1 kere ademe saçma sapan yenildi 3 kerede kazandı sanırım |
Survivor 2022 (4459. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Berkan’ın eski seviyesinde dönüş yapabileceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Performans ve karakter olarak bastıramadıkları var, siniri ondan.
-
Yarışmanın sıkıcı geçmesinin sebeplerinden biri de kaşarlanmış yarışmacıların yarışmayı eski sezonlarındakileri kadar umursamamaları. Nasıl yapabilir hiçbir fikrim yok ama Acun'un bunları yarışmaya motive etmesi lazım.
-
konuş avukat batuhan.... bi oraya bi buraya git nabız yokla ama yok ben bireyselim abi
-
Cennet Mahallesi - The Evrim Returns
-
Mogedaya yarışırken ters gelenler yanına verilince arttırmış tabi performansını. Mental koçu yatakanda gazlıyor sürekli. Onu geçtimde bu yalako ne ara oyuna çıkacak Malışa laf ederlerken onaylıyorda takımını kendi daha beter yatıyor aylardır.
-
Casper Ardahan gibi oldu Batuhan
-
Eyvallah aşağıdaki linkde de her türlü detayı veriyorlar.
twitter.com
Survivor Words (@surviwords) | Twitterhttps://twitter.com/surviwords?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor -
Evrim bugün hep konuştum dedi ama göstermediler haberi yok kendi kendine konuşmuş oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adem denen ego ve kibirden kendini yarı tanrı zanneden adama ekşide egolu değil falan diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 24 Nisan 2022; 23:14:5 > -
@NEWMAN2007
-
Şöyle bir sosyal medyaya baktım da sanki dondurmacının fanları erimiş, dolmacı mağdur reis fanına dönüşmüş
.
Ek: Büyük ihtimal onlarda dondurmacıdan ümidi kestiler, diğer mağduru destekleme karar vermişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 24 Nisan 2022; 23:16:55 > -
Kötü bir şey söylemedi ki adam.Yeni takımımdan çok memnunum dedi.Yeni takımım çok iyi eskiler kötü mü dedi.Nagihan,Atakan, Perviz farklı bir yöne çektiler.Bir de adam sen performans gösterdin bende SMS gösterdim diyor.Adam Smsle eledi.Halk onu istedi.Nasıl hak yemiş oluyor.Nagihan her şeyi söylüyor karşısındaki bir şey söyleyince bir kadına söylüyorsun diye arkasına sığınıyor.Yine Barış ve Hikmet sabırlıymış.Ben olsam patlatırdım Nagihana Allah ne verdiyse.
Ayı resmen yarışmayı domine ediyor şuanda. Herkese karşı üstün durumda. Bu sene Acun da ona çok çıkışmıyor 2019'da haksızlık yaptığı için. Ayı yarışmada istediğini yapabiliyor. Ayşe'ye Nisa'ya Adem'e Atakan'a Nagihan'a herkese çıkışıyor mükemmel bir durum
-
Ekşide kim çok övülüyorsa onda kesin bir sorun vardır. Geçen sene de sahte mağdur Aleyna'yı yüceltiyorlardı.
Adem ve tayfası Barış yazmaz,Ayşe çıkabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barış mıymıymıymıymıyyyyyyy mıyyyyyyy kes bi artık
-
Atakan-Gökhan değişikliği saçma oldu İlle Atakan karşıya geçecekse de Berkan ünlülere geçmeliydi.Yarışma dengesi açısından Gökhan elenmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X