Bugün yağmur aday oluyormuş. İyi bari yağmur gitsin de şu gereksiz nefret bitsin artık şu sosyal medyada. Patatesler hikmeti ve güçlüleri yazmaya başlayınca bizim halk aynı duyarlılığı gösterir umarım, yağmura gösterdikleri aynı duyardan. |
Survivor 2022 (4245. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Adam arkadaşları aday olmasın diye kendini parçalıyor parkurlarda
Anıl 3 gündür inanılmaz kötü çok zor 1. olması
Hikmet ödüllerde 2 gün 5te sıfır yapmıştı o günler silinecek birde bugün.... Ogeday zaten fıssssss
-
bakiyesine kuvvet hocam
-
yeni hedef sude hocam, patateslerde algı çok.
-
Barış Nisa fena aşk yaşamışlar ki nefretleri de büyük.
Barış diyor ya 16 saat ağlıyordu kalanını uyuyordu diye. Uyuyor derken :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yağmur Sultan gitme be...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mavilerdeki son kalemiz potaya giriyormuş. yazık oldu bee
-
bizim takımda sadece 1 kişi şampiyon olabilir diyor Nisa
OGedaydan bahsediyor herhalde
-
bu kendinden de bahsediyor olabilir :))))))
herkesi eledikçe gülecekmiş falannnnn
-
Yağmur aday olursa üzülürüm be resmen hevesim kursağında kalır. Gökhan Evrim Ayşe Nisa potası olacak ben de zevkle izleyeceğim diyordum...
-
Yağmur, Gökhan tartışması yapmaktan bıkmadınız mı? Birinden kurtuluyoruz, diğerinden de haftaya kurtuluruz. Her hafta gönüllü potasında aynı tartışmaları görmekten bezmiştim.
-
Zevkli olurdu da muhtemelen Anıl veya Berkan'a (belki ikisine de) daha kötü gözükmemeleri için bilgi gitti. Belki Hikmet kadınlarda eksilmemiz gerekiyor diyerek yazmıştır diyeceğim ama sanmıyorum.
Survivor'da gruplar sevilmez, diğer gruplara dominasyon kuran gruplar hiç sevilmez. Öyle bir şey olduysa Anıl, bunu düşünüp bağımsız devam etmeye karar vermiş olabilir.
-
Yağmur potası doğruysa Evrim bu haftada yırttı.
Son senelerde çekilen en kötü Survivor.
İzleyenlere helal olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zeki insanın hali bi başka ya hemen gölgelik yapmış kendine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X