Para tatlı hocam 1 gün bile fazla kalmak için millet bukalemun oluyor!
|
Survivor 2022 (4472. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Kaplumbağa terbiyecisi.
-
Performans All Star'da da normal sezonda da gerekiyor
Fakat her şey performanstan ibaret değil(All Star bile olsa)
Aksi takdirde Yasin Birsen'i eleyemezdi mesela, Evrim Bora'yı falan eleyemezdi mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikmet, Yasin' i eledi ama?
-
Oglum senin nevrin donmus nevrin
Bak destekledigin adamdan ornek al Gokhan adam.gibi adam.sende onun gibi adam ol.
Adem Merve Baris uclusunun ne kadar itici ve cirkef olduklarini,gormuyor musun ?
Gokhan sanki bayiliyor bunlara.
Bana sevdiremediler kendilerini maalsef.
Survivor'da yatan,acıtasyon yapan,surekli millete yalanci diyen pinokyo diyen,sonra lafinin arkasinda durmayan,showcu,performans hic anlamda veremeyen,sadece yakisikli olan adam mı desteklenir yani ?
Kırmızı saçla başlayan nagihanın rengi nasıl sarıya döndü ben anlamadım. Bunlar saçlarını mı boyuyo. Kızların dibi gelmiyo anlamadim. Hadi sac kestirmeyi anlarım onu yapıyolar da abi boya da mı var işin içinde
Orada döndü bir üçkağıt
Evet boya da var isteğe bağlı
Sözleşmeye ekleyebiliyorlar saçlarım boyansın falan diye
Saç kesme işi falan herkese yapılıyor zaten herhalde, istemeyen olursa sözleşmeye bununla ilgili bir madde ekleyebilir
Sude Sema ve Nagihan dışında herkesi rahatlıkla eleyebilir kadınlarda. Performans daha önemli bu sezon. Nisa da eskisi kadar sevilmiyor ve fanlar dağıldı. Mesela Nisa fanlarının bir kısmı Ayşe'yi destekliyor. Aleyna'yı destekleyenler Nisa'dan soğumuştur.
-
nagihan normalde dışarda boyasını yaptırmış ama acun birleşmede yarışmacıları kuaföre soktu ya hepsini orada dandik boya kullanmışlar herhalde üzerine 2-3 günde çıktı kadının saçındaki boya
2 ay saçtaki çıkmayan boyayı 2-3 günde çıkardı acun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 25 Nisan 2022; 1:54:45 > -
Atakan oradaki koloniden medet umuyor galiba dedikoduyu iyice arttırdı, dün adamların arkasından demediğini bırakmadı Ademe ağlıyor dedi, hırsız dedin, barışa çalmıştır dediler el birliği ile, yani bu adamlar sizden haz etmemekte bence de haklı çıktılar
Şuan ise Atakan ve Nagi kolonini antilerini de üstüne çekmiş durumda, BMY ve Adem de mağdurdan iyi oy kasmaya devam :)
-
İnşallah öyle olur . Ayşe’yi sevmiyorum. Başlarda ısınmıştım ama hem performans yetersiz hemde mahalle kadınları gibi bir dedikoduculuk var bu kızda. :D
Bomboş bir yorum: İnsanlara kendini sevdirmesi zormuş.
Sırf yakışıklı gördükleri için 50 yaşındaki teyzelerin bile beni hiç tanımadan iltifat ettiğini ve sevecen bir tavırla konuştuğunu görmesem şu yoruma inanacağım; ama Türkiye'de nadir görülen kumral saçlı mavi gözlü bir erkek olduğum için çoğu yerde pozitif ayrımcılıkla karşılaştım ve insanların şekilciliğinden tiksindim. Bir insanın seni hiç tanımadan sevmesinin sebebinin dış görünüşe bağlı olduğu aşikar, Barış'ı da çoğunluğu ergen kızlar olmak üzere sırf yakışıklı gördükleri için desteklediklerine her türlü iddiaya girerim.
"Bir hamam böceği öldürürsen kahramansın, bir kelebeği öldürürsen şeytansın. Ahlakın estetik standartları vardır." - Friedrich Nietzsche
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yanliz anil feci depresyona girmis kirmiziya gittiginden beri. bu kadar basarili olup konseyde adinin cikmasida bence tesaduf degil. unlulerde acayip adaptasyon
sorunu yasiyor ve yalnizlik cekiyor gibi gozuktu.
takimlar tekrar karilmazsa gokhan-baris-ayse-sudeden sonra oklar bir anda anila cevrilebilir.
takimlarin karilmasi en cok atakan-seda-hikmet-ogeday-berkana yaradi. koloni koloni diyorlardi koloni oldu medeniyet.
-
Fragmanı survivor olupta ilk defa vermediler galiba. Bir gariplik yok mu. Montaj mı yetişmedi kurguyu mu değiştirdiler
ilginç bir durum mu oldu acaba ?
anlat bakalım bil bakalım yada extra survivor olacağı söylenen günlerde geç yayınlayabiliyolardı fragmanları ama bugün olan durum garip gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 25 Nisan 2022; 2:29:34 > -
Anıl üzüldü de depresyon falan değil ya normal üzüldü işte. Normalde de sinirli gibi bakıyor zaten. 7 kişinin takımı değişti hiçbiri bu kadar yadırgamadı. He depresyona girdiyse de onu kaldıracak psikoloji, bünye yok demektir bu da onu zayıf yapar.
Bişey olmaz anıla her türlü koparır kendini oradan.
-
sude barışı yazdıysa direk kendi topuğuna sıkmış olabilir, yarın barışta yokken gökhan lı erkekler büyük ihtimal kaybeder kızlarda oyun ortada zaten yenilirlerse sude potaya çıkar ve bmy, gökhan, evrim arasından ne olur sizce :) yokluğa kendi gidip karşıdan parvizin gelmesini beklese daha mantıklı bile olurdu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X