İspat et? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4470. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
yarın gönüllüler kaybederse hikmet potaya çıkabilir bence. düşük ihtimal de olsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam burası allstar,2020 sezonu cok önemli degil.Artık çok linç yiyor.Verdigi hic bir sey yok ne performans ne ada hayatı.
Neyapalim.Atakani,Ademi,Nagihani,Batuhani,Ogedayi,Hikmeti mi eler mi diyelim ?
Gokhanin bile elemesi lazım Barısı en azindan daha net bir adam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herkes farklı yazıyor.Onlar birbirini yazmaz.Ama şunu yazalım diye konuştuklarını zannetmiyorum.Mervenin hedefi şuan Gökhan ve Barışın elenmesi.Bunların geleceği olmadığını düşünüyor.Ama onların Smsini de istiyor.Yarın ki aday kırmızı kaybederse Ayşe mavi kaybederse Nisa.Ben salı günü Gökhan elenir diye bekliyorum ama bakalım ne olacak.
İmkansız 1.çıkar potadan. Atakan adem ogeday nagehan belki Batuhan Ayşe Atakan harici herkesi eler.
Kaç aydır garip çıkarımlarına ses etmedim de iyice gülünç duruma düşmeye başladın. Trollsen kötü, değilsen daha da kötü. Neyse seninki 1-2 hafta içinde elendikten sonra diğer 2 mağdurdan devam edersin artık.
Atakanla Ademin mazisi belkide 15 yıllık.
Konu şu Baris korkak Ademe yancılik yapiyor kafa tutamıyor.
Ama Atakan lider ruhlu olďugu icin cok yakin arkadaşı bile olsa Adem'e pabuç birakmiyor kendi ilerliyor.
o sezon balon bi sezon o sezonun üçüncüsü Yasin kolpası o bile elendi.
Adem ve Atakan ile potaya girmemek için Adem'i araya sokup rica minnet yapan biri bu Barış. Sen kadar güvenmemiş kendine demekki :)
-
Potaya Nisa çıkar.Hikmet potaya çıkmaz.Nisa çıkmazsa diğer çıkabilecek isimler Seda veya Perviz.
Kim yazacak?
-
Macun fragmanı gönderr
Ayı Hikmet adım adım şampiyonluğa gidiyor
Hocam Ogeday Adem finalinde Ogeday kazanabilir.Final bu belli olmaz.Güzel bir konuşma ve tavırla alırsın.Fakat ben şuna inanmıyorum : Ogedayın İlhan Mansızı elemesine.Bence orda bir işler vardı.
Evrime elenmez zaten,gitmesinu istiyorum diye öyle yazdım.
Bir mucize olsun gitsin iste ya.Belki cok linc yemistir,oylar gelmez belli mi olur ?
Başta favori değildi ama şimdi sürpriz yapabilir son virajda atağa kalkan arap atları gibi geç açıldı ama iyi açıldı!
-
Nasıl bir yanık oluştuysa 5 senedir geçmemiş.
adam batuhan'ı çocukça buluyorum diyor kendisi anaokulu öğrencilerine hitap eden nisa'yı destekliyor. çelişkinin kralı işte
-
Bu sene Saten reis olsaydı tüm mağdurlar tarumar ederdi
Bilmiyordum hocam,o zaman komik olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok be okadar performansı vardi Serhatin.Adem de cok iyi degildi o sene yinede eleyemedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X