Şimdi Ara

Survivor 2022 (4459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44574458445944604461
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

1 kere ademe saçma sapan yenildi 3 kerede kazandı sanırım

• Berkan’ın eski seviyesinde dönüş yapabileceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Performans ve karakter olarak bastıramadıkları var, siniri ondan.

• Yarışmanın sıkıcı geçmesinin sebeplerinden biri de kaşarlanmış yarışmacıların yarışmayı eski sezonlarındakileri kadar umursamamaları. Nasıl yapabilir hiçbir fikrim yok ama Acun'un bunları yarışmaya motive etmesi lazım.

• konuş avukat batuhan.... bi oraya bi buraya git nabız yokla ama yok ben bireyselim abi

• Cennet Mahallesi - The Evrim Returns

• Mogedaya yarışırken ters gelenler yanına verilince arttırmış tabi performansını. Mental koçu yatakanda gazlıyor sürekli. Onu geçtimde bu yalako ne ara oyuna çıkacak Malışa laf ederlerken onaylıyorda takımını kendi daha beter yatıyor aylardır.

• VivianDark7 kullanıcısına yanıt

Casper Ardahan gibi oldu Batuhan Survivor  2022 

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Eyvallah aşağıdaki linkde de her türlü detayı veriyorlar.

• Evrim bugün hep konuştum dedi ama göstermediler haberi yok kendi kendine konuşmuş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adem denen ego ve kibirden kendini yarı tanrı zanneden adama ekşide egolu değil falan diyorlar Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 24 Nisan 2022; 23:14:5 >
  • @NEWMAN2007

Survivor  2022
  • Şöyle bir sosyal medyaya baktım da sanki dondurmacının fanları erimiş, dolmacı mağdur reis fanına dönüşmüşSurvivor  2022 Survivor  2022 .

Ek: Büyük ihtimal onlarda dondurmacıdan ümidi kestiler, diğer mağduru destekleme karar vermişlerSurvivor  2022 Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 24 Nisan 2022; 23:16:55 >
  • Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

Kötü bir şey söylemedi ki adam.Yeni takımımdan çok memnunum dedi.Yeni takımım çok iyi eskiler kötü mü dedi.Nagihan,Atakan, Perviz farklı bir yöne çektiler.Bir de adam sen performans gösterdin bende SMS gösterdim diyor.Adam Smsle eledi.Halk onu istedi.Nasıl hak yemiş oluyor.Nagihan her şeyi söylüyor karşısındaki bir şey söyleyince bir kadına söylüyorsun diye arkasına sığınıyor.Yine Barış ve Hikmet sabırlıymış.Ben olsam patlatırdım Nagihana Allah ne verdiyse.

• Ayı resmen yarışmayı domine ediyor şuanda. Herkese karşı üstün durumda. Bu sene Acun da ona çok çıkışmıyor 2019'da haksızlık yaptığı için. Ayı yarışmada istediğini yapabiliyor. Ayşe'ye Nisa'ya Adem'e Atakan'a Nagihan'a herkese çıkışıyor mükemmel bir durum Survivor  2022 

• Ekşide kim çok övülüyorsa onda kesin bir sorun vardır. Geçen sene de sahte mağdur Aleyna'yı yüceltiyorlardı.

• Adem ve tayfası Barış yazmaz,Ayşe çıkabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Barış mıymıymıymıymıyyyyyyy mıyyyyyyy kes bi artık

• cmlkc C kullanıcısına yanıt

Atakan-Gökhan değişikliği saçma oldu İlle Atakan karşıya geçecekse de Berkan ünlülere geçmeliydi.Yarışma dengesi açısından Gökhan elenmeli.

• 
Sayfa: önceki 44574458445944604461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.