Şimdi Ara

Survivor 2022 (4236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42344235423642374238
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Oğlum niye cevapla butonundan bizi engelliyorsunuz korkmayın bu kadar laaaa yine de sizi seviyorum bir yarışma için kimseyi kırmam yarışma bittiği an her şey biter benim için belki de seneye aynı yarışmacıyı destekleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracanna -- 18 Nisan 2022; 1:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @zero fear 12-15 yaşında veletlerin algılarına kapılan birisin. hadi git twitleri oku :)))))))

blok atmışsın sağol hahahahaha

• zorradam kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Survivor başında baya yendi Nagihan'ı. İlk dokunulmazlıkta 2 kere yendi bugün de 1 kere yendi. Önde olması doğal. Hatta kadın olarak fazla oldukları için ve güç oyunlarından dolayı Nagihan'a karşı birebiri eşit gidiyor. Yoksa parkurda Sude Nagihan'a büyük üstünlük kurdu.

• onur2034 kullanıcısına yanıt

O ezik domates olabilirSurvivor  2022  ne ağladı yazılmamak için gördükSurvivor  2022 

• maracanna kullanıcısına yanıt

Bence de değil hocam... (Bu arada objektifliğinize hayran kaldım)

• Fragmanda herkes büzülmüş üşümüş Ayı Hikmet duş alıyor gibi o kadar rahat Survivor  2022 

Biz Survivor'ı gerçekten yaşayanları destekliyoruz çıtkırıldımları değil

• Gökhan şu konudan çok avantajlı ; yarın kaybedilirse en son çıkan aday olacağı için olayların gene merkezinde olacak ve muhtemelen ilk söz hakkı ona geldiğinde ayşenin söyleyeceği şeyleri o söyleyecek. Survivor  2022 

• Survivor  2022

Survivor  2022 Survivor  2022 Survivor  2022 Survivor  2022 

• maracanna kullanıcısına yanıt

Yağmur da mı %55'lerde oynuyor

Bak ben de şöyle bir şey söylüyorum Ogeday bizim grupta Yağmur ise sizin grupta o zaman loser tayfa patates tayfa sizsiniz

Siz performans adı altında istediğiniz gibi algı yapıyorsunuz o zaman ben de size patates tayfa derim seve seve

Sonuçta Berna ve Yağmur loserları bizim grupta değil

• Yağmur’un röportajda Barış’ı samimi bulmuyorum,beni teselli etmesine gerek yok demesine fena patladım.Valla helal olsun.Gitmeden bir de Nisa’yı kliniğe yatır da görevini tamamlayıp git Yağmur Sultan.

O zaman şunu söyle. 4 tane patates varken neden Yağmur'u önce yazacaklar? Ya da 4 tane patatesin olduğu grup mu (Ogeday'a rağmen) loser olur yoksa sana göre 1 tane patatesin olduğu mu?

• Ağır patates ağır loser hem de Survivor  2022 Günlerdir sıfır çekiyor ağır çöp

17 Nisan 2022 Dokunulmazlık:

Survivor  2022

16 Nisan 2022 Dokunulmazlık:

Survivor  2022

• Nisa, Ayşe, Evrim ve Gökhan'dan sonra yazılma sırası Ogeday'a gelir mi ?

• şu ihsan tarkan tribünlere oynamayı ne seviyor ya. bir kere de yağmur yazılsaymış sonra leş olanlar sayı üstünlüğünü eline alıp iyi yarışmacıları teker teker yollasınlar yok öyle yağma teker teker gidecekler...

ORTALAMA dedim...

• erdturan E kullanıcısına yanıt

Sema başarılı bir yarışmacı ama performansı şuan tabloda kaçsa %10 aşağıda. Zayıfları aşırı seçip şişirdi istatistiğini. Semanın sırf elenenlerle oynadığı yarışmacılarla olan istatistiğine bak. Diğerlerini güncel olmadığı için karaladım. Ama elenen kadın yarışmacılar (berna,ezgi,gizem) hala aynı. Şu 23 galibiyetin hiç bir önemi yok ve istatistiğini çok fazla etkiliyor.

Survivor  2022
  • İşin komiği seda tayfası evrim oyun kaybettiriyor dedi onu yazdı ertesi gün yine kaybetti ayşe kötü dediler gönderdiler yine 8 3 yenildilerSurvivor  2022  aynen yağmur sude seda süperSurvivor  2022  son oyunu kazanırlarsa kesin nisa yüzünden derizSurvivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Nisan 2022; 1:48:41 >
  • En iyi erkek yarışmacı Hikmet en iyi kadın yarışmacı Sude’dir en kudurtucu da Yağmur Sultan’dır

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Peki sen bana şunun cevabını ver:

Kadın yazılmalı diye zırlayan koloniler yarın dokunulmazlık kaybedilirse Gökhan'ı mı Yağmur'u mu yazacak ? Kadın potası olmalı dendiğine göre sıra Yağmur'a geldi normalde.

• En zor parkurda ayı hikmet 4 de 4 yapmış helal olsun adam başka seviye gerçekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42344235423642374238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.