Survivor 2022 (4457. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Barış yazılsın bence de
-
Bu kamil dondurmacı sanki 10 numara performası var da isteyerek potaya yazılmış gbi konuşuyor. Harbi hayal aleminde yaşıyor.
-
Barış vitesi arttırdı ama yeterli değil. Atışları acilen çözmesi gerekiyor.
-
tek yeteneği potaya girip çıkmak olduğu için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp Gökhan ve Barış varken Bora nasıl erkenden gitti hayret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 24 Nisan 2022; 22:58:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir adam gösterin dondurmacıdan daha kötü performans göstersin... sercan bora gibilerin gittiği yerde gökhanla dondurmacının hala yarışıyor olması rezalettir.
-
Bide bu sahte kahramanlık çıktı yazın beni yazın beni. Zaten yazılacan ne algı yaratıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWickle -- 24 Nisan 2022; 22:58:29 > -
Dondurmacı yazılmalı
-
Ademin sesine bir şey demiyorum ama bu Ayşe'nin sesi çok rahatsız edici. Kız anırıyor sanki arkadaşlar. Kusura bakmayın ama öyle.
-
Adem bu sefer de sesinden mağdur oldu. Msğdurluk ta yeni çığır.
Perviz de performanstan bahsediyor. Bu da yağmur gibi olmayan performansını övüyor
Seda ne güzel anlattı Barış'ın potaya girmesini :)
-
seda ile berkan'a ne oluyo hadi diğerleri o adamla aynı takımdaydılarda
-
Keşke harbiden Sercan’da da sms olsaydı da buralara kalabilseydi. Şimdiye kesin açılırdı,en azından potansiyeli var adamın,bu çöplerde o da yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seda sonunda doğru bir şey söyledi. Barış sanki her hafta kendi istedi beni potaya koyun diye performansın rezildi ada hayatın sıfırdı takımın seni yazdı sizin için potaya girdim ne alaka.
-
Bizim millet stratejik zeki adamları sevmez hocam, onlara böyle mağdur çöpler yarar
-
Atakan mavilere gectiginden beri Ogedayi yenebilecek biri kalmadı.
Bunu ben değil istatistikler söylüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X