47434744474547464747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.